Риба під маринадом в мультиварці

Риба під маринадом - класичний рецепт в мультиварці
Риба, приготована за цим рецептом вийде соковита і ароматна.
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, зрізаємо плавники, хвіст і ріжемо на акуратні шматочки середнього розміру, злегка присаливаем і паніруємо в борошні. Включаємо мультиварку в режимі «Смаження», ллємо олію так, щоб повністю покривало дно. Поки масло гріється, ріжемо цибулю півкільцями, селера – соломкою, а моркву натираємо на тертці або теж нарізаємо соломкою. Як тільки масло нагрілося, обсмажуємо рибу до апетитної скоринки, приблизно 7 хвилин.
Робимо пюре з помідорів. Заливаємо їх гарячою водою на 1 хвилину, попередньо зробивши надрізи. Знімаємо шкірку і поміщаємо в блендер. Звичайно, можна взяти готовий томатний сік або томатну пасту, але зі свіжими овочами вийде набагато смачніше.
Коли риба обсмажилася, виймаємо її і смажимо цибулю з морквою приблизно 7 хвилин, додаємо томатне пюре і спеції. Даємо закипіти і додаємо цукор, оцет, залишилася сіль і перемішуємо. Включаємо режим «Гасіння» і в отриманий маринад занурюємо всю, раніше обсмажену рибу. Тушкуємо 20 хвилин.
Риба в сметанно-кроповим маринаді в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рибу необхідно почистити, випатрати і позбутися від плавників і голови і добре промити. Далі нарізаємо її на шматочки. Змішуємо сметану, перець, сіль і в цьому маринаді залишаємо рибу на 20 хвилин. Додаємо кріп і лимонний сік, добре перемішуємо і даємо постояти 20 хвилин. Потім, в рукав для запікання складаємо нашу рибку і зав'язуємо його з двох сторін, можна просто на сайті.
Включаємо в мультиварці режим «Варка на пару», одягаємо кошик-пароварку, кладемо туди рибу, закриваємо кришкою і чекаємо 30 хвилин. Після сигналу приготування чудової, а головне корисної риби під маринадом в мультиварці готово!
Як приготувати рибу під маринадом в мультиварці по-китайськи?
Рецепт риби, тушкованої під маринадом має безліч варіацій, але вони не особливо відрізняються один від одного. А адже іноді хочеться урізноманітнити своє меню.
Інгредієнти:

Приготування
Ріжемо філе на рівні маленькі шматочки, змішати вино, крохмаль і сіль, додаємо до риби і маринуємо 20 хвилин. У каструлю наливаємо велику кількість рослинного масла, виставляємо режим «Випічка» і інтенсивно обсмажуємо рибу – 5-7 хвилин, виймаємо.
В масло кладемо дрібно нарізаний перець чилі, злегка обсмажуємо. Болгарський перець нарізаємо півкільцями, часник пластинками і цибулю, перемішуємо. Додаємо соєвий соус і цукор, закриваємо, тушкуємо 2 хвилини, потім додаємо рибу і тушкуємо ще 3 хвилинки. Страва готова!
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба у фользі в мультиварці
Будь-яка риба, запечена у фользі, виходить набагато корисніше свого смаженого аналога. Тому пропонуємо рецепти, які вразять вас своєю простотою, адже

Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як

Хек в томатному соусі
Знайомий всім хек в томатному соусі, гарнированная картоплею пюре, швидкий і простий у приготуванні. Ніжна риба в томатному соусі не вимагає

Як приготувати рибу під маринадом?
Зазвичай рибу спочатку відварюють, тушкують, смажать, а потім вже готують під різними маринадами. У нашій статті ми підібрали кілька різноманітних

Риба під маринадом - класичний рецепт
Риба під маринадом завжди буде до речі на святковому столі, особливо, якщо ви приготуєте самі. Така закуска точно не залишиться непоміченою і порадує

Риба, тушкована в мультиварці
Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно