Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Риба під маринадом в мультиварці

Риба під маринадом в мультиварці

28-05-2016, 12:32
435
Риба під маринадом в мультиварці
Риба – це джерело корисних для кожної людини речовин. І щоб зберегти цінні якості, важливо її правильно приготувати. Наприклад, це може бути риба під ароматним маринадом в мультиварці. А рецепти, наведені нижче, допоможуть впоратися з цим завданням без особливих клопотів.

Риба під маринадом - класичний рецепт в мультиварці


Риба, приготована за цим рецептом вийде соковита і ароматна.
Інгредієнти:

  • риба середнього розміру (хек, минтай) – 3 шт.;

  • помідор – 3 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • морква – 3 шт., якщо велика – 2 шт.;

  • перець болгарський – 1 шт.;

  • оцет 9% – 1 ч. ложка;

  • перець запашний;

  • чорний перець горошком;

  • лаврове листя;

  • гвоздика – 2 бутона;

  • корінь селери – 150 г;

  • сіль;

  • цукор;

  • борошно та олія рослинна рафінована - для обсмажування.


  • Приготування
    Рибу чистимо, зрізаємо плавники, хвіст і ріжемо на акуратні шматочки середнього розміру, злегка присаливаем і паніруємо в борошні. Включаємо мультиварку в режимі «Смаження», ллємо олію так, щоб повністю покривало дно. Поки масло гріється, ріжемо цибулю півкільцями, селера – соломкою, а моркву натираємо на тертці або теж нарізаємо соломкою. Як тільки масло нагрілося, обсмажуємо рибу до апетитної скоринки, приблизно 7 хвилин.
    Робимо пюре з помідорів. Заливаємо їх гарячою водою на 1 хвилину, попередньо зробивши надрізи. Знімаємо шкірку і поміщаємо в блендер. Звичайно, можна взяти готовий томатний сік або томатну пасту, але зі свіжими овочами вийде набагато смачніше.
    Коли риба обсмажилася, виймаємо її і смажимо цибулю з морквою приблизно 7 хвилин, додаємо томатне пюре і спеції. Даємо закипіти і додаємо цукор, оцет, залишилася сіль і перемішуємо. Включаємо режим «Гасіння» і в отриманий маринад занурюємо всю, раніше обсмажену рибу. Тушкуємо 20 хвилин.

    Риба в сметанно-кроповим маринаді в мультиварці


    Інгредієнти:

  • невелика щука – 2 шт.;

  • сметана – 3 ст. ложки;

  • кріп рубаний – 15 ст. ложки;

  • перець мелений;

  • сік лимона - 1 ст. ложка;

  • сіль морська.


  • Приготування
    Рибу необхідно почистити, випатрати і позбутися від плавників і голови і добре промити. Далі нарізаємо її на шматочки. Змішуємо сметану, перець, сіль і в цьому маринаді залишаємо рибу на 20 хвилин. Додаємо кріп і лимонний сік, добре перемішуємо і даємо постояти 20 хвилин. Потім, в рукав для запікання складаємо нашу рибку і зав'язуємо його з двох сторін, можна просто на сайті.
    Включаємо в мультиварці режим «Варка на пару», одягаємо кошик-пароварку, кладемо туди рибу, закриваємо кришкою і чекаємо 30 хвилин. Після сигналу приготування чудової, а головне корисної риби під маринадом в мультиварці готово!

    Як приготувати рибу під маринадом в мультиварці по-китайськи?


    Рецепт риби, тушкованої під маринадом має безліч варіацій, але вони не особливо відрізняються один від одного. А адже іноді хочеться урізноманітнити своє меню.
    Інгредієнти:

  • філе будь-якої білої риби – 05 кг;

  • олія рослинна;

  • сіль;

  • цукор – 1 ст. ложка;

  • крохмаль – 15 ч. ложки;

  • вино біле – 3 ч. ложки;

  • соєвий соус – 3 ст. ложки;

  • цибуля зелена;

  • перець болгарський – 1 шт.;

  • перець гострий червоний чилі – 2 шт.;

  • часник – 4 середніх зубчики.
  • Риба під маринадом в мультиварці


    Приготування
    Ріжемо філе на рівні маленькі шматочки, змішати вино, крохмаль і сіль, додаємо до риби і маринуємо 20 хвилин. У каструлю наливаємо велику кількість рослинного масла, виставляємо режим «Випічка» і інтенсивно обсмажуємо рибу – 5-7 хвилин, виймаємо.
    В масло кладемо дрібно нарізаний перець чилі, злегка обсмажуємо. Болгарський перець нарізаємо півкільцями, часник пластинками і цибулю, перемішуємо. Додаємо соєвий соус і цукор, закриваємо, тушкуємо 2 хвилини, потім додаємо рибу і тушкуємо ще 3 хвилинки. Страва готова!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Риба у фользі в мультиварці
    Риба у фользі в мультиварці
    Будь-яка риба, запечена у фользі, виходить набагато корисніше свого смаженого аналога. Тому пропонуємо рецепти, які вразять вас своєю простотою, адже
    Риба під овочами
    Риба під овочами
    Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як
    Хек в томатному соусі
    Хек в томатному соусі
    Знайомий всім хек в томатному соусі, гарнированная картоплею пюре, швидкий і простий у приготуванні. Ніжна риба в томатному соусі не вимагає
    Як приготувати рибу під маринадом?
    Як приготувати рибу під маринадом?
    Зазвичай рибу спочатку відварюють, тушкують, смажать, а потім вже готують під різними маринадами. У нашій статті ми підібрали кілька різноманітних
    Риба під маринадом - класичний рецепт
    Риба під маринадом - класичний рецепт
    Риба під маринадом завжди буде до речі на святковому столі, особливо, якщо ви приготуєте самі. Така закуска точно не залишиться непоміченою і порадує
    Риба, тушкована в мультиварці
    Риба, тушкована в мультиварці
    Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно