Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кляр по-китайськи

Кляр по-китайськи

12-07-2015, 22:15
880
Кляр по-китайськи
Кляр - це своєрідне тісто, в якому можна обсмажувати різні продукти. Це відмінний спосіб зберегти під оболонкою соковитий і ніжний продукт. Особливо актуальний кляр для смаження овочів, фруктів, м'ясних і рибних страв. Сьогодні ми з вами поділимося рецептами приготування продуктів в китайському клярі.

Кляр по-китайськи


Інгредієнти:

  • борошно – 1 склянка;

  • крохмаль – 1 ст. ложка;

  • вода – 3/4 склянки;

  • жовток – 1 шт.;

  • сода гашене - 05 ч. ложки.


  • Приготування
    Всі інгредієнти перешкодимо в миску і збиваємо міксером або віночком. Консистенція повинна вийде приблизно як на оладки. Залишаємо нашу суміш постояти 15 хвилин. І все наш кляр готовий, потім продукти, які збираємося смажити і вперед.

    Риба в клярі по-китайськи


    Інгредієнти:

  • соєвий соус – 2 ст. ложки;

  • винний оцет – 2 ст. ложки;

  • борошно – 1 склянка;

  • вода – 1 склянка;

  • майонез – 1 ст. ложка;

  • хрін – 1 ст. ложка;

  • мускатний горіх;

  • бадьян – 3 шт.;

  • сік лимона – 20 мл;

  • червона риба – 15 кг;

  • панірувальні сухарі.


  • Приготування
    Рибу чистимо та миємо, шкіру залишаємо. Нарізаємо очищену рибу тонкими шматками, солимо, перчимо, додаємо лимонний сік і залишаємо промаринуватися 35 хвилин. Готуємо кляр, в миску просіваємо борошно, додаємо яйце, майонез і хрін. Перемішуємо інгредієнти, вливаємо винний оцет і соєвий соус, додаємо спеції, все добре перемішуємо і прямо з крана вливаємо крижану воду, приблизно пів склянки. Це необхідно щоб кляр вийшов хрустким. На плиті розжарюємо сковороду з високими бортиками, наливаємо масло і викладаємо в нього рибу, яку перед цим з усіх боків занурюємо в кляр. Обсмажуємо рибу з усіх сторін на швидкому вогні до золотистого кольору, і вогонь робимо менше. Наливаємо в сковороду трохи холодної води, накриваємо кришкою і тримаємо на повільному вогні 4 хвилини, після чого знімаємо з плити. Перед подачею пересипаємо рибу дрібно нарізаним солодким перцем з сіллю.

    Креветки в клярі по-китайськи


    Інгредієнти:

  • пиво – 60 мл;

  • борошно – 50 р;

  • оливкова олія – 1 ст. ложка;

  • білок – 1 шт.;

  • креветки королівські – 9 шт.;

  • лимон – 1 шт.;
  • Кляр по-китайськи

  • сіль;

  • соєвий соус;

  • часник.


  • Приготування
    Для приготування кляру змішуємо борошно, пиво, масло, білок і залишаємо на 2 години. Креветки перед смаженням маринуємо в соєвому соусі з часником 5 хвилин, виймаємо їх з маринаду, обсушуємо паперовим рушником. Вмочуємо наші креветки в кляр і смажимо на розжареній олії. Перед подачею на стіл збризкуємо креветки соком лимона.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як робити тісто для риби?
    Як робити тісто для риби?
    Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді
    Як приготувати рибу в клярі?
    Як приготувати рибу в клярі?
    Риба в клярі - завжди дуже смачне і ароматне блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Хочете пригостити близьких ніжним і корисним стравою? Тоді
    Зубатка в клярі - рецепт
    Зубатка в клярі - рецепт
    Зубатка - досить складна в приготуванні риба, а тому не кожна господиня візьметься за її приготування. Хочете ризикнути і зробити ніжне і соковите
    Креветки в паніровці
    Креветки в паніровці
    Креветки - це смачний морепродукт. І якщо ви вирішили здивувати своїх близьких або гостей вишуканим десертом, то приготуйте їх в паніровці.
    Креветки в клярі - рецепт
    Креветки в клярі - рецепт
    Креветки в клярі - це чудова закуска з вишуканим смаком і ароматом чудово підійде для будь-якого святкового столу. Давайте детально розберемося, як
    Пікша в клярі
    Пікша в клярі
    Якщо ви любите смажену рибку, то ці рецепти для вас! Ми розповімо як смачно посмажити пікшу в клярі. Така риба виходить особливо смачною, з хрусткою