Чанахи в горщиках

Рецепт чанахи в горщиках
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати чанахи в горщиках? М'якоть свинини нарізаємо шматочками, приправляємо спеціями, солимо і відкладаємо в сторону. Чистимо цибулину і шаткуємо кільцями. На дно кожного горщика викладаємо м'ясо, потім цибулю, далі – відварену квасолю, моркву, порізану кільцями, і кидаємо по лавровому листочку. Картопля шаткуємо великими шматками, присипаємо сіллю, перемішуємо в мисці, а потім розкладаємо по горщикам. Наливаємо в кожен томатну пасту, розведену водою і трохи білого сухого вина. Відправляємо чанахи в горщиках з свинини в дуже гарячу духовку і засікаємо 15 хвилин, а потім зменшуємо температуру і тушкуємо ще годину. Цим часом готуємо поки часникову суміш: змішуємо в мисці подрібнені зубчики часнику, петрушку і спеції. За 10 хвилин до готовності страви, додаємо суміш в горщики і подаємо до столу.
Чанахи по-грузинськи в горщиках
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування чанахи в горщиках готуємо спочатку всі овочі: картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Цибулю шаткуємо півкільцями, а баклажани промиваємо, обрізаємо кінчики, розрізаємо уздовж, заливаємо на 3 хвилини окропом і ставимо під гніт на 30 хвилин. Потім фаршируємо їх курдючним салом, змішаним з перчиком і порізаною зеленню. У порційні керамічні горщики розкладаємо картоплю і цибулю, зверху кладемо по два шматочки м'яса та по одному баклажана. Томатне пюре розводимо бульйоном, додаємо тертий часник, спеції і заливаємо цією сумішшю вміст горщиків. Розміщуємо їх в гарячу духовку і тушкуємо страва до повної готовності і м'якості м'яса. За 20 хвилин до закінчення додаємо помідори, нарізані невеликими шматочками і подаємо чанахи в порційних горщиках, не викладаючи на тарілку.
Чанахи з курки в горщиках
Інгредієнти:
Приготування

Курячий окорочок нарізаємо невеликими шматочками і розкладаємо по горщикам. Овочі чистимо, а у баклажана видаляємо хвостик. Цибулину дрібно шаткуємо, морква подрібнюємо кружечками, а баклажани і картоплю рубаємо кубиками. Потім розкладаємо продукти шарами: спочатку курка, потім цибульку і моркву, картоплю, баклажани, квасоля заморожена. Зверху кладемо нарізану часточками помідор, солимо, перчимо і заливаємо невеликою кількістю води. Тушкуємо страву на нижній решітці аэрогриля при 260°С на невеликій швидкості. Перед подачею на стіл присипаємо чанахи з квасолею в горщиках свіжою зеленню, наполягаємо 15 хвилин, і насолоджуємося неймовірним смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Харчо по-грузинськи
Наваристий Суп харчо і пряний, як всі грузинські страви. Для приготування цього харчо вам потрібно запастися спеціями і травами. І не забудьте про

Квасоля в горщиках
Квасоля - дуже ситний і корисний продукт, який за вмістом білка може скласти конкуренцію м'яса. Її використовують у приготуванні супів і салатів. А

Картопля в горщиках
Картопля в горщиках - ситне друге блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового. Пропонуємо вашій увазі деякі цікаві рецепти цього

Баранина в горщиках
Баранина в горщиках, приготовлена в духовці виходить чудово ніжною і соковитою. Таке м'ясне блюдо з додаванням спецій і овочів можна подати на

Чанахи в мультиварці
Чанахи - це досить відоме і смачне блюдо грузинської кухні, яке робиться з баранини з овочами. Традиційно воно готується в глиняному горщику. Ми

Чанахи - рецепт
Рецепт знаменитого грузинського страви чанахи дуже простий, а тому настільки популярний. Зробити смачний вечерю зі звичайних інгредієнтів не складе