Солянка по-грузинськи

Як приготувати солянку по-грузинськи, ми розберемося в цій статті.
Рецепт цієї грузинської солянки
Грузинська кухня славиться ароматними стравами, не винятком стала і солянка, поспішаємо поділитися класичним рецептом.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо шматок яловичини, бажано на кістки, і поміщаємо його в холодну воду, варимо на сильному вогні до закипання, потім зменшуємо жар і знімаємо періодично утворюються пінки. Бульйон і м'ясо будуть варитися близько 15-2 годин.
Поки бульйон готується, займемося овочами: цибулю нарізаємо півкільцями і припускаємо до м'якості на рослинному маслі. Додаємо томатну пасту, варіюючи її кількість в залежності від насиченості. Відправляємо до цибулі нарізані огірки і м'ясо, заливаємо все бульйоном так, щоб покрити вміст каструлі. Тушкуємо м'ясо 30 хвилин, за 5 хвилин до готовності додаємо спеції, нарізану зелень і часник.
Для густоти в м'ясну солянку по-грузинськи часто кладуть кукурудзяну крупу. Її необхідно відварити до готовності і додати в блюдо за 15 хвилин до готовності.
Робити солянку можна більш рідкою, і є з допомогою хліба, або доливати бульйон так, щоб злегка покрити м'ясо, в такому випадку страва буде більше схоже на рагу.
Рецепт приготування збірної м'ясної солянки по-грузинськи
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування збірної солянки по-грузинськи з бульйону: баранину і яловичину миємо і ставимо варитися, не забуваючи знімати утворюються пінки з поверхні м'ясного бульйону.
Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору, додаємо томатну пасту (або томати у власному соку), нарізані солоні огірочки, можна кинути столову ложку каперсів. В останню чергу на сковороду відправляються колечка маслин і подрібнені часник. Заливаємо овочі гранатовим соком і сухим вином, тушкуємо під кришкою 15 хвилин, не забувши додати всі спеції.
Відварне м'ясо нарізаємо довільно і повертаємо в бульйон, туди ж закладаємо і овочі в томатній пасті,

Солянку по-грузинськи можна приготувати і в мультиварці, для цього спочатку нарізаємо м'ясо, після закладаємо в каструлю і заливаємо водою, виставляємо режим «Гасіння» і чекаємо звукового сигналу. Готовий бульйон перелити в окремий посуд, м'ясо залишаємо остигати.
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі в режимі «Смаження», або «Випічка», додаємо інші інгредієнти в тому ж порядку, який описаний у попередньому рецепті. Доливаємо вино, сік і пару ополоників бульйону, ставимо режим «Гасіння» на автоматичне час. За 10 хвилин до кінця готування, кладемо в чашу мультиварки м'ясо і зелень, приправляємо за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт солянки з копченостями
Солянка - це наваристий, гострий і ситний суп. Це поживну страву можна вживати як влітку, так і в холодну пору року. Давайте познайомимося з

Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає

Як приготувати збірну солянку?
Збірна солянка - це смачний наваристий суп, який чудово підійде для ситного обіду або вечері. Давайте розберемося, як її правильно приготувати і

Солянка з куркою
Солянка - це смачне і поживне блюдо, дуже актуальний напередодні зимових холодів. Варіацій її створення безліч, і ми впевнені, у кожної господині є

Солянка з перловкою
Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в

Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам