Салат «Черепашка» з куркою і волоськими горіхами

Салат «Черепашка» з волоськими горіхами і чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, заливаємо окропом і залишаємо на пару хвилин, щоб позбутися гіркоти, а потім обполіскуємо холодною водою.
Чорнослив промиваємо і замочуємо. Курячу грудку відварюємо, остуджуємо і ріжемо дрібними шматочками. Яйця чистимо, поділяємо на білки і жовтки і кришимо їх окремо. Також подрібнюємо на тертці очищену зелене яблуко і сир, а чорнослив дрібно нарізаємо ножем.
На плоске блюдо викладаємо листя салату, трохи курки, заправлений майонезом, і формуємо тулуб. Посипаємо цибулею, яєчним білком і яблуком. Потім рівномірно розподіляємо другу половину курки і посипаємо жовтком. Зверху розкладаємо чорнослив і завершальним шаром йде тертий сир.
Панцир черепашки робимо з підсмажених очищених від плівки волоських горіхів, а мордочку оформляємо за допомогою яйця і шматочків маслин. Замість вічко можна використовувати бутончики гвоздики.
Ну, ось і все, оригінальне блюдо готове і можна дивувати гостей своїми кулінарними здібностями.
Салат «Черепашка» з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Ми розповімо вам ще один спосіб, як приготувати салат «Черепашка».
Курячу грудку відварюємо 30 хвилин, охолодити і дрібно ріжемо. Чистимо цибулину і пасеруємо кілька хвилин, а потім додаємо рубані гриби і обсмажуємо овочі під кришкою до золотистого кольору. Сир і очищені варені яйця подрібнюємо окремо на тертці, а волоські горіхи подрібнюємо в блендері.
Тепер приступаємо до складання нашого салату: на плоске блюдо викладаємо салатні листя, потім – куряче м'ясо і присипаємо невеликою кількістю горіхів. Промазуємо все тонким шаром майонезу і розподіляємо гриби з цибулею. Далі йде тертий сир, яйця і майонез. Верхівку обсипаємо залишилися горішками, робимо черепашку з яйця голову, а лапки – з маслин.
Салат з куркою виноградом і горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього оригінального салату, готуємо спочатку всі інгредієнти. Куряче філе обробляємо і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Потім м'ясо розрізаємо на невеликі скибочки і поділяємо на волокна. Гриби промиваємо, дрібно рубаємо ножем і обсмажуємо на вершковому маслечко, до готовності. Ядра волоських горіхів підрум'янюємо на окремій сухий

Далі починаємо викладати всі продукти шарами, промазуючи кожним соусом, приготованим з сметани і майонезу.
Отже, беремо красиве блюдо, покриваємо його листям салату, а потім розподіляємо шар курячого м'яса. Далі покриваємо поверхню обсмаженими грибами, посипаємо рясно товченими горіхами і натираємо зверху яйця і сир. Прикрашаємо салат виноградом, формуючи, «панцир»черепашки, і подаємо страву до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з куркою і волоськими горіхами
Любителі кулінарних шедеврів знають, що існують певні поєднання інгредієнтів, які здатні надати особливий смак самим простим у приготуванні страв.

Салат з куркою, грибами і горіхами
Салати з м'ясом курки є прикрасою будь-якого святкового або буденного столу. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити незвичайний варіант цієї страви з

Салат з яблуками рецепт
Салати з яблуками - відмінний варіант будь-якого полудня. Варіантів їх створення безліч. Ми ж у нашій статті розглянемо найбільш цікаві з них.

Салат з куркою та горіхами
Варіантів створення салатів з куркою дуже багато. І сьогодні ми поговоримо докладно з вами про закуски з горішками і курятиною. Таке просте і ситне