Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Черв'яки з желатину

Черв'яки з желатину

17-03-2015, 09:21
1 336
Черв'яки з желатину
Зараз ми вам розповімо, як зробити черв'яків з желатину. Таке ласощі вже точно оцінять ваші дітки. А ще його можна подати до столу на таке свято, як Хеллоуїн. А готувати його зовсім просто, головне знати деякі секрети, якими ми з вами зараз поділимося. Слідуючи їм, у вас вийде відмінний десерт для Хеллоуїна, який сміливо можна давати і дітям, так як ви будете впевнені, що він зроблений з якісних продуктів.

Рецепт черв'яків з желатину


Інгредієнти:

  • пластини желатину - 8 шт.;

  • сік з темного винограду - 300 мл


  • Приготування
    Щоб зробити домашніх черв'яків з желатину, нам знадобляться пластикові трубочки-соломинки, в яких гофрований згин. Всі згини ми розтягуємо. Також підбираємо високий стакан, в якому прямі стінки. Від висоти склянки залежатиме довжина наших черв'яків.
    А тепер приступаємо вже безпосередньо до приготування. Спочатку розмочуємо пластинки желатину в холодній воді, потім їх віджимаємо, заливаємо теплою виноградним соком і розмішуємо. Охолодити отриману масу і заповнюємо нею склянку наполовину. Опускаємо в нього трубочки гофрованим краєм вниз.
    Намагаємося, щоб стакан був щільно заповнений трубочками. Потім залишилася желейну масу виливаємо на трубочки зверху. Ставимо склянку в холодильник на ніч. Після цього трубочки витягаємо, кожну промиваємо під теплою водою і на плоске блюдо видавлюємо акуратно «черв'яків». До подачі до столу їх потрібно зберігати в холодильнику.

    Желейні черв'яки


    Інгредієнти:

  • желе в пакетиках рожевого або фіолетового кольору;

  • тепла кип'ячена вода.


  • Приготування
    Желе розвести теплою кип'яченою водою, але води беремо в 2 рази менше, ніж вказано в інструкції до приготування, щоб желе добре застигло, і вийшли черв'ячки. Желейну масу злегка остуджуємо. Соломинки для коктейлів
    Черв'яки з желатину
    опускаємо у високу форму з плоскими стінками. Це може бути високий стакан, або ж пачка з-під соку з обрізаним верхи. Трубочки в ємність встановлюємо щільно, але стежимо, щоб вони не деформувалися.
    Заливаємо зверху желейну масу і ставимо ємність в холодильник не менше, ніж на 8 годин. Після цього, коли желатинова маса застигне, трубочки витягуємо з ємності, підставляємо їх під струмінь теплої води і видавлюємо черв'ячків з трубочок. Перекладаємо їх на блюдо, застелене харчовою плівкою і ставимо в холодильник ще години на 2. Перед подачею до столу можна притрусити їх шоколадним порошком - це створить ефект землі. Успіх вам гарантований - незвичайний десерт «желейні черв'яки» готовий!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Дитячі торти з мастики
    Дитячі торти з мастики
    День народження малюка - це відповідальний свято для мами. І крім традиційних подарунків ви можете порадувати свою дитину тортом з мастики власного
    Трубочки з білковим кремом
    Трубочки з білковим кремом
    Багатьом ще з дитинства знайоме ласощі у вигляді хрустких трубочок наповнених білковим, або заварним кремом. У цій статті ми навчимося готувати такі
    «Уламки щастя» - яскравий і святковий десерт
    «Уламки щастя» - яскравий і святковий десерт
    Десерт «Уламки щастя» - це дивовижне ласощі, яка сподобається як дорослим, так і дітям. Готувати його досить просто, а різнокольорові желе на білому
    Желе з фруктами
    Желе з фруктами
    Смачний і практично дієтичний рецепт фруктового желе доведеться по смаку і кишені кожному. Приготоване з натуральних продуктів желе до того ж і
    Фруктове желе
    Фруктове желе
    Фруктове желе, зроблене в домашніх умовах, - корисне і смачне ласощі, яке можна приготувати в будь-який час року з додаванням сезонних ягід і
    Вафельні трубочки зі згущеним молоком
    Вафельні трубочки зі згущеним молоком
    Смаки дитинства ніколи не забути. До них відноситься багато вкуснятин, в тому числі вафельні трубочки. Цей десерт готується в вафельницах, а