Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Дитячі торти з мастики

Дитячі торти з мастики

17-03-2015, 09:21
5 540
Дитячі торти з мастики
День народження - свято не тільки для дитини, але і для матері. Намагаючись зробити свято для чада ще більш запам'ятовується, мами планують будь-яку деталь, не забуваючи і про основне - про торті.
Дитячі торти будь-яких форм і видів вам без проблем виготовить хороша кондитерська - це лише питання фінансів, але тим з нас, хто любить і вміє пекти, і має творчу «жилку», можна спробувати виготовити солодкість самостійно, за досить простою і доступною схемою, яку ми запропонуємо в цій статті.
Прикраса дитячих тортів мастикою - справа абсолютно не складна, і ми вам це доведемо!

Рецепт дитячого торта «Щеня» з мастикою


Торт із зображенням милого щеняти, стане чудовою прикрасою столу для іменинника будь-якої статі і віку. В основі приготування лежить ванільний класичний бісквіт з масляним кремом, однак ви можете використовувати будь-який вподобаний рецепт бісквіта, додавати до нього улюблений крем і фрукти.
Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • борошно - 1 1/2 ст.;

  • розпушувач - 1 1/2 ч. ложки;

  • сіль - 1/4 ч. ложки;

  • олія - 200 г;

  • цукор - 1 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки;

  • молоко - 1/2 ст.


  • Для крему:

  • масло - 250 г;

  • цукрова пудра - 3 ст.;

  • сіль - 1/4 ч. ложки;

  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка;

  • молоко або вершки - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Перед тим, як прикрасити дитячий торт мастикою, займаємося випічкою самого торта. Духовку нагріваємо до 200 градусів. Форму діаметром 20 см змащуємо маслом і присипаємо борошном.
    Борошно для бісквіта просіваємо і змішуємо з розпушувачем і сіллю у великій мисці. Вмішуємо в борошняну суміш розм'якшене масло і цукор, додаємо яйця по 1 раз. Наприкінці в тісто відправляються ваніль і молоко, потім ще раз збивається до однорідності і виливається у форму.
    Ванільний бісквіт випікають 30-35 хвилин. Кількість коржів варіює в залежності від ваших уподобань.
    Поки свіжоспечений бісквіт остигає - приготуємо крем. Тут все елементарно просто: м'яке масло необхідно збити з просіяного цукровою пудрою, додати ванільний екстракт, трохи солі і вершків.
    На цьому етапі необхідно зібрати торт, для цього верхівки повністю охололи коржів рівняємо з допомогою ножа і промазуємо кремом зі всіх сторін. Покриваємо торт тонким шаром білої мастики. Підходящий варіант створення мастики ви можете вибрати у статті " Як робити мастику для торта? ", або просто купити її в магазині.
    Дитячі торти з мастики

    Переходимо до оформлення дитячого торта мастикою, для цього насамперед розкачуємо бежеву мастику і вирізаємо з неї коло, діаметром 9 див.
    Дитячі торти з мастики

    Поки мастика ще м'які, на ній легко можна намалювати рот цуценя, чим ми і займаємося. Орудуємо в цій справі простий зубочисткою, або чим-небудь гострим.
    Дитячі торти з мастики

    З чорної мастики скачуємо 3 кульки: 2 одного розміру і один трохи більше - це будуть ніс та очі нашого цуценя. Збираємо деталі разом, ніс і очі блиску можна змастити цукровим сиропом.
    Дитячі торти з мастики

    Розкачуємо коричневу мастику і вирізаємо з неї два кола по 6 див. Витягуємо кола, щоб зробити їх злегка овальними.
    Дитячі торти з мастики

    Краєчком форми відрізаємо по шматочку від верхньої частини вуха.
    Дитячі торти з мастики

    Як тільки мастика досить затвердне - розміщуємо вуха на торті.
    Дитячі торти з мастики

    Щоб додати жвавості вашим твором, зліпіть з мастики кілька волосків і розмістіть їх на голові у вигляді пустотливого чубчика. Трохи нашого ванільного крему, видавленого через тонкий наконечник кондитерського шприца, також буде відмінно виглядати в якості імітації волосся.
    Дитячі торти з мастики

    З рожевої мастики можна скачати краплеподібну форму і придавити її зубочисткою по центру - виходить мову.
    Дитячі торти з мастики

    Наостанок, нижню частину торта обмотує стрічкою-нашийником з тонкої смуги мастики і розміщуємо на нашийнику брелок з числом років іменинника.
    Дитячі торти з мастики

    Ваш приголомшливий торт з мастики готовий! Впевнені в тому, що і ви, і ваш малюк отримаєте величезне задоволення від такого смачного прикраси на столі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як робити мастику для торта?
    Як робити мастику для торта?
    Проходячи повз прилавка з кондитерськими виробами, прямо душа радіє, дивлячись на справжні витвори мистецтва, які звуться нині торти. Ну і як же цю
    Торт «Мрія»
    Торт «Мрія»
    Мрія - це дуже незвичайні, а головне - смачні торти. Для початку ми розповімо вам про рецепт торта для адмірала, ну а потім опишемо варіант
    Торт «Пивний кухоль»
    Торт «Пивний кухоль»
    Хочете піднести свого хлопця або чоловіка дивовижний торт? Тоді зробіть його частування у вигляді пивної кружки. Він точно оцінить! Рецепт торта
    Рецепт мастики з «Зефір»
    Рецепт мастики з «Зефір»
    Коли справа доходить до декору торта, то тут всі засоби хороші, оскільки покупну мастику в наших магазинах поки важко дістати. Кмітливі господині
    Мастика з зефіру
    Мастика з зефіру
    Часто в магазинах ми бачимо красиво прикрашену випічку: торти, тістечка. Але якщо ви любите піч самі, то і прикрасити випічку можна в домашніх
    Мастика з згущеного молока
    Мастика з згущеного молока
    Для прикраси тортів і тістечок різними фігурками, сердечками необхідна мастика. І зараз ми розповімо вам, як зробити її зі згущеного молока. Читаємо