Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Що приготувати з листкового дріжджового тіста?

Що приготувати з листкового дріжджового тіста?

1-03-2016, 20:06
816
Що приготувати з листкового дріжджового тіста?
У пору, коли напівфабрикати можна знайти повсюдно, особливою популярністю користується листкове тісто, яке готують з дріжджами або без них. Таке тісто може стати оригінальною основою для звичних страв, начебто тортів, піци, рулетів і навіть печива. Детальніше про те, що приготувати з листкового дріжджового тіста ми розповімо в рецептах нижче.

Пиріжки з листкового дріжджового тіста


Пиріжки на здобної основі ніжні і повітряні, але ви також можете використовувати готове листкове тісто, що дозволяє помітно заощадити час на приготуванні. Таке тісто відмінно утримує навіть вологі начинки з ягід і фруктів, але ми вирішили віддати перевагу солоною начинкою з курятини в вершковому соусі .
Інгредієнти:

  • вершкове масло - 35 г;

  • борошно - 25 г;

  • куряче філе - 470 г;

  • порей - 1 шт.;

  • твердий сир - 175 г;

  • сметана - 135 мл;

  • вершки - 55 мл;

  • паприка - 1/2 ч. ложки;

  • листкове дріжджове тісто.


  • Приготування
    Використовуйте розтоплене масло для пасерування кілець порею. Посипте засмажку борошном і перемішайте, після чого покладіть шматочки курячого філе і дайте їм схопитися. Коли курятина побіліє, посипте її паприкою і влийте вершки. Наступною до курятині відправляється сметана, після чого соус залишають розігрітися. Всипте сир і залиште соус, чекаючи його розплавлення.
    Тісто розкачайте і наріжте на круги. На один з кіл покладіть порцію начинки із курятини і накрийте другим пластом тіста зверху. Пройдіться виделкою по краях, щоб скріпити їх між собою. Залиште пироги в духовці 15 хвилин при 190 градусах.

    Сосиски в тісті з листкового дріжджового тіста


    Якщо ви думаєте над тим, що можна приготувати з листкового дріжджового тіста, то зупиніться на самому простому і доступному варіанті – сосисках. Упаковка сосисок і пласт тіста – все, що вам знадобиться.
    Розкачайте розморожене тісто і розділіть його на квадрати, з шириною відповідній довжині сосиски. Оберніть тісто навколо сосиски і покладіть отримане виріб на пергамент швом вниз. За бажанням, накрийте тісто збитим жовтком. Запікайте все при 190 градусах - 15-18 хвилин.

    Печиво з листкового дріжджового тіста


    Розморожене тісто розкачати, щедро посипте поверхню кристалами цукру і почніть згортати пласт з обох кінців, рухаючись до центру. Коли обидва краї зійдуться разом, поверніть тісто в холодильник і дайте повністю заморозитися. Заморожене «поліно» наріжте викладіть рівні порції на пергаменті. Залиште вироби з листкового дріжджового тіста в духовці при 200 градусах 10 хвилин.

    Торт з листкового дріжджового тіста


    При бажанні, готові листкові листи можна пустити навіть на приготування торта. Наш буде представляти собою дуже яскраве порційне ласощі, в рамках якого листкові коржі будуть межувати з шарами заварного крему і свіжими ягодами.
    Інгредієнти:
    Для торта:

  • листи листкового тіста 300 г;

  • цукрова пудра - 75 г;

  • ягоди і фрукти - 325 р.


  • Для крему:
    Що приготувати з листкового дріжджового тіста?


  • яєчні жовтки - 4 шт.;

  • цукровий пісок - 110 г;

  • борошно - 25 г;

  • молоко - 310 мл;

  • екстракт ванілі - 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Яєчні жовтки збийте з ваніллю і цукром дочиста. Додайте борошно до яєчної суміші. Розігрійте молоко і обережно влийте тепле молоко, постійно збиваючи майбутній крем. Поставте суміш на слабкий вогонь і варіть, чекаючи її загусання. Пласти листкового тіста розрізати на прямокутники і поставте в духовку на 10 хвилин при 200 градусах. Охолоджені пласти тіста покрийте кремом і посипати ягодами, потім складіть їх разом і посипте готову ласощі цукровою пудрою.
    Такий десерт можна подавати порційно або взяти схему приготування і адаптувати її під торт повноцінного розміру.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
    Пиріжки з малиною в духовці
    Пиріжки з малиною в духовці
    Домашня випічка була в пошані у всі часи. Діти особливо люблять різні пироги з солодкою начинкою. Тому найкращий варіант приготування цих ласощів з
    Пиріжки з листкового дріжджового тіста
    Пиріжки з листкового дріжджового тіста
    Сьогодні зовсім не проблема побалувати рідних домашньою випічкою. Купивши завчасно пачку дріжджового листкового тіста можна випікати різні ласощі,
    Пиріжки зі смородиною
    Пиріжки зі смородиною
    Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
    Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
    Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
    Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм