Як запекти буряк в духовці у фользі?

Нижче ми розповімо, як правильно запекти буряк в духовці у фользі для вінегрету , оселедця під шубою, і борщів зелених або інших звичних для нас страв і отримати при цьому бажаний ідеальний результат.
Як запекти буряк в духовці цілком?
Щоб при запіканні в духовці буряк зберегла свої смакові якості, вибираємо коренеплоди з непошкодженою шкіркою і ретельно промиваємо їх від забруднень і піску. Бадилля і корінець не зрізаємо занадто коротко. Поміщаємо буряк на лист фольги і запечатуємо як можна більше герметично. Краще вибирати плоди середнього та невеликого розміру і компонувати їх по кілька штучок в одному конверті з фольги.
Духовку заздалегідь прогріваємо до температурної позначки 200 градусів, а потім поміщаємо в неї буряки і витримуємо при такому температурному режимі від одного до півтора годин. Готовність можна перевірити по м'якому входженню зубочистки в коренеплоди.
По готовності даємо буряках трохи охолонути прямо у фользі в остигає духовці, а потім вже розгортаємо, очищаємо і застосовуємо за призначенням.
Як швидко запекти в духовці у фользі велику буряк?
В духовці у фользі можна запікати буряк будь-якого розміру і навіть досить велику. Чим більше розмір коренеплоду, тим природно довше він запікається. Приміром, якщо його вага становить приблизно 300-400 г, то час, необхідний для запікання такий буряків в духовці у фользі слід збільшити до двох годин.

Приготувати запечену у фользі буряк можна заздалегідь, і після повного охолодження в духовці разом з фольгою можна помістити на нижню полицю холодильника, де вона прекрасно збережеться протягом трьох днів. Невикористану частину запеченого овоча можна успішно заморозити до наступного застосування.
Рекомендуємо добрі рецепти

Буряк в духовці у фользі
Пропонуємо два способи запікання буряків у фользі. Один рецепт розповість, як приготувати швидко компонент для салату або і борщів зелених. А другий

Як запекти буряк в духовці?
Запікання - натуральний і корисний спосіб приготування будь-яких продуктів, при якому максимально зберігаються корисні речовини. І сьогодні ми

Запечена буряк
Буряк - популярний овоч у наших краях, який часто додають в салати, закуски, супи заправляють ним. Але мало, хто вживає її як самостійну страву. Їм

Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб

Як варити буряк?
Буряк - диво-овоч, який не зрівняється ні з яким іншим овочем на грядці за свого запасу вітамінів і корисних речовин. А ось, як правильно зварити

Буряк в скороварці
Новітня кулінарна техніка суттєво полегшує життя нашим домогосподаркам. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати буряк в скороварці. Читайте