Страви з риби на святковий стіл

Оригінальний салат з рибою на святковий стіл
Інгредієнти:
Приготування
Картопляні бульби, моркву і яйця відварюємо до готовності, охолодити, очистити і пропускаємо окремо через середню терку. Огірочки і болгарський перець промиваємо, витираємо насухо і ріжемо дрібненькими кубиками. Зелений лук також миємо, обсушуємо і подрібнюємо досить дрібно. Тепер шаткуємо невеликими скибочками філе сьомги і приступаємо до збирання салату шарами.
На блюдо ставимо формувальне кільце, на дно укладаємо картоплю, потім зелену цибулю і моркву, далі яйця і солодкий перець, зверху розподіляємо огірки і завершуємо сьомгою. Кожен шар, окрім сьомги, приправляємо до смаку сіллю і майонезом. Залишаємо салатик разом з кільцем приблизно на одну годину, а потім акуратно знімаємо форму, прикрашаємо за бажанням блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Салат з рибою на святковий стіл
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, охолодити в холодній воді, очищаємо і ріжемо на часточки. Червоний цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями або кільцями, а філе оселедця розрізаємо на невеликі скибочки. Салатні листя промиваємо холодною водою, обсушуємо і викладаємо на блюдо. Зверху розкладаємо кільця цибулі, часточки яєць і скибочки оселедця. У мисочці змішуємо гірчицю, оцет, рослинне масло і сіль, заливаємо отриманою сумішшю компоненти салату і можемо подавати.
Бутерброди з червоною рибою на святковий стіл
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування бутербродів з рибою нарізаємо батон або багет на шматочки, а філе лосося пластинами. Кожен хлібний скибочку покриваємо шаром плавленого сиру, зверху кладемо шматочок рибки і гілочку кропу, красиво оформивши. Викладаємо готову закуску з риби на блюдо і подаємо на святковий стіл.
Гаряче з риби на святковий стіл
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування гарячого з риби підготовлені порційні стейки натираємо спеціями для риби, присаливаем за смаком і скроплюємо лимонним соком. Помідори миємо, витираємо насухо і нарізаємо кружальцями, а твердий сир пропускаємо через тертку. Кріп промиваємо,

Поміщаємо в прогріту до 180 градусів духовку на середній рівень і витримуємо протягом тридцяти хвилин. За десять хвилин до завершення приготування акуратно відкриваємо фольгу і даємо страви зарум'янитися.
Перед подачею на святковий стіл запечену рибу викладаємо на блюдо і прикрашаємо гілочками свіжого кропу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати сьомгу у фользі в духовці?
Сьомгу можна сміливо назвати унікальною рибою, адже приготувавши її, використовуючи абсолютно будь-який рецепт, страва неодмінно вийде неймовірно

Риба під шубою
Багато хто під назвою страви «риба під шубою» розуміють знаменитий салат з оселедцем. Однак у цій статті постараємося вас здивувати і розповімо, як

Стейки з риби
Сьогодні рибні відділи великих магазинів максимально заповнені різними видами вже обробленої риби. Купивши готовий стейк, можна приготувати його

Канапе з червоною рибою
Канапе дуже міцно закріпилися у святковому меню. Ця чудова закуска завжди виглядає виграшно на будь-якому торжестві. А різноманітність поєднань

Бутерброди з лаваша
Бутерброди з лаваша - досить просте і смачне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш щоденний і святковий стіл. Розглянемо найцікавіші рецепти створення

Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.