Маринад для свинячих реберець
Свинячі реберця гарні самі по собі, просто запечені в духовці, або на мангалі, а також протушковані в казані або в сковороді, а з використанням різних маринадів перетворюються на справжній м'ясний делікатес.
Пропонуємо найкращі варіанти для маринаду неймовірно смачних свинячих реберець.
Інгредієнти:
Розрахунок на 1 кг свинячих реберець:
соєвий соус – 65 мл;
рослинна рафінована олія – 50 мл;
паста томатна – 60 г;
гірчиця – 25 г;
мед рідкий – 15 г;
вода очищена – 110 мл;
сік лимона – 25 мл;
цибуля ріпчасту – 180 г;
зубці часнику – 5-6 шт.;
кмин – за смаком;
мелена паприка – 10 г;
чорний мелений перець – 5 р;
червоний мелений перець – за смаком;
сіль велика – 15 г або по смаку.
Приготування
Ріпчасту цибулю і часник позбавляємо від лушпиння і шаткуємо дрібними кубиками або кільцями. Укладаємо цибульно-часникову масу в миску, посипаємо сіллю і трохи розминаємо руками. Потім вливаємо соєвий соус, рослинна олія, лимонний сік і воду. Додаємо томатну пасту, гірчицю і мед, приправляємо масу кмином, меленою паприкою, меленим чорним і червоним перцем, доливаємо попередньо прокип'яченої і охолодженої води і перемішуємо. В отриманому маринаді замочуємо підготовлені належним чином свинячі реберця і даємо їм промаринуватися протягом кількох годин. Ідеально залишити в холодильнику на ніч, а потім приступати до приготування.
При запіканні ребер в духовці викладаємо їх на промаслений лист фольги, покладений на деко, а поруч поміщаємо вогнетривкий посуд, в яку виливаємо залишки маринаду. У процесі приготування поливаємо їм реберця кожні п'ятнадцять хвилин. Температурний режим духовки повинен бути на рівні 175 градусів, а час приготування залежить від бажаного ступеня м'якості, але повинна становити не менше однієї години.
Інгредієнти:
свинячі реберця – 950 г;
рослинна рафінована олія – 20 мл;
гірчиця – 25 г;
мед рідкий – 30 г;
вода очищена – 40 мл;
чорний мелений перець – 5 р;
спеції для м'яса – за смаком;
сіль велика – за смаком.
Приготування
У мисочці змішуємо необхідну кількість гірчиці, рідкого меду, олії і води, додаємо трохи солі, меленого перцю і спецій для м'яса, перемішуємо і натираємо з усіх боків попередньо промиті і висушені свинячі реберця. Залишаємо їх у холодильнику на кілька годин для маринування, а потім викладаємо на решітку і готуємо на мангалі, на помірному жарі, періодично перевертаючи і поливаючи маринадом.
Вдалий маринад перетворює не тільки смажене на мангалі або запечені в духовці реберця. Загасивши їх у ньому під кришкою, отримуємо не менш цікавий і насичений смак страви. Пропонуємо один з кращих маринадів для тушкованих свинячих реберець.
Інгредієнти:
Розрахунок на 1 кг свинячих реберець:
соєвий соус – 120 мл;
рослинна рафінована олія – 40 мл;
мед рідкий – 80 г;
вода очищена – 220 мл;
зубці часнику – 3-4 шт.;
чорний мелений перець – 5 р;
червоний мелений перець – за смаком;
сіль велика – за смаком.
Приготування
Для маринаду змішуємо в мисці соєвий соус, рідкий мед і очищену воду, додаємо очищені і подрібнені зубці часнику і перемішуємо. Свинячі реберця моєму, промаківающімі від вологи, розрізаємо на порції, трохи солимо, приправляємо меленим червоним і чорним перцем і заливаємо на два-три години приготованим раніше маринадом.
Промариновані ребра обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі з усіх боків до рум'яного кольору, а потім заливаємо маринадом в якій вони замочували, зменшуємо інтенсивність вогню до мінімального і готуємо під кришкою протягом сорока-п'ятдесяти хвилин.
Пропонуємо найкращі варіанти для маринаду неймовірно смачних свинячих реберець.
Смачний маринад з соєвим соусом для свинячих реберець в духовці
Інгредієнти:
Розрахунок на 1 кг свинячих реберець:
Приготування
Ріпчасту цибулю і часник позбавляємо від лушпиння і шаткуємо дрібними кубиками або кільцями. Укладаємо цибульно-часникову масу в миску, посипаємо сіллю і трохи розминаємо руками. Потім вливаємо соєвий соус, рослинна олія, лимонний сік і воду. Додаємо томатну пасту, гірчицю і мед, приправляємо масу кмином, меленою паприкою, меленим чорним і червоним перцем, доливаємо попередньо прокип'яченої і охолодженої води і перемішуємо. В отриманому маринаді замочуємо підготовлені належним чином свинячі реберця і даємо їм промаринуватися протягом кількох годин. Ідеально залишити в холодильнику на ніч, а потім приступати до приготування.
При запіканні ребер в духовці викладаємо їх на промаслений лист фольги, покладений на деко, а поруч поміщаємо вогнетривкий посуд, в яку виливаємо залишки маринаду. У процесі приготування поливаємо їм реберця кожні п'ятнадцять хвилин. Температурний режим духовки повинен бути на рівні 175 градусів, а час приготування залежить від бажаного ступеня м'якості, але повинна становити не менше однієї години.
Свинячі реберця в медово-гірчичному маринаді на мангалі
Інгредієнти:
Приготування
У мисочці змішуємо необхідну кількість гірчиці, рідкого меду, олії і води, додаємо трохи солі, меленого перцю і спецій для м'яса, перемішуємо і натираємо з усіх боків попередньо промиті і висушені свинячі реберця. Залишаємо їх у холодильнику на кілька годин для маринування, а потім викладаємо на решітку і готуємо на мангалі, на помірному жарі, періодично перевертаючи і поливаючи маринадом.
Вдалий маринад перетворює не тільки смажене на мангалі або запечені в духовці реберця. Загасивши їх у ньому під кришкою, отримуємо не менш цікавий і насичений смак страви. Пропонуємо один з кращих маринадів для тушкованих свинячих реберець.
Маринад для свинячих реберець з соєвим соусом
Інгредієнти:
Розрахунок на 1 кг свинячих реберець:
Приготування
Для маринаду змішуємо в мисці соєвий соус, рідкий мед і очищену воду, додаємо очищені і подрібнені зубці часнику і перемішуємо. Свинячі реберця моєму, промаківающімі від вологи, розрізаємо на порції, трохи солимо, приправляємо меленим червоним і чорним перцем і заливаємо на два-три години приготованим раніше маринадом.
Промариновані ребра обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі з усіх боків до рум'яного кольору, а потім заливаємо маринадом в якій вони замочували, зменшуємо інтенсивність вогню до мінімального і готуємо під кришкою протягом сорока-п'ятдесяти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі реберця - рецепт
Приготувати смачний обід без клопоту і не маючи особливих кулінарних здібностей - це цілком здійсненне завдання. У цій статті представлені неймовірні
Що приготувати з свинячих реберець?
Яку страву ви не вирішили приготувати з додаванням свинячих реберець, воно напевно вийде чудово смачним, ароматним і досить ситним. Пропонуємо кілька
Що можна приготувати з свинячих реберець?
Серед неймовірного розмаїття рецептів, в основі яких використовують реберця, складно визначитися у виборі основного блюда. Пропонуємо два
Маринад для реберець на мангалі
Скільки смаків – стільки може бути маринадів для реберець. Використовуйте відповідні до різних видів м'яса трави і спеції, додавайте різні приправи –
Реберця на мангалі
Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно