Як загортати манти?
В манти, безумовно, важливий збалансований смак і правильна консистенція, але не меншу роль відіграє і їх зовнішній вигляд. Існує широке розмаїття способів ліплення мантів і розбору декількох з них ми вирішили приділити увагу в покрокових інструкціях з цього матеріалу.
Мабуть, одним з найпростіших способів того, як завертати манти є імітація рожевого бутона. Головним критерієм для втілення троянди з тіста в життя є якість самого тесту . Воно повинно бути достатньо пружною, але разом з тим і податливим, щоб легко формуватися і утримувати соковиту начинку.
Розкачати тісто прямокутником, зробіть хвилясті надрізи з обох довгих сторін. В середину викладіть смужку з обраної начинки.
href="/sites/default/files/39/2015-11-30_0932/kak_lepit_manty_rozochkoy_legkiy_sposob_1.jpg" title="Як ліпити манти «Трояндочкою»">
Накрийте начинку одним з країв тесту.
Поверніть отриману стрічку равликом.
Защепіть вузький край в самому кінці і закріпіть його в основі «пуп'янка».
Плетіння кіскою характерно для китайських варіацій мант і не є класичним для узбецької кухні. Тим не менш, заперечувати мальовничість цього методу можна навіть незважаючи на те, що він не має відношення до автентичних технологій.
Розкачайте порцію тіста в кружечок і викладіть начинку в центр. Накрийте основу начинки краєм тесту.
Зробіть невеликі защипи з обох країв і накладіть їх один на одного.
Повторіть защипывание і складання, підбираючи все нові і нові порції тіста по мірі того, як ви просуваєтеся до верхівки мант.
Залишився край просто з'єднаєте разом.
Ця форма мант є класичною і однією з найбільш уподобаних новачками з-за своєї простоти і привабливості. Для того, щоб отримати манти такої форми, тісто треба розкачати в тонкий коло і викласти начинку в центр. Защепіть обидва краї кола по центру.
Поверніть його на 90 градусів і повторіть защипывание з парою залишилися країв.
У вас вийде конверт, чотири кути якого необхідно буде також з'єднати один з одним.
Цей спосіб ліплення чимось схожий з нашими курниками. Краї тесту складаються один з одним так, щоб утворився трикутник.
Отримані защипи потім опрацьовуються кінчиками пальців так, щоб утворити хвилю.
За аналогією з нашими курниками або варениками, краю можна сплести між собою кіскою, якщо ви маєте часом і певною вправністю.
Як ліпити манти «трояндочкою» - легкий спосіб
Мабуть, одним з найпростіших способів того, як завертати манти є імітація рожевого бутона. Головним критерієм для втілення троянди з тіста в життя є якість самого тесту . Воно повинно бути достатньо пружною, але разом з тим і податливим, щоб легко формуватися і утримувати соковиту начинку.
Розкачати тісто прямокутником, зробіть хвилясті надрізи з обох довгих сторін. В середину викладіть смужку з обраної начинки.
href="/sites/default/files/39/2015-11-30_0932/kak_lepit_manty_rozochkoy_legkiy_sposob_1.jpg" title="Як ліпити манти «Трояндочкою»">
Накрийте начинку одним з країв тесту.
Поверніть отриману стрічку равликом.
Защепіть вузький край в самому кінці і закріпіть його в основі «пуп'янка».
Як ліпити манти «кіскою»?
Плетіння кіскою характерно для китайських варіацій мант і не є класичним для узбецької кухні. Тим не менш, заперечувати мальовничість цього методу можна навіть незважаючи на те, що він не має відношення до автентичних технологій.
Розкачайте порцію тіста в кружечок і викладіть начинку в центр. Накрийте основу начинки краєм тесту.
Зробіть невеликі защипи з обох країв і накладіть їх один на одного.
Повторіть защипывание і складання, підбираючи все нові і нові порції тіста по мірі того, як ви просуваєтеся до верхівки мант.
Залишився край просто з'єднаєте разом.
Як правильно загортати манти?
Ця форма мант є класичною і однією з найбільш уподобаних новачками з-за своєї простоти і привабливості. Для того, щоб отримати манти такої форми, тісто треба розкачати в тонкий коло і викласти начинку в центр. Защепіть обидва краї кола по центру.
Поверніть його на 90 градусів і повторіть защипывание з парою залишилися країв.
У вас вийде конверт, чотири кути якого необхідно буде також з'єднати один з одним.
Як гарно ліпити манти?
Цей спосіб ліплення чимось схожий з нашими курниками. Краї тесту складаються один з одним так, щоб утворився трикутник.
Отримані защипи потім опрацьовуються кінчиками пальців так, щоб утворити хвилю.
За аналогією з нашими курниками або варениками, краю можна сплести між собою кіскою, якщо ви маєте часом і певною вправністю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити тісто на манти?
Головною особливістю узбецьких мантів є неймовірно тонка і досить міцне тісто, головне завдання якого утримати весь сік всередині самого виробу.
Як ліпити манти?
Манти - це дуже різноманітне блюдо. Існує безліч начинок і кілька видів тіста. Але головною особливістю є їх неповторний зовнішній вигляд. Багато
Манти в пароварці
Для приготування такої страви, як манти не обов'язково мати мантышницу, можна обійтися звичайною пароваркою. Манти в пароварці збережуть свою ніжну
Як варити манти?
Наліпити манти - це половина справи, залишається правильно їх зварити. А ось тут вже треба бути уважними, щоб зберегти крихку структуру і соковитість
Як приготувати манти в мультиварці?
Якщо ви любите готувати, то напевно пробували ліпити манти. Робити їх дуже просто - була б посуд для їх варіння. Якщо такої немає, то можна
Манти з гарбузом - рецепт
Соковиті манти з гарбузом - прекрасна дієтична альтернатива знаменитому східному страви з м'ясом. Готувати такі манти не складніше класичних, а