» » Як смачно приготувати свинячі реберця?

Як смачно приготувати свинячі реберця?

Як смачно приготувати свинячі реберця?
Найсмачніша частина свинячої туші – реберця. Найчастіше вони користуються особливою популярністю в якості різноманітних закусок. Хоча, при своїй нескладність з свинячих реберець запросто можна приготувати безліч найрізноманітніших страв. Доступність, простота приготування і впевненість в успішному результаті легко зробить цей м'ясний компонент одним з найбільш улюблених продуктів повсякденного меню.

Як смачно приготувати свинячі реберця на сковороді?


Інгредієнти:

  • картопля (не велика) — 345 г;

  • свинячі реберця — 735 г;

  • часник — 4 невеликих зубчики;

  • аджика (приправа) — 05 ч. ложки;

  • сіль крупна;

  • паприка сушена;

  • олія (рафінована) – для смаження.


  • Приготування
    Свинячі реберця добре промиваємо і ріжемо. Натираємо кожен шматочок сіллю, аджикою, перцем, пюрированным часничком і залишаємо просочитися хвилин 40. Смажимо хвилин десять на сильному вогні.
    Картопля очищаємо, миємо й розрізаємо на 4 частини. Викладаємо картоплю в сковороду до ребрышкам, зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин, періодично помішуючи вміст. В кінці процесу обсмажування вогонь можна збільшити, щоб картоплю і реберця підрум'янилися.

    Смачні свинячі реберця - рецепт для мультиварки


    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1200 м;

  • цибуля - 110 г;

  • болгарський перець - 80 г;

  • часник - 3 невеликих зубчики;

  • картопля - 825 г;

  • шафран - 1/2 ч. ложки;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • біле вино (обов'язково сухе) - 225 мл


  • Приготування
    Для початку прогрійте мультиварку в режимі «Випічка», і налийте в ємність пристрою рослинне масло. Як тільки воно розігріється, злегка підсмажте на ньому реберця і додайте до м'яса невеликі скибочки картоплі і півкільця цибулі та болгарського перцю. Далі додайте крупно нарізаний часник. В ступі ретельно розітріть шафран і залийте його білим вином. Влийте ароматну рідину до вмісту мультиварки, слідом всипте паприку і залийте двома склянками води. Перемикайтеся на «Гасіння» і дайте страві потомитися півтори години.

    Смачні свинячі реберця в духовці з картоплею


    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 14 шт.;

  • розмарин – 45 г;

  • олія оливкова першого віджиму – 60 мл;

  • часник -4 невеликих зубчики;

  • свіжозмелену чорний перець – за смаком;

  • сіль велика – за смаком;


  • Для начинки:

  • картопля – 635 г;

  • часник – 2 невеликих зубчики;

  • цибуля – 125 г;

  • сметана жирна (не менше 20%) – 115 г;

  • майонез (краще домашній) – 115 г;

  • сіль, перець;

  • сухі ароматні трави.


  • Приготування
    Ретельно промиті реберця акуратно відокремлюємо від хребців, із зворотного боку оголюємо кінці кістки, зрізавши м'ясо. Далі звертаємо реберні смуги так, щоб вийшла конструкція подібна короні, і скріплюємо ниткою або зубочистками. Приправляємо поверхню ребер сумішшю якісного оливкової олії, солі, перцю пюрированного часнику і розмарину і визначаємо нашу корону в холодильник на пару годин. За годину до випікання дістаємо заготівлю і прогріваємо при кімнатній температурі.
    Тим часом чистимо і ріжемо картоплю великими скибочками і цибулю чвертькільцями, присмачую сіллю, ароматними травами, додаємо суміш зі сметани і майонезу і ретельно перемішуємо.
    Тепер нашу корону укладаємо на деко, застелене фольгою, наповнюємо підготовленої овочевою начинкою і ставимо в прогріту до 210 градусів духовку на п'ятнадцять-двадцять хвилин, а потім зменшуємо температуру до 170 градусів і запікаємо дві години.

    Смачний суп з свинячих реберець


    Інгредієнти:

  • копчені свинячі реберця – 325 г;

  • великий картопля – 5 бульб;
  • Як смачно приготувати свинячі реберця?

  • горох – 425 г;

  • ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • зелень;

  • сіль.


  • Приготування
    Горох ретельно промиваємо і на малому вогні варимо 15 години. Додаємо дрібно порізану цибульку і терту моркву. Проварюємо хвилин 20. Далі закладаємо копчені реберця, розібрані на шматочки. Через 15 хвилин кидаємо картоплю, солимо, перчимо і варимо страву до готовності. Додаємо дрібненько порізану зелень і кип'ятимо пару хвилин.
    Додав: admin | 27-12-2015, 20:17
    Переглядів: 326