Тушковані огірки

Тушковані, фаршировані огірки з м'ясом в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Начинкою для наших огірочків буде будь-м'ясний фарш, до якого для смаку додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю, сіль і перець, а для більш ніжного смаку панірувальні сухарі. Перемішуємо масу і відставляємо в сторону.
Огірки вибираємо не дуже молоді, краще перезрілі, великі і щільні. Промиваємо їх у холодній воді, очищаємо від шкірки і ріжемо впоперек на дві-три частини, в залежності від довжини овоча. Чайною ложкою видаляємо середину з насінням і наповнюємо звільнилося простір приготованим фаршем.
Бекон нарізаємо дуже тонкими пластинами. Загорнути кожну нафаршировану частину огірка одним скибочкою бекону, при необхідності скріпивши поєднуються краю зубочисткою. Підрум'янюємо окремо в розпеченому рослинному маслі і складаємо в глибокий сотейник або казанок.
Сметану збиваємо з сіллю, перцем, спеціями і пряними травами і виливаємо до огірочків. При необхідності додаємо трохи води. Тушкуємо під кришкою двадцять хвилин, і знімаємо з вогню.
Подаємо страву з відварною картоплею, свіжими помідорами або томатним соусом, прикрасивши свіжою зеленню.
Рецепт тушкованих огірків з овочами
Інгредієнти:

Приготування
Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо в казанку або глибокому сотейнику п'ять хвилин.
Огірки миємо, нарізаємо не дуже тонкими кружальцями або скибочками присипаємо борошном і відправляємо до цибулі. Смажимо дві-три хвилини, додаємо нарізані кубиками помідори, сметану, воду, приправляємо сіллю, сумішшю мелених перців і пряними травами. Витримуємо страву на помірному вогні десять-п'ятнадцять хвилин, прикривши посуд кришкою. В кінці приготування кидаємо дрібно нарізаний кріп.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована яловича печінка
Яловича печінка відома своїми чудовими смаковими якостями і перевершує по корисним властивостям інші субпродукти і навіть м'ясо. Пропонуємо два

Курячі сердечка, тушковані в сметані
Для любителів субпродуктів ми зібрали кілька досить оригінальних рецептів тушкованих курячих сердечок. Розповімо, як зробити їх неймовірно м'яким, в

Тушковані патисони
Не кожен знає, як правильно приготувати патисони. Ці чудернацькі овочі можна зварити, посмажити або оригінально запекти. Ми ж їх будемо гасити.

Кабачки, тушковані в сметані
Кабачок, мабуть, самий універсальний овоч. З нього готують стільки різноманітних страв, що часом можна розгубитися у варіантах. Пропонуємо найбільш

Баклажани тушковані в мультиварці
Одним з основних переваг мультиварки можна назвати функцію гасіння. Томлені таким чином овочі виходять м'якими і ніжними, а головне рівномірно

Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані