Смачне тісто для пиріжків

Смачне тісто для духових пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Беремо велику миску і подрібнюємо на крупній тертці в неї заморожений маргарин. Далі поступово всипаємо борошно до тих пір, поки не вийде розсипчаста крихта. Перетираємо її гарненько руками, кидаємо сіль і трохи цукру. Тепер, постійно перемішуючи, акуратно вливаємо воду і замішуємо досить тверде тісто. Накриваємо його і прибираємо на деякий час в холодильник.
Рецепт смачного тіста для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Отже, дріжджі розводимо в сироватці разом з цукром і кількома ложками просіяного борошна. Поки опара буде підходити, в іншій мисці перетираємо до однорідності цукор з яйцями і маргарином. Готову опару з'єднуємо з яєчною сумішшю, і поступово всипаємо борошно. Замішуємо однорідне тісто, вливаючи трохи рослинного масла, для еластичності. Залишаємо на 30 хвилин, щоб воно добре піднялося, а потім ще раз вимішуємо і знову залишаємо на півгодини.
Смачне дріжджове тісто для пиріжків
Інгредієнти:
Для опари:
Приготування
Дріжджі розчиняємо в тепленькому молоці, всипаємо просіяне борошно і перемішуємо. Потім накриваємо опару рушником і залишаємо на 45 хвилин в теплі. Тепер додаємо в неї розм'якшене вершкове масло, додаємо цукор, сіль, яєчний жовток і добре перемішуємо. Борошно просіваємо і всипаємо невеликими порціями, вимішуючи тісто. Далі накриваємо його рушником і залишаємо в теплі на 1 годину. Після цього обминаємо, знову залишаємо підходити, а потім приступаємо до ліплення пиріжків.
Смачне сирне тісто для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Сир добре розминаємо руками, додаємо сіль і цукор, додаємо збиті виделкою яйця. Соду гасимо окропом і після охолодження додаємо до сиру. Потім невеликими порціями всипаємо борошно і замішуємо раз, вимішуючи однорідне, еластичне тісто. З нього можна готувати солодкі і несолодкі пиріжки, обсмажуючи їх на сковороді або запікаючи в духовці.
Смачне листкове тісто для смажених пиріжків
Інгредієнти:
Приготування

У воду висипаємо лимонну кислоту, розмішуємо і прибираємо склянку в морозильну камеру. Борошно просіваємо, розбавляємо поступово підкисленою водою і обережно перемішуємо. Далі формуємо з тіста кулю, загортаємо його в харчову плівочку і прибираємо хвилин на 30 в холодильник. Рослинне масло з'єднуємо з кількома ложками борошна і теж відправляємо в холод. Охолоджене тісто розкачуємо тоненьким шаром, промазуємо зверху борошняним маслом, звертаємо в рулет, накриваємо вологою серветкою і знову прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Далі знову розгортаємо його в будь-якому напрямку, звертаємо 4 рази, загортаємо у вологу серветку, а потім кладемо в пакетик і відправляємо в морозилку.
Рекомендуємо добрі рецепти

Листкове тісто швидкого приготування - рецепт
Листкове тісто добре тим, що з нього можна зробити все що завгодно - починаючи від м'ясних пиріжків і закінчуючи пирогами з солодкою начинкою. І,

Сирне тісто для пиріжків
Сирне тісто відмінно підходить для випічки, особливо для пиріжків. Приготувати його можна кількома способами, адже пиріжки з нього роблять і смажені

Пиріжки з морквою
Пиріжки - це чудове страву, яке обожнюють і дорослі, і діти. Вони можуть бути з м'ясом, картоплею, яйцем, капустою, яблуками. А сьогодні мова піде

Здобне тісто для пиріжків
Багато молоді господині довго не наважуються братися за приготування здобного тіста для пиріжків. Чому? Вся справа в складності. Тому ми вирішили

Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам

Дріжджове тісто для біляшів
Біляші - це смачні смажені пиріжки з м'ясом. У нашій статті ми розберемо кілька універсальних варіантів створення дріжджового тіста для них.