Пишне тісто для піци
Піцу можна готувати на будь-якому тісті. Одні люблять основу з тоненьку, інші вважають за краще, щоб вона була листковій. А зараз ми розповімо, як зробити пишне тісто для піци.
Інгредієнти:
дріжджі сухі – 6 г;
вода – 200 мл;
олія оливкова – 35 мл;
цукор – 5 г;
пшеничне борошно – 320 г;
сіль.
Приготування
Просіваємо борошно, щоб тісто вийшло більш повітряним, додаємо приблизно щіпку солі. Сухі дріжджі розвести теплою водою, кладемо цукор, вливаємо оливкове масло, перемішуємо і даємо постояти 15 хвилин. Отриману масу виливаємо в борошно і ретельно вимішуємо однорідне тісто. Велику ємність змащуємо маслом, кладемо в неї тісто, попередньо скатав з нього кулю. Накриваємо посуд харчовою плівкою і залишаємо на 2 годинки підходити. Після закінчення цього часу тісто має збільшитися в 2 рази. Обминаємо його і розкочуємо. Далі вже переміщаємо його на промазанный маслом деко і готуємо піцу за своїм рецептом.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 9 ст. ложок;
сметана 20% жирності – 45 г;
курячі яйця – 3 шт.;
майонез 67% жирності – 45 г;
сіль.
Приготування
Курячі яйця збиваємо з додаванням щіпки солі. Додаємо майонез і сметану. В самому кінці частинами підсипаємо борошно і вимішуємо м'яке ніжне тісто. Розкачуємо його качалкою, перекладаємо на деко, розподіляємо начинку і випікаємо.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 650 г;
яйця – 2 шт.;
цукор – 15 г;
кефір – 300 мл;
вершкове масло 725 % жирності – 110 г;
сухі швидкодіючі дріжджі – 20 г;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
У миску вливаємо кефір. Він повинен бути не з холодильника, краще дістати його заздалегідь, щоб він прогрівся. Яйця розбиваємо в них додаємо цукор і дріжджі. Добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Борошно просіваємо, додаємо сіль і висипаємо суху суміш в кефірно-яєчну масу. Туди ж додаємо і терте вершкове масло. Замішуємо мягенькое тісто. Важливо вимішувати його хвилин 10 щоб воно добре наситилося киснем. Велику миску змащуємо рослинним маслом, кладемо в неї тісто і накриваємо плівкою або пакетом. Після того, як тісто добре підійде, викладаємо його на стіл і розкочуємо. Зверху викладаємо соус , начинку і відправляємо в духовку хвилин на 20. Температура при цьому повинна бути 200 градусів.
Інгредієнти:
борошно 550 г;
сире куряче яйце – 1 шт.;
сухі дріжджі – 12 м;
молоко – 300 мл;
рослинне масло – 25 г;
цукор-пісок – 1 ч. ложка.
Приготування
Додаємо сухі дріжджі в тепле молоко, добре розмішуємо і даємо постояти 30 хвилин. Після закінчення цього часу на поверхні молока утворюється «шапка» з піни. Борошно просіваємо. Це обов'язковий момент, нехтувати яким не варто, так як в процесі просіювання борошно насичується киснем, і тісто виходить більш повітряним. У центрі отриманої гірки робимо поглиблення, у нього вливаємо молоко з дріжджами і розбиваємо яйце. Також додаємо сіль, цукор і масло. Замішуємо тісто, воно повинно вийти м'яким і трохи буде липнути до рук. Нехай вас це не лякає, так і повинно бути. Борошна при цьому додавати не потрібно, інакше вся легкість пропаде. Накриваємо тісто в плівку, щоб воно не обветривалось, і ставимо на півтори годинки в теплі. Як тільки пишне м'яке тісто для піци збільшиться в 2 рази, воно готове. Тепер вже можна включати духовку, виставляти температуру 250 градусів і готувати начинку. З тіста формуємо коржик. Краї її приймати не слід. Змащуємо соусом, кладемо начинку і випікаємо піцу 15 хвилин.
Пишне дріжджове тісто для піци
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо борошно, щоб тісто вийшло більш повітряним, додаємо приблизно щіпку солі. Сухі дріжджі розвести теплою водою, кладемо цукор, вливаємо оливкове масло, перемішуємо і даємо постояти 15 хвилин. Отриману масу виливаємо в борошно і ретельно вимішуємо однорідне тісто. Велику ємність змащуємо маслом, кладемо в неї тісто, попередньо скатав з нього кулю. Накриваємо посуд харчовою плівкою і залишаємо на 2 годинки підходити. Після закінчення цього часу тісто має збільшитися в 2 рази. Обминаємо його і розкочуємо. Далі вже переміщаємо його на промазанный маслом деко і готуємо піцу за своїм рецептом.
Пишне тісто для піци без дріжджів
Інгредієнти:
Приготування
Курячі яйця збиваємо з додаванням щіпки солі. Додаємо майонез і сметану. В самому кінці частинами підсипаємо борошно і вимішуємо м'яке ніжне тісто. Розкачуємо його качалкою, перекладаємо на деко, розподіляємо начинку і випікаємо.
Пишне тісто для піци на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
У миску вливаємо кефір. Він повинен бути не з холодильника, краще дістати його заздалегідь, щоб він прогрівся. Яйця розбиваємо в них додаємо цукор і дріжджі. Добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Борошно просіваємо, додаємо сіль і висипаємо суху суміш в кефірно-яєчну масу. Туди ж додаємо і терте вершкове масло. Замішуємо мягенькое тісто. Важливо вимішувати його хвилин 10 щоб воно добре наситилося киснем. Велику миску змащуємо рослинним маслом, кладемо в неї тісто і накриваємо плівкою або пакетом. Після того, як тісто добре підійде, викладаємо його на стіл і розкочуємо. Зверху викладаємо соус , начинку і відправляємо в духовку хвилин на 20. Температура при цьому повинна бути 200 градусів.
Піца на пишному тісті - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Додаємо сухі дріжджі в тепле молоко, добре розмішуємо і даємо постояти 30 хвилин. Після закінчення цього часу на поверхні молока утворюється «шапка» з піни. Борошно просіваємо. Це обов'язковий момент, нехтувати яким не варто, так як в процесі просіювання борошно насичується киснем, і тісто виходить більш повітряним. У центрі отриманої гірки робимо поглиблення, у нього вливаємо молоко з дріжджами і розбиваємо яйце. Також додаємо сіль, цукор і масло. Замішуємо тісто, воно повинно вийти м'яким і трохи буде липнути до рук. Нехай вас це не лякає, так і повинно бути. Борошна при цьому додавати не потрібно, інакше вся легкість пропаде. Накриваємо тісто в плівку, щоб воно не обветривалось, і ставимо на півтори годинки в теплі. Як тільки пишне м'яке тісто для піци збільшиться в 2 рази, воно готове. Тепер вже можна включати духовку, виставляти температуру 250 градусів і готувати начинку. З тіста формуємо коржик. Краї її приймати не слід. Змащуємо соусом, кладемо начинку і випікаємо піцу 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Просте тісто для піци
Іноді стикаєшся з такою проблемою, коли потрібно приготувати піцу швидко і просто. З начинкою все зрозуміло, можна використовувати все, що душі
Тісто для піци без яєць
Використовуючи тісто для піци без яєць, можна приготувати чудовий вечерю для всієї родини або ж порадувати домашніх на вихідних. Рецепт приготування
Тісто на піцу – швидкий рецепт
Іноді нам здається, що піцу швидше замовити в службі доставки, ніж приготувати самостійно. Але це не зовсім так! Є рецепти швидкого приготування
Тісто для піци в хлібопічці
Всі ми любимо піцу. Але на її приготування потрібно певний час. І щоб прискорити процес приготування цієї страви ми пропонуємо вам кілька варіантів
Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили