Курячі рулетики з грибами і сиром
М'ясні рулетики служать відмінною альтернативою ковбас. Вони виходять дуже смачними, до того ж чудово виглядають на столі. Як приготувати курячі рулетики з грибами і сиром, читайте нижче.
Інгредієнти:
куряче філе – 05 кг;
печериці – 170 г;
сир – 110 г;
цибуля ріпчаста – 220 г;
сіль;
чорний перець;
олія рослинна.
Приготування
Куряче філе ріжемо на 2 шматочки, поміщаємо його на харчову плівку і акуратненько відбиваємо. Притрушиваем сіллю, перцем, а потім даємо постояти хвилин 20. Самі в цей час займаємося приготуванням начинки: цибулю дрібненько шаткуємо, гриби нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо підготовлені інгредієнти на сковороду і готуємо хвилин 20. Гриби спочатку пустять сік, а потім ця рідина випарується. Коли все це сталося, вогонь можемо виключати, наша начинка готова. Тепер готуємо сир – подрібнюємо його на тертці і додаємо до грибів з цибулею. Завдяки гарячим грибів сир розплавиться, і маса стане однорідної в'язкої консистенції. На край підготовленого філе викладаємо начинку і акуратно згортаємо рулети. Обмотуємо їх ниткою, злегка скроплюємо маслом і кладемо в рукав для запікання. Запікаємо 35 хвилин при 180 градусах. Потім плівку розрізаємо і залишаємо рулетики з курячого філе з грибами і сиром в духовці ще хвилин 15 щоб вони підрум'янилися. Потім виймаємо їх, коли вони повністю охолонуть, нарізаємо скибочками.
Інгредієнти:
курячі стегенця великі – 2 шт.;
лимонний сік – 5 мл;
олія оливкова;
перець;
сіль;
гриби – 220 г;
шинка – 40 г;
сир твердий – 35 г;
сир моцарелла – 35 г;
яйце куряче – 1 шт.
Приготування
Курячі стегенця миємо, обсушуємо і надрізаємо вздовж від стегенця до гомілки і після цього обережно виймаємо кісточку. Отримане філе з шкірою відбиваємо. Притрушиваем сіллю, перцем, можна також взяти інші спеції. Також збризкуємо його лимонним соком, маслом і даємо 20 хвилин постояти. Для начинки дрібненько шаткуємо цибулю, гриби ріжемо кубиками. На сковороді обсмажуємо цибулю 2 хвилини, потім додаємо гриби і готуємо ще хвилин 10. Моцарелу і шинку нарізаємо невеликими брусочками. Твердий сир подрібнюємо на тертці. Розбиваємо В мисочку куряче яйце, додаємо приблизно щіпку солі і перемішуємо. На край підготовленого відбитого курячого м'яса викладаємо половину грибів, потім кладемо брусочки моцарели і шинки. Посипаємо тертим твердим сиром і поливаємо збитим яйцем. Акуратно згортаємо куряче філе в рулет. Повністю всю процедуру повторюємо і для другої половини інгредієнтів. Курячі рулетики фаршировані грибами і сиром, перев'язуємо ниткою і покласти на сковороду. Смажимо по 3 хвилини з кожного боку. Нам потрібно, щоб утворилася рум'яна кірочка. Потім їх перекладаємо на деко або у форму і запікаємо ще 20 хвилин в духовці. При цьому сильно прогрівати її не потрібно, температури 170-180 градусів буде цілком достатньо. Курячі рулетики, запечені з грибами, шинкою і сиром в духовці остуджуємо і ріжемо шматочками.
Інгредієнти:
грудки курячі – 2 шт.;
печериці – 420 г;
сир твердий – 180 г;
сіль;
чорний перець мелений;
олія рослинна.
Приготування
Промиваємо курячі грудки, розрізаємо вздовж їх і трохи відбиваємо, притрушиваем сіллю і перцем. Печериці ріжемо дрібненькими кубиками. Цибулька шаткуємо. Обсмажуємо його до м'якості, додаємо гриби і тушкуємо 10 хвилин. Сир подрібнюємо, додаємо його до грибів з цибулею і перемішуємо. Викладаємо на грудку грибну масу і згортаємо рулет. А далі – або складаємо його зубочисткою, або обмотуємо ниткою. Готові рулетики з курячого філе з грибами і сиром обсмажуємо хвилин по 7 з кожної сторони. При цьому вогонь зробити середнім, інакше рулетики можуть підгоріти.
Рулетики з курячого філе з грибами і сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе ріжемо на 2 шматочки, поміщаємо його на харчову плівку і акуратненько відбиваємо. Притрушиваем сіллю, перцем, а потім даємо постояти хвилин 20. Самі в цей час займаємося приготуванням начинки: цибулю дрібненько шаткуємо, гриби нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо підготовлені інгредієнти на сковороду і готуємо хвилин 20. Гриби спочатку пустять сік, а потім ця рідина випарується. Коли все це сталося, вогонь можемо виключати, наша начинка готова. Тепер готуємо сир – подрібнюємо його на тертці і додаємо до грибів з цибулею. Завдяки гарячим грибів сир розплавиться, і маса стане однорідної в'язкої консистенції. На край підготовленого філе викладаємо начинку і акуратно згортаємо рулети. Обмотуємо їх ниткою, злегка скроплюємо маслом і кладемо в рукав для запікання. Запікаємо 35 хвилин при 180 градусах. Потім плівку розрізаємо і залишаємо рулетики з курячого філе з грибами і сиром в духовці ще хвилин 15 щоб вони підрум'янилися. Потім виймаємо їх, коли вони повністю охолонуть, нарізаємо скибочками.
Рецепт курячих рулетиків з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця миємо, обсушуємо і надрізаємо вздовж від стегенця до гомілки і після цього обережно виймаємо кісточку. Отримане філе з шкірою відбиваємо. Притрушиваем сіллю, перцем, можна також взяти інші спеції. Також збризкуємо його лимонним соком, маслом і даємо 20 хвилин постояти. Для начинки дрібненько шаткуємо цибулю, гриби ріжемо кубиками. На сковороді обсмажуємо цибулю 2 хвилини, потім додаємо гриби і готуємо ще хвилин 10. Моцарелу і шинку нарізаємо невеликими брусочками. Твердий сир подрібнюємо на тертці. Розбиваємо В мисочку куряче яйце, додаємо приблизно щіпку солі і перемішуємо. На край підготовленого відбитого курячого м'яса викладаємо половину грибів, потім кладемо брусочки моцарели і шинки. Посипаємо тертим твердим сиром і поливаємо збитим яйцем. Акуратно згортаємо куряче філе в рулет. Повністю всю процедуру повторюємо і для другої половини інгредієнтів. Курячі рулетики фаршировані грибами і сиром, перев'язуємо ниткою і покласти на сковороду. Смажимо по 3 хвилини з кожного боку. Нам потрібно, щоб утворилася рум'яна кірочка. Потім їх перекладаємо на деко або у форму і запікаємо ще 20 хвилин в духовці. При цьому сильно прогрівати її не потрібно, температури 170-180 градусів буде цілком достатньо. Курячі рулетики, запечені з грибами, шинкою і сиром в духовці остуджуємо і ріжемо шматочками.
Рулетики з курячої грудки з грибами
Інгредієнти:
олія рослинна.
Приготування
Промиваємо курячі грудки, розрізаємо вздовж їх і трохи відбиваємо, притрушиваем сіллю і перцем. Печериці ріжемо дрібненькими кубиками. Цибулька шаткуємо. Обсмажуємо його до м'якості, додаємо гриби і тушкуємо 10 хвилин. Сир подрібнюємо, додаємо його до грибів з цибулею і перемішуємо. Викладаємо на грудку грибну масу і згортаємо рулет. А далі – або складаємо його зубочисткою, або обмотуємо ниткою. Готові рулетики з курячого філе з грибами і сиром обсмажуємо хвилин по 7 з кожної сторони. При цьому вогонь зробити середнім, інакше рулетики можуть підгоріти.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі рулетики з грибами і сиром в сметанному соусі
Готову страву перевершить всі ваші очікування. Курячі рулетики з грибами виходять ніжними, ароматними, із золотистою злегка засмаженою скоринкою. А
Курячі рулетики в духовці
Курячі рулетики — це скручені в кілька шарів промариновані відбивні з філе курки. Виглядають вони дуже апетитно і приголомшливо смачні! Нарешті, вони
Курячі рулетики з грибами
Рум'яні і апетитні курячі рулетики, приготовані з філе курочки і фаршировані грибами, чудово виглядають на столі і є смачною, оригінальною, гарячою
Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося