В'ялена оленина

Як завялить оленину?
В'ялена оленина - відмінна закуска. Її вживають як самостійну страву, з неї варять чудові супи. А рецепт приготування в'яленої оленини абсолютно простий і не вимагає ніяких особливих навичок.
Інгредієнти:
Приготування
Шматок оленини розрізаємо на кілька плоских частин. Кожну натираємо сіллю, кількість солі при цьому довільне, якщо хочете отримати більш солоний продукт, берете більше солі. Після цього кожен шматок посипаємо цукром, він береться в половинній пропорції по відношенню до солі. Шматки м'яса перетираємо між собою, складаємо їх в каструлю шарами і прибираємо в холодильник приблизно на 6-7 днів.

Рекомендуємо добрі рецепти

Оленіна, запечена в духовці
Рецептів страв з оленини досить багато. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати дуже смачну страву з цього м'яса в духовці, використовуючи фольгу,

Як приготувати оленину?
Якщо якимось чином до вас на кухню потрапив шматочок свіжої оленини, то варто приготувати з нього що-небудь таке. Якраз про таких стравах ми сьогодні

Ковбаса з оленини
Сучасна ковбаса - не саме корисне блюдо, тому багато господинь намагаються знайти їй смачну і невредную заміну. Такою є ковбаса або суджук їх

Тушкована оленина
Про багатьох варіантах приготування оленини ми вже говорили, однак гасіння поки що не стосувалися. Тому варто заповнити цей пробіл і поговорити про

Страви з оленини
Оленіна - це червоне м'ясо зі своєрідним смаком, в якому чудово поєднується низький вміст жиру і корисні речовини. І сьогодні ми поговоримо про те,

Тушонка з оленини
Ніжна тушонка - чудово підходить для створення страв на швидку руку. І сьогодні ми поговоримо про те, як можна зробити тушонку з оленини в домашніх