Журавлина з медом
Журавлина з медом має не тільки безліччю корисних і лікувальних властивостей, але і має приємний смак. Унікальне поєднання цих двох компонентів допомагає впоратися не тільки з простудними захворюваннями, але й з іншими нездужаннями.
Інгредієнти:
журавлина - 500 г;
натуральний - 5 ст. ложок.
Приготування
Ягоди ретельно перебираємо, очистити від плодоніжок і промиваємо. Потім висипаємо журавлину в ємність блендера і подрібнюємо до кашоподібного стану. В отриману суміш кладемо кілька ложок натурального меду і гарненько перемішуємо. Розкладаємо журавлину з медом по банках і зберігати в холодильнику. Можете додати в цю суміш трохи натурального йогурту і тоді у вас вийде приголомшливий і корисний десерт!
Інгредієнти:
журавлина - 1 кг;
часник - 4 зубчики;
мед - 500 мл
Приготування
Журавлину промиваємо, перебираємо і підсушуємо. Потім ретельно розминаємо ягідки виделкою, або подрібнюємо у блендері. Часник чистимо і видавлюємо через прес. Змішуємо журавлину з часниковою масою і ставимо в прохолодне і темне місце на 12 годин. Потім додаємо липовий мед і ретельно все перемішуємо. Ягоди, приготовані за таким рецептом, покращують сердечне і судинний стан. Пропорції ви можете трохи видозмінювати по своєму смаку.
Інгредієнти:
горілка - 100 мл;
липовий мед - 1 ст. ложка;
журавлина - 300 р.
Приготування
Отже, ягоди журавлини перебираємо, миємо і розминаємо виделкою. Потім всі інгредієнти ретельно змішуємо і злегка підігріваємо на слабкому вогні, постійно помішуючи ложкою. Отриманий густоватий напій перелити в стакан і п'ємо в теплому вигляді, а потім укутиваемся ковдрою і лягаємо в ліжко. Даний рецепт чудесним чином допомагає впоратися з першими симптомами застуди або грипу і не дати вам повністю розболітися.
Інгредієнти:
журавлина - 500 г;
липовий мед - 5 ст. ложок;
лимонна кислота - за смаком.
Приготування
Ягоди журавлини гарненько промиваємо, обсушуємо на серветці, а потім прокручуємо через м'ясорубку з дрібною решіткою, або розмелюємо в блендері до однорідного пюреобразного стану. Отриману суміш з'єднуємо з липовим медом, додаємо трохи лимонної кислоти і перемішуємо. Приймаємо по 2 столові ложки між прийомами їжі або після їжі 5 разів на день.
Шукайте ще корисні рецепти, тоді пропонуємо зробити варення з журавлини , вийде смачно і оригінально.
Рецепт журавлини з медом
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди ретельно перебираємо, очистити від плодоніжок і промиваємо. Потім висипаємо журавлину в ємність блендера і подрібнюємо до кашоподібного стану. В отриману суміш кладемо кілька ложок натурального меду і гарненько перемішуємо. Розкладаємо журавлину з медом по банках і зберігати в холодильнику. Можете додати в цю суміш трохи натурального йогурту і тоді у вас вийде приголомшливий і корисний десерт!
Журавлина з медом та часником
Інгредієнти:
Приготування
Журавлину промиваємо, перебираємо і підсушуємо. Потім ретельно розминаємо ягідки виделкою, або подрібнюємо у блендері. Часник чистимо і видавлюємо через прес. Змішуємо журавлину з часниковою масою і ставимо в прохолодне і темне місце на 12 годин. Потім додаємо липовий мед і ретельно все перемішуємо. Ягоди, приготовані за таким рецептом, покращують сердечне і судинний стан. Пропорції ви можете трохи видозмінювати по своєму смаку.
Журавлина з медом і горілкою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, ягоди журавлини перебираємо, миємо і розминаємо виделкою. Потім всі інгредієнти ретельно змішуємо і злегка підігріваємо на слабкому вогні, постійно помішуючи ложкою. Отриманий густоватий напій перелити в стакан і п'ємо в теплому вигляді, а потім укутиваемся ковдрою і лягаємо в ліжко. Даний рецепт чудесним чином допомагає впоратися з першими симптомами застуди або грипу і не дати вам повністю розболітися.
Журавлина з медом від кашлю
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди журавлини гарненько промиваємо, обсушуємо на серветці, а потім прокручуємо через м'ясорубку з дрібною решіткою, або розмелюємо в блендері до однорідного пюреобразного стану. Отриману суміш з'єднуємо з липовим медом, додаємо трохи лимонної кислоти і перемішуємо. Приймаємо по 2 столові ложки між прийомами їжі або після їжі 5 разів на день.
Шукайте ще корисні рецепти, тоді пропонуємо зробити варення з журавлини , вийде смачно і оригінально.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сушена журавлина
Журавлина - це досить корисна болотна ягода. З неї готують компоти, морси, соки, варення та джеми. І сьогодні ми поговоримо про те, як її правильно
Журавлина на зиму
Журавлина - це корисна ягода, має кислувато-гіркий смак. Але, незважаючи на це з неї виходять відмінні заготовки на зиму. І в нашій статті ми зібрали
Варення з журавлини з яблуками
Заготовки на зиму, звичайно ж, справа клопітна, але як приємно в холодну пору року відкрити баночку корисного ласощі до чаю. І сьогодні ми поділимося
Варення з журавлини - рецепт
Журавлина володіє прекрасними смаковими якостями і в ній міститься велика кількість мікроелементів. З неї роблять соки, десерти, додають у пироги. А
Варення з журавлини з апельсином
Осінь - це час смачних і корисних заготовок на зиму: соків, джемів, варення. І не тільки з традиційних яблук або вишні. Сьогодні ми пропонуємо кілька
Наливка з журавлини на горілці
Наливку з журавлини приготувати досить просто. Для цього нам знадобиться журавлина, горілка і цукор. Ну, що ж, давайте познайомимося з простими