Пиріг з мандаринами

Рецепт пирога з консервованими мандаринами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Духовку доводимо до температури 180 градусів. Змішуємо розтоплене вершкове масло з крихтою пісочного печива і цукром. Отриману масу рівномірно розподіляємо по дну форми і її стінок, а потім випікаємо отриману основу протягом 10 хвилин.
Желатин розвести у воді і залишаємо набухати. Поверх каструлі з киплячою водою розміщуємо миску в яку вбиваємо два яєчних жовтки, додаємо 100 г цукру і лимонний сік. Постійно помішуючи жовтки віночком, збиваємо до утворення густого крему. Змішуємо крем з желатиновим розчином і додаємо цедру одного апельсина.
Білки трьох яєць збиваємо з цукром до утворення твердих піків. Змішуємо повітряні білки з теплим заварним кремом і виливаємо суміш у остигнула основу для пирога. Залишаємо все в холодильнику на 3 години. Прикрашаємо пиріг шматочками консервованих мандаринів. Підігріваємо мандариновий сік і розвести в ньому апельсинове желе. Заливаємо желе поверх часточок мандарина і знову ставимо всі застигати в холодильник.
Пісочний пиріг з яблуками і мандаринами
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 210 градусів. Пісочне тісто (ми вже не раз готували його в рецептах раннє) розкачуємо і викладаємо у змащену маслом форму для випікання. Надлишки тесту по краях обрізаємо, основу наколюємо виделкою і покриваємо листом пергаменту. Поверх тіста насипаємо шар квасолі, гороху або будь-якої іншої крупи, яка вбереже наше тісто від здуття під час випічки. Випікаємо основу 5-7 хвилин, поки не схопляться краю, а потім знімаємо пергамент і продовжуємо випічку ще 10-12 хвилин, щоб схопилася основа.
Скибочки яблук обвалюємо в крохмалі і змішуємо з цукром, розтопленим маслом і шматочками мандарин. Викладаємо начинку на основу з пісочного тіста і випікаємо 20 хвилин або до тих пір, поки яблука не розм'якшаться.
Пиріг з мандаринами в мультиварці
Інгредієнти:
Для прикраси:

Для бісквіта яйця збиваємо з цукром дочиста, додаємо рослинне масло, кефір і, поступово підсипаючи самоподнимающуюся борошно, замішуємо густе тісто. Доповнюємо тісто мандариновий цедрою для характерного цитрусового аромату. Отримане тісто виливаємо у форму змащену маслом чашу мультиварки, включаємо режим "Випічка" і забуваємо про пиріг на цілу годину.
Тим часом збиваємо вершки з цукровою пудрою, мандарини ділимо на шматочки і видаляємо всі перетинки. Остиглий бісквіт вирівнюємо по всій поверхні, покриваємо шаром мандаринового джему і збитих вершків, після чого розкладаємо мандаринові часточки в якості декору і подаємо страву до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт з персиками
Торт з персиками - смачна ароматна випічка, яку можна готувати цілий рік, як зі свіжими, так і консервованими фруктами. Такі ласощі можна подати до

Пиріг з апельсинами
Сік цитрусових фруктів освіжає і перетворює смак будь-яких десертів, і пироги в цьому плані не виняток. І сьогодні ми поговоримо про дивовижною

Фруктовий пиріг
Фруктовий пиріг - це чудовий десерт зі свіжих фруктів в літній час і з консервованих взимку. Таке ласощі відмінно підійде до чашки чаю або кави в

Рецепт пирога з чорницями
Чорниця - смачна і корисна ягода. З неї можна зробити безліч дивовижних десертів, варення, джемів і т. д. А сьогодні мова піде про дивовижний пиріг з

Пиріг-перевертиш з яблуками
Пиріг-перевертиш з яблуками - це оригінальний і смачний десерт, який можна зробити до недільного чаювання або святкового застілля. Пропонуємо вашій

Цветаевский пиріг
Цветаевский пиріг - це той яблучний пиріг, який готують з пісочного тіста, заливають яблука вершками і сметаною. Але зараз такий печуть пиріг з