Салат «Тіффані» з куркою

Салат «Тіффані» з куркою і мигдалем
Інгредієнти:
Приготування
Отже, починаємо приготування нашого салату з того, що кладемо в каструлю куряче філе , заливаємо його водою, приправляємо до смаку сіллю, додаємо кілька лаврових листочків і чорного перцю горошком. Відварюємо м'ясо до готовності протягом 20 хвилин. На сусідню комфорочку ставимо варитися яйця. Потім їх охолоджуємо, чистимо і натираємо на дрібній терочке. Горіхи висипаємо в ємність блендера і подрібнюємо до утворення крихти.
Виноград промиваємо, обсушуємо, ріжемо навпіл, одночасно видаляючи кісточки. Подрібнюємо сир на дрібній терочке. Готове куряче філе шаткуємо невеликими кубиками і обсмажуємо 5-7 хвилин на змащеній маслом сковороді. В кінці приготування посипаємо м'ясо сіллю і приправою каррі.
Цей салат листковий, тому будемо викладати всі інгредієнти послідовно, промазуючи кожен шар соусом і посипаючи невеликою кількістю подрібнених горіхів. В якості заправки можна використовувати або тільки одну сметану, або тільки майонез, але змішавши їх в пропорції 1:1 ви отримаєте цікавий і новий смак! Отже, давайте приступимо!
Беремо салатник, викладаємо на дно рівномірним шаром половину порції смаженої курячого м'яса, рясно змащуємо його соусом, але не підсолюємо. Потім йде шар подрібнених горіхів, тертого сиру і варених яєць. Останній шар промазуємо соусом і повторюємо всі верстви рештою інгредієнтами. Зверху покриваємо майонезом і викладаємо зрізом вниз половинки зеленого винограду.
Готовий салат «Тіффані» з куркою і виноградом прибираємо на 3-4 години в холодильник, щоб він, як слід, просочився і застиг. Після закінчення часу подаємо страву на стіл, посипавши зверху подрібненим мигдалем і свіжої посіченою зеленню.
Салат «Тіффані» з копченою куркою
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати салат «Тіффані» з куркою. З курячого стегенця обережно знімаємо шкірку, акуратно зрізаємо м'ясо і шаткуємо його дрібними шматочками. Картопля ретельно промиваємо,

Тепер беремо красивий салатник і починаємо викладати салат шарами в наступній послідовності. Першим шаром кладемо копчене куряче м'ясо, промазуємо його невеликою кількістю майонезу. Далі покриваємо всі рівномірно тертою картоплею, змащуємо знову майонезом і посипаємо горіхами. Після цього викладаємо сир, прикрашаємо зверху ягодами винограду і зеленню петрушки. Готовий салат прибираємо на деякий час в холодильник для просочення, після чого подаємо наш шедевр до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною - яскраве і смачне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його зовсім

Салат «Гранатовий браслет»
Гранатовий браслет Кому з нас не хочеться блиснути на сімейному торжестві або дружній вечірці не тільки гарним новим платтям та елегантною зачіскою,

Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у