» » Бичачі яйця - рецепти

Бичачі яйця - рецепти

Бичачі яйця - рецепти
Бичачі яйця - один з найбільш затребуваних субпродуктів в східній кулінарії, так як складається з білка, не має кісток і дуже легко і швидко готується. Бичачі яйця - нескладний рецепт, використання якого дозволяє навіть недосвідченому кулінару приготувати делікатес на своїй кухні.

Як приготувати бичачі яйця - рецепт

Бичачі яйця - рецепти

При приготуванні яєць слід дотримуватися загальних принципів підготовки продукту, а саме, правильно очистити їх від оболонки, не пошкоджуючи м'якоть. Потрібно замочити і обварити продукт для видалення запаху. Використовуючи рецепти приготування бичачих яєць, враховуйте, що при тепловій обробці вони втрачають рідину і значно зменшуються в розмірах, що впливає на остаточну порцію страви.
Інгредієнти:

  • бичачі яйця - 4 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 65 г;

  • олія оливкова - 75 мл;

  • кріп, петрушка - по 25 г;

  • червоний мелений перець - 1/2 ч. ложки;

  • біле вино - 80 мл


  • Приготування
    Промийте насінники в холодній воді, обсушити і зробіть поздовжній надріз не більше 2 мм по всій довжині продукту. Акуратно зніміть оболонку з м'якоті яєць і знову промийте. Проваріть підготовлені яйця 10 хвилин у підсоленій воді, вийміть, обсушити і наріжте кубиками. На розпечену сковороду налийте масло, додайте перець, нарізаний кільцями цибулю і бичачі яйця. Обсмажте інгредієнти протягом 7 хвилин, після чого влийте вино і тушкуйте страву 8 хвилин. Приправте перед подачею подрібненою зеленню.

    Шашлик з бичачих яєць - рецепт

    Бичачі яйця - рецепти

    Інгредієнти:

  • бичачі яйця - 2 шт.;

  • оливкова олія - 45 мл;

  • оцет - 10 мл;

  • червоний мелений перець - 1/2 ч. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 70 р.


  • Приготування
    Промиті і очищені від оболонки яйця наріжте скибочками завтовшки 2 см і викладіть в ємність. Використовуючи масло, оцет і перець зробіть маринад. Порізану кільцями цибулю змішати з м'якоттю і залийте маринадом. Залиште настоятися на 2 години. Скибочки бичачих яєць нанизайте на дерев'яні шпажки, чергуючи їх з цибулею. Запікайте шашлики 15 хвилин при температурі 200 градусів.

    Бичачі яйця на мангалі - рецепт

    Бичачі яйця - рецепти

    Як правило, рецепти страви з бичачих яєць ґрунтуються на попередньому обваривании продукту протягом 7 хвилин для усунення запаху. У даному рецепті термообробка замінюється маринуванням в спеції і трави.
    Інгредієнти:

  • бичачі яйця - 2 шт.;

  • рослинне масло - 55 мл;

  • сік лимона - 20 мл;

  • мелений чорний перець - 1/2 ч. ложки;

  • сушений кріп - 10 р.


  • Приготування
    Позбавлення від оболонки яйця, промийте, обсушити, порізати скибочками і замаринуйте, використовуючи масло, лимонний сік, перець та кріп. Тримайте в маринаді 4 години, після чого обсмажте м'якоть на мангалі протягом 8 хвилин.
    Додав: admin | 19-11-2016, 09:06
    Переглядів: 705