Що можна приготувати з яєць?
Яйця – той продукт, який є на полиці холодильника у кожного. Ми сьогодні розповімо, що можна швидко і смачно приготувати з курячих яєць і запропонуємо кілька нескладних рецептів.
Інгредієнти:
яйця курячі добірні свіжі – 4 шт.;
молоко – 220-260 мл;
сіль кам'яна велика і свежеперемолотый перець – за смаком;
масло селянське вершкове – 35 р.
Приготування
Найпростіше, що можна приготувати з яєць після традиційної яєчні – це всім відомий омлет. Але не у всіх вона виходить пишним і повітряним і, як правило, відпадає, як тільки його перекладають на тарілку. У чому ж причина невдач і як приготувати правильний і смачний омлет?
Насправді причина криється в недостатній кількості використовуваного молока і в непотрібному збиванні яєць. Ті, хто думає, що чим міцніше збити яйця, тим пишніше вийде омлет, глибоко помиляються. Свіжі яйця необхідно тільки трохи розмішати до однорідності виделкою або вінчиком, посоливши в процесі, після чого змішати їх з молоком, взявши на одне середнє яйце приблизно 50 мл Перець додаємо за бажанням і за смаком.
Виливаємо отриману масу на прогріту з вершковим маслом сковороду і смажимо під кришкою на найменшому вогні до готовності. Після вимкнення плити не піднімаємо кришку ще хвилин п'ять, а даємо омлету закріпити пишність і легкість і настоятися.
Інгредієнти:
яйця курячі добірні свіжі – 2 шт.;
білий батон – 05 шт.;
молоко – 60 мл;
сіль кам'яна велика і свежеперемолотый перець – за смаком;
масло селянське вершкове – 35 г;
олія соняшникова без аромату – 65 мл
Приготування
Дуже ніжними, смачними і ароматними виходять грінки, якщо посмажити їх з яйцем. Для цього нарізані хлібні скибки мачає в суміші трохи збитих подсоленных яєць і молока і викладаємо в прогріту сковороду з сумішшю розтопленого вершкового і соняшникової рафінованої олії. Як тільки вироби підрум'яняться з двох сторін, витягаємо їх на тарілку, застелену серветками, і даємо вбратися надлишків жиру.
Інгредієнти:
яйця курячі добірні свіжі – 4 шт.;
бекон – 220 г;
цибулини салатні – 135 г;
морква – 135 г;
петрушка (зелень) – 4 гілочки;
сіль кам'яна велика, свежеперемолотый перець і спеції – за смаком;
масло селянське вершкове – 35 г;
олія соняшникова без аромату – 35 мл
Приготування
Дуже смачними виходять яйця, якщо запекти їх в духовці з беконом і цибулевої піджаркою. Для реалізації рецепта пластини бекону підрум'янюємо на сковороді до хрускоту і розкладаємо по порційним промасленим формочках для духовки. Очищені і нарізані цибулини і перетерту моркву обсмажуємо до м'якості, після чого викладаємо зверху на рум'яні скибочки бекону. Притрушиваем компоненти нарубаної петрушкою і вбиваємо акуратно зверху яйце, намагаючись зберегти цілісність жовтка. Запікаємо страву в прогрітій до 220 градусів духовці протягом десяти хвилин і подаємо гарячим.
Інгредієнти:
яйця курячі добірні свіжі – 7 шт.;
солоні огірки – 190 г;
цибулини салатні – 90 г;
майонез – за смаком;
гірчиця – 20 р;
сіль кам'яна велика, свежеперемолотый перець – за смаком.
Приготування
Яйця входять до складу безлічі різноманітних салатів, доповнюючи їх смак і вносячи свою частку насиченості, але не будучи основним компонентом. У цьому салаті яйця переважають, а доповнять їх смак солоні огірочки і салатний цибулю.
Для реалізації рецепта відварені круто і обчищені яйця нарізаємо тонкими скибочками і змішати з нашаткованим соломкою солоними огірками і півкільцями салатного лука. Заправляємо салат сумішшю гірчиці і майонезу, підсолюємо і перчимо за смаком і даємо настоятися хвилин тридцять.
Як приготувати омлет з яєць?
Інгредієнти:
Приготування
Найпростіше, що можна приготувати з яєць після традиційної яєчні – це всім відомий омлет. Але не у всіх вона виходить пишним і повітряним і, як правило, відпадає, як тільки його перекладають на тарілку. У чому ж причина невдач і як приготувати правильний і смачний омлет?
Насправді причина криється в недостатній кількості використовуваного молока і в непотрібному збиванні яєць. Ті, хто думає, що чим міцніше збити яйця, тим пишніше вийде омлет, глибоко помиляються. Свіжі яйця необхідно тільки трохи розмішати до однорідності виделкою або вінчиком, посоливши в процесі, після чого змішати їх з молоком, взявши на одне середнє яйце приблизно 50 мл Перець додаємо за бажанням і за смаком.
Виливаємо отриману масу на прогріту з вершковим маслом сковороду і смажимо під кришкою на найменшому вогні до готовності. Після вимкнення плити не піднімаємо кришку ще хвилин п'ять, а даємо омлету закріпити пишність і легкість і настоятися.
Як приготувати грінки з яйцем?
Інгредієнти:
Приготування
Дуже ніжними, смачними і ароматними виходять грінки, якщо посмажити їх з яйцем. Для цього нарізані хлібні скибки мачає в суміші трохи збитих подсоленных яєць і молока і викладаємо в прогріту сковороду з сумішшю розтопленого вершкового і соняшникової рафінованої олії. Як тільки вироби підрум'яняться з двох сторін, витягаємо їх на тарілку, застелену серветками, і даємо вбратися надлишків жиру.
Як смачно приготувати яйця в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Дуже смачними виходять яйця, якщо запекти їх в духовці з беконом і цибулевої піджаркою. Для реалізації рецепта пластини бекону підрум'янюємо на сковороді до хрускоту і розкладаємо по порційним промасленим формочках для духовки. Очищені і нарізані цибулини і перетерту моркву обсмажуємо до м'якості, після чого викладаємо зверху на рум'яні скибочки бекону. Притрушиваем компоненти нарубаної петрушкою і вбиваємо акуратно зверху яйце, намагаючись зберегти цілісність жовтка. Запікаємо страву в прогрітій до 220 градусів духовці протягом десяти хвилин і подаємо гарячим.
Як приготувати салат з яєць?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця входять до складу безлічі різноманітних салатів, доповнюючи їх смак і вносячи свою частку насиченості, але не будучи основним компонентом. У цьому салаті яйця переважають, а доповнять їх смак солоні огірочки і салатний цибулю.
Для реалізації рецепта відварені круто і обчищені яйця нарізаємо тонкими скибочками і змішати з нашаткованим соломкою солоними огірками і півкільцями салатного лука. Заправляємо салат сумішшю гірчиці і майонезу, підсолюємо і перчимо за смаком і даємо настоятися хвилин тридцять.
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет з молоком і яйцем – рецепт
Правильний сніданок - основне правило хорошого дня! Неодмінно скористайтеся нашими рекомендаціями і створіть прекрасний пишний омлет. Далі підкажемо
Цвітна капуста з яйцем на сковороді
Цікаве, ситне і досить корисне блюдо можна створити з доступних інгредієнтів, які описані далі. Розповімо, як з яйцем посмажити цвітну капусту. Це
Як зробити омлет з яєць?
Популярне блюдо для ранкової трапези - омлет. І скільки ж рецептів його придумали, а класичний все ще є найулюбленішим. Далі підкажемо, як створити
Смажені яйця з помідорами
Погодьтеся, просто посмажити яйця - занадто просто і буденно. Інша справа, доповнити традиційне ранкове блюдо цікавими складовими, наприклад
Макарони з яйцем і сиром
Просто відварити макарони і наповнити їх підливою, погодьтеся, нудно і порядком набридло. Спробуйте трохи урізноманітнити звичайне блюдо,
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих