Яйця – той продукт, який є на полиці холодильника у кожного. Ми сьогодні розповімо, що можна швидко і смачно приготувати з курячих яєць і запропонуємо кілька нескладних рецептів.
Як приготувати омлет з яєць?
Інгредієнти: яйця курячі добірні свіжі – 4 шт.; молоко – 220-260 мл; сіль кам'яна велика і свежеперемолотый перець – за смаком; масло селянське вершкове – 35 р. Приготування Найпростіше, що можна приготувати з яєць після традиційної яєчні – це всім відомий омлет. Але не у всіх вона виходить пишним і повітряним і, як правило, відпадає, як тільки його перекладають на тарілку. У чому ж причина невдач і як приготувати правильний і смачний омлет?
Насправді причина криється в недостатній кількості використовуваного молока і в непотрібному збиванні яєць. Ті, хто думає, що чим міцніше збити яйця, тим пишніше вийде омлет, глибоко помиляються. Свіжі яйця необхідно тільки трохи розмішати до однорідності виделкою або вінчиком, посоливши в процесі, після чого змішати їх з молоком, взявши на одне середнє яйце приблизно 50 мл Перець додаємо за бажанням і за смаком.
Виливаємо отриману масу на прогріту з вершковим маслом сковороду і смажимо під кришкою на найменшому вогні до готовності. Після вимкнення плити не піднімаємо кришку ще хвилин п'ять, а даємо омлету закріпити пишність і легкість і настоятися.
Як приготувати грінки з яйцем?
Інгредієнти: яйця курячі добірні свіжі – 2 шт.; білий батон – 05 шт.; молоко – 60 мл; сіль кам'яна велика і свежеперемолотый перець – за смаком; масло селянське вершкове – 35 г; олія соняшникова без аромату – 65 мл Приготування Дуже ніжними, смачними і ароматними виходять грінки, якщо посмажити їх з яйцем. Для цього нарізані хлібні скибки мачає в суміші трохи збитих подсоленных яєць і молока і викладаємо в прогріту сковороду з сумішшю розтопленого вершкового і соняшникової рафінованої олії. Як тільки вироби підрум'яняться з двох сторін, витягаємо їх на тарілку, застелену серветками, і даємо вбратися надлишків жиру.
Як смачно приготувати яйця в духовці?
Інгредієнти: яйця курячі добірні свіжі – 4 шт.; бекон – 220 г; цибулини салатні – 135 г; морква – 135 г; петрушка (зелень) – 4 гілочки; сіль кам'яна велика, свежеперемолотый перець і спеції – за смаком; масло селянське вершкове – 35 г; олія соняшникова без аромату – 35 мл Приготування Дуже смачними виходять яйця, якщо запекти їх в духовці з беконом і цибулевої піджаркою. Для реалізації рецепта пластини бекону підрум'янюємо на сковороді до хрускоту і розкладаємо по порційним промасленим формочках для духовки. Очищені і нарізані цибулини і перетерту моркву обсмажуємо до м'якості, після чого викладаємо зверху на рум'яні скибочки бекону. Притрушиваем компоненти нарубаної петрушкою і вбиваємо акуратно зверху яйце, намагаючись зберегти цілісність жовтка. Запікаємо страву в прогрітій до 220 градусів духовці протягом десяти хвилин і подаємо гарячим.
Як приготувати салат з яєць?
Інгредієнти: яйця курячі добірні свіжі – 7 шт.; солоні огірки – 190 г; цибулини салатні – 90 г; майонез – за смаком; гірчиця – 20 р; сіль кам'яна велика, свежеперемолотый перець – за смаком. Приготування Яйця входять до складу безлічі різноманітних салатів, доповнюючи їх смак і вносячи свою частку насиченості, але не будучи основним компонентом. У цьому салаті яйця переважають, а доповнять їх смак солоні огірочки і салатний цибулю.
Для реалізації рецепта відварені круто і обчищені яйця нарізаємо тонкими скибочками і змішати з нашаткованим соломкою солоними огірками і півкільцями салатного лука. Заправляємо салат сумішшю гірчиці і майонезу, підсолюємо і перчимо за смаком і даємо настоятися хвилин тридцять.