Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Що приготувати з жовтків?

Що приготувати з жовтків?

18-11-2016, 22:37
1 526
Що приготувати з жовтків?
Яєчний жовток – незамінний в кулінарії продукт. Відповісти на питання стосовного того, що приготувати з жовтків допоможуть рецепти, в яких цей компонент є головним інгредієнтом.

Що приготувати з сирих жовтків і сиру?

Що приготувати з жовтків?

Сирні булочки - те, що можна приготувати з жовтків, використовуючи мінімальну кількість цукру. Ця низькокалорійна випічка порадує людей стежать за своєю вагою.
Інгредієнти:

  • сир - 350 г;

  • жовток - 4 шт.;

  • сода - 3/4 ч. ложки;

  • цукор - 50 г;

  • борошно - 250 р.


  • Приготування
    Відокремте чверть сиру від всієї маси і відкладіть. Змішайте залишився сир з сирими жовтками і додайте соду. До отриманої маси додайте борошно, вимісити тісто і залиште настоятися в холоді кілька годин. Після чого розкотіть тісто товщиною півсантиметра і закрийте залишилися сиром з цукром рівно половину поверхні тіста. Скачайте з тіста рулет і наріжте з нього шматочки. Викладіть шматочки на деко і випікайте при 180 градусах півгодини.
    Морозиво на жовтках
    Що приготувати з жовтків?

    Всіма улюблені ласощі – морозиво – ідеально підійде для завершення святкової вечері і підкаже кулінарам, який десерт можна приготувати з сирих жовтків, що залишилися від приготування іншого частування.
    Інгредієнти:

  • молоко - 450 мл;

  • вершки - 130 мл;

  • цукор - 230 г;

  • сирі жовтки - 5 шт.


  • Приготування
    Змішайте молоко з частиною вершків, доведіть до кипіння і процідіть через сито. Розітріть жовтки з частиною цукру, а вершки збийте. В окремій каструльці прогрійте цукор до бурштинового кольору, додайте збиті вершки і перемішайте масу. Влийте молоко, суміш з'єднайте з жовтками. Поверніть на вогонь і варіть до густоти, постійно помішуючи. Готове карамельне морозиво помістіть в холод.

    Що приготувати з варених жовтків?

    Що приготувати з жовтків?

    Варені жовтки є основним компонентом у приготуванні соусу тартар, рецепт якого наведений нижче.
    Інгредієнти:

  • варені жовтки - 2 шт.;

  • оливкова масло - 120 г;

  • сік лимона - 20 мл;

  • зелена цибуля - 10 г;

  • щіпка чорного перцю;

  • солоний огірок - 75 г;

  • оливки - 25 р.


  • Приготування
    Розітріть жовтки, заправте перцем і соком лимона. Поступово вливайте масло, збиваючи масу віночком до консистенції майонезу. Подрібніть цибулю, огірок, оливки і з'єднайте з масою. Готовий соус тартар подавайте до риби.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирне морозиво
    Сирне морозиво
    Поб'єте домашніх абсолютно незвичайним частуванням, приготувавши дивовижне морозиво з сиру. Наскільки екстравагантним не було б це ласощі, на ділі
    Як приготувати соус тартар?
    Як приготувати соус тартар?
    Незрівнянний, дивовижно ніжний соус рекомендуємо приготувати за запропонованими рецептами. Далі розповімо, як зробити чудовий, пікантний тартар за
    Сирна паска на Великдень
    Сирна паска на Великдень
    Дуже ніжним, пористим і неодмінно пишним виходить паска, якщо в основний склад тіста додати сир. Далі детально опишемо таку технологію приготування
    Морозиво з вершків і згущеного молока
    Морозиво з вершків і згущеного молока
    Використовуючи всього два інгредієнти в основі, можна створити воістину чудовий десерт. Морозиво, за рецептами поданими далі, виходить щільним з
    Морозиво з вершків
    Морозиво з вершків
    Поза конкуренцією, завжди були ласощі, приготовлені вдома, самостійно. До таких належить і морозиво. До того ж є безліч рецептів без використання
    Печиво з жовтків
    Печиво з жовтків
    З решти без діла жовтків, як варених, так і сирих, спробуйте спекти смачне і незвичайне печиво. У рецептах, представлених далі, ви знайдете