» » Суп з консервованої горбуші

Суп з консервованої горбуші

Суп з консервованої горбуші
Консервована горбуша – повноцінний і доступне джерело білка, який може стати основою навіть для гарячих страв. Про деяких смачних варіаціях цієї страви ми поговоримо далі.

Суп з консервованої горбуші – рецепт


Стандартний овочевий набір з картоплі, цибулі та моркви може легко перетворитися в легкий суп на основі рибного бульйону, якщо ви вирішите додати до суміші трохи консервованої горбуші. Альтернативою, втім, може стати майже будь-яка щільна риба в банку, адже набір овочів і сама рецептура універсальні.
Інгредієнти:

  • картопля – 340 г;

  • вода – 14 л;

  • листя лавра – 3 шт.;

  • горошини перцю – 8 шт.;

  • консервована горбуша – 215 г;

  • морква – 115 г;

  • ріпчаста цибуля – 145 г;

  • жменя зелені петрушки.


  • Приготування
    Вміст банки з горбушею злегка розімніть виделкою. Очищену картоплю наріжте кубиками зі стороною в пару сантиметрів. Підігрійте бульйон і киньте до нього картоплю. Слідом відправте листя лавра, вміст банки з рибою і горошини чорного перцю. Прикрутіть вогонь і проваріть страву при слабкому кипінні близько 15 хвилин, за цей час шматочки картоплі мають розм'якнути.
    Тим часом спасеруйте подрібнену моркву з цибулею. Додайте пасерування в практично готовий суп, проваріть все ще пару хвилин і доповніть зеленню перед сервіруванням.

    Сирний суп з консервованої горбушею


    Незважаючи на те, що в рамках звичайних рецептів сир і рибу навряд чи включиш в число ідеально поєднуються між собою інгредієнтів, якщо віддати перевагу плавленому сиру і використовувати консервовану горбушу – виходить дивовижно смачний, вершковий суп.
    Інгредієнти:

  • вершкове масло – 35 г;

  • ріпчаста цибуля – 115 г;

  • стебло селери – 1 шт.;

  • морква – 90 г;

  • вода – 480 мл;

  • сушений кріп – 1 ч. ложка;

  • картопля – 290 г;

  • консервована горбуша – 430 г;

  • вершки – 215 мл;

  • плавлений сир – 95 р.


  • Приготування
    Розтопивши вершкове масло прямо в каструлі, використовуйте його для пасерування овочів: цибулі, селери, моркви. До отриманої пассеровке покладіть кубики картоплі і шматочки риби. Залийте все бульйоном. Як тільки рідина закипить, додайте вершки, тертий плавлений сир, зменшіть жар і варіть суп до розм'якшення шматочків картоплі. Доповніть готовий суп з консервованої горбуші з плавленим сиром і спеціями за смаком.

    Суп з консервованої горбуші з рисом


    Інгредієнти:

  • консервована горбуша – 230 г;

  • рис – 45 г;

  • картопля – 115 г;

  • морква – 90 г;

  • лист лавра – 1 шт.;

  • вода – 740 мл


  • Приготування
    Всипте промитий рис у воду і залиште рідину закипіти. В супову основу киньте нарізану кубиками картоплю. Окремо спессеруйте моркву і додайте її до вмісту каструлі. Киньте лист лавра. Останньою в каструлю відправляється розім'ята виделкою риба. Проварити суп ще близько 10 хвилин на сильному вогні і знімайте пробу.
    Суп з консервованої горбуші можна зробити в мультиварці, повторивши ті ж кроки в режимі «Гасіння» або «Суп».

    Рибний суп з консервованої горбуші


    Інгредієнти:

  • вершкове масло – 35 г;

  • ріпчаста цибуля – 55 г;

  • селера – 60 г;

  • солодкий перець – 70 г;

  • часник – 1 зубок;

  • картопля – 460 м;

  • вода – 740 мл;

  • молоко – 430 мл;

  • консервована горбуша – 330 г;

  • кукурудза консервована – 65 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати суп з консервованої горбуші, розтопіть масло і спасеруйте на ньому суміш з подрібненої цибулі, солодкого перцю, селери та часнику. Довівши овочі до напівготовності, додайте до них кукурудзу і шматочки очищеного картоплі. Залийте все сумішшю молока і води. Додайте шматочки консервованої горбуші і продовжуйте варити суп близько 10 хвилин, поки овочі не розм'якшаться. Останній всипте в блюдо кукурудзу.
    Додав: admin | 18-11-2016, 18:15
    Переглядів: 43