Суп з ковбасою
Коли немає часу для довгого варіння м'ясного бульйону, або просто хочеться на обід чогось незвичайного, можна скористатися нашими рецептами і зварити смачний супчик з ковбасою.
Інгредієнти:
напівкопчена ковбаса – 120 г;
колотий горох – 280 м;
бекон – 60 г;
цибулина ріпчаста – 85 м;
морква – 55 г;
картопля – 345 г;
трави сушені італійські – 5 г;
оливкова або соняшникова без аромату масло – 35 мл;
свіжа зелень – за смаком;
морська сіль і перець мелений – 2 щіпки.
Приготування
Неймовірно смачним виходить суп гороховий з копченою ковбасою. Для його приготування колотий горох необхідно замочити мінімум за вісім годин до передбачуваної варіння страви. Розмочену крупу промиваємо, заливаємо порцією чистої води і ставимо на конфорки плити варитися.
В цей час позбавляє від шкірки і ріжемо на дрібні кубики або брусочки картоплини, а також шаткуємо соломкою моркву і кубиками цибулину. Копчену ковбасу подрібнюємо за бажанням гуртками, брусочками або соломкою і тим же манером нарізаємо бекон.
До разваренному гороху закладаємо картоплини і ставимо на плиту прогріватися сковороду, налийте в неї трохи масла. Пасеруємо в ньому цибулю і моркву до м'якості, а потім додаємо ковбасу і бекон, витримуємо масу на вогні ще хвилину і викладаємо в каструлю з супом.
Приправляємо страва морською сіллю, перцем, італійськими травами і варимо до готовності всіх складових. Перед подачею доповнюємо смачний ароматний супчик свіжою зеленню.
Інгредієнти:
ковбаса напівкопчена – 120 г;
плавлений сир – 145 г;
картопля – 220 г;
цибуля ріпчаста – 80 г;
масло селянське вершкове – 10 г;
зелень свіжа або сушена (петрушка, базилік, кріп) – за смаком;
мелений перець і велика морська сіль – за смаком.
Приготування
Щоб приготувати з ковбасою сирний супчик, нарізаємо ковбаску соломкою, а цибулю кубиками або чвертькільцями. Картоплю чистимо і шаткуємо кубиками як можна дрібніше. В прогріту сковороду кладемо шматочок вершкового масла, даємо йому розтанути, і викладаємо в посудину ковбасу з цибулею. Обсмажуємо компоненти до прозорості останнього, а потім перекладаємо в каструлю разом з підготовленими картопляними кубиками і заливаємо окропом (приблизно 500 мл). Відразу ж ємність поміщаємо на плиту, підсолюємо, додаємо сушену або свіжу зелень і після закипання вводимо плавлений сир. Варимо супчик при безперервному помішуванні до повного розпускання сиру і м'якості картопляних кубиків, після чого знімаємо його з вогню і можемо подавати.
Інгредієнти:
ковбаса варена – 220 г;
ковбаса копчена – 320 г;
морква – 65 г;
картопля – 420 г;
цибуля червоний – 140 г;
мариновані огірки – 360 г;
паста томатна – 85 м;
маслини – 95 г;
лимон – 65 г;
олія оливкова або соняшникова – 35 мл;
зелень сушена (петрушка, базилік, кріп) – за смаком;
мелений перець і велика морська сіль – за смаком.
Приготування
Для приготування смачною і ароматною солянки можна взяти як бульйон, так і просто очищену воду. Закладаємо в неї очищену і нарізану картоплю і ставимо варитися на плиту. В цей час готуємо інші компоненти для солянки. Перетираємо на тертці огірочки і моркву, ріжемо дрібненькими кубиками очищені цибулини, а копчену і варену ковбасу шаткуємо невеликою соломкою.
Тепер пасеруємо на маслечко оливковій або соняшниковій цибулю і морквину, а хвилин через п'ять додаємо огірки мариновані і припускаємо все разом під кришкою протягом десяти хвилин, при необхідності додавши трохи водички. В кінці смаження додаємо томатну пасту, витримуємо піджарку на плиті ще хвилину, помішуючи, після чого знімаємо з конфорки плити і перекладаємо в посудину з вже звареною картоплею. Додаємо також ковбасу і нарізані кружками маслини, закладаємо лимон, нарізаний часточками, приправляємо страву сіллю, перцем і сушеної зеленню і проварюємо ще кілька хвилин.
Гороховий суп з ковбасою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Неймовірно смачним виходить суп гороховий з копченою ковбасою. Для його приготування колотий горох необхідно замочити мінімум за вісім годин до передбачуваної варіння страви. Розмочену крупу промиваємо, заливаємо порцією чистої води і ставимо на конфорки плити варитися.
В цей час позбавляє від шкірки і ріжемо на дрібні кубики або брусочки картоплини, а також шаткуємо соломкою моркву і кубиками цибулину. Копчену ковбасу подрібнюємо за бажанням гуртками, брусочками або соломкою і тим же манером нарізаємо бекон.
До разваренному гороху закладаємо картоплини і ставимо на плиту прогріватися сковороду, налийте в неї трохи масла. Пасеруємо в ньому цибулю і моркву до м'якості, а потім додаємо ковбасу і бекон, витримуємо масу на вогні ще хвилину і викладаємо в каструлю з супом.
Приправляємо страва морською сіллю, перцем, італійськими травами і варимо до готовності всіх складових. Перед подачею доповнюємо смачний ароматний супчик свіжою зеленню.
Ніжний сирний суп з плавленим сиром і ковбасою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати з ковбасою сирний супчик, нарізаємо ковбаску соломкою, а цибулю кубиками або чвертькільцями. Картоплю чистимо і шаткуємо кубиками як можна дрібніше. В прогріту сковороду кладемо шматочок вершкового масла, даємо йому розтанути, і викладаємо в посудину ковбасу з цибулею. Обсмажуємо компоненти до прозорості останнього, а потім перекладаємо в каструлю разом з підготовленими картопляними кубиками і заливаємо окропом (приблизно 500 мл). Відразу ж ємність поміщаємо на плиту, підсолюємо, додаємо сушену або свіжу зелень і після закипання вводимо плавлений сир. Варимо супчик при безперервному помішуванні до повного розпускання сиру і м'якості картопляних кубиків, після чого знімаємо його з вогню і можемо подавати.
Суп-солянка з вареної і копченою ковбасою – простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування смачною і ароматною солянки можна взяти як бульйон, так і просто очищену воду. Закладаємо в неї очищену і нарізану картоплю і ставимо варитися на плиту. В цей час готуємо інші компоненти для солянки. Перетираємо на тертці огірочки і моркву, ріжемо дрібненькими кубиками очищені цибулини, а копчену і варену ковбасу шаткуємо невеликою соломкою.
Тепер пасеруємо на маслечко оливковій або соняшниковій цибулю і морквину, а хвилин через п'ять додаємо огірки мариновані і припускаємо все разом під кришкою протягом десяти хвилин, при необхідності додавши трохи водички. В кінці смаження додаємо томатну пасту, витримуємо піджарку на плиті ще хвилину, помішуючи, після чого знімаємо з конфорки плити і перекладаємо в посудину з вже звареною картоплею. Додаємо також ковбасу і нарізані кружками маслини, закладаємо лимон, нарізаний часточками, приправляємо страву сіллю, перцем і сушеної зеленню і проварюємо ще кілька хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт солянки з ковбасою і оливками
Чудове, дуже ситне блюдо спробуйте приготувати за нашими рецептами. Далі пропонуємо відтворити прекрасні варіанти солянки з доступних складових. Це

Сирний суп з плавленим сиром - рецепт
Перетворити звичне перша страва допоможе звичайний плавлений сирок. Розповімо, як зварити дивно смачний і насичений сирний суп, використовуючи лише

Суп з копченою куркою
По-справжньому ароматним і чудово смачним вийде суп, якщо приготувати його з копченої курятини. Далі запропонуємо два дивно простих варіанти

Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає

Сирний суп з ковбасою
Всі ми з вами звикли до традиційних гарячих супів, таким як борщ, щі, гороховий супчик. Але сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт

Суп з копченою ковбасою
Суп з копченою ковбасою - смачне і поживне блюдо, яке зігріє вас холодною зимою. Незважаючи на простоту приготування та інгредієнтів, він вийдуть з