Суп з копченою куркою
Пропонуємо варіанти смачного і ароматного супу з копченою куркою. Завдяки останній страва виходить особливо наваристим і неймовірно апетитною.
Інгредієнти:
курка копчена – 220 г;
сир плавлений – 120 г;
жирні вершки – 35 мл;
масло рослинне або вершкове розтоплене – 35 мл;
картопля – 320 г;
морква – 90 г;
цибуля шалот – 90 г;
вода – 18 л;
запашний і чорний перець в горошинах;
невеликі листя лавра – 2 шт.;
кам'яна сіль;
сушена або свіжа зелень.
Приготування
Неймовірно смачний суп з копченою куркою виходить, якщо додати в нього плавлений сир. Для приготування такої страви ставимо на конфорки плити каструлю з очищеною водою, і поки вона нагрівається, чистимо і шаткуємо кубиками картоплю невеликими. Разом з тим готуємо овочеву піджарку. Очищаємо і нарізаємо соломкою моркву і невеликими кубиками цибулини шалот, після чого закладаємо овочеву масу в сковороду з прогрітим рослинним або розтопленим вершковим маслом. Пасеруємо компоненти до м'якості і відставляємо на час в сторону. Поки вариться картопля, нарізаємо кубиками копчену курку і перетираємо на тертці плавлений сир.
До практично готовим картопляним скибочкам додаємо овочеву піджарку і куряче копчене м'ясо, кидаємо також лаврове листя і горошини перцю і варимо до готовності всіх компонентів супу. Тепер вводимо підготовлений плавлений сир, підсолюємо супчик і додаємо зелень. Варимо, розмішуючи, до розпускання сирних скибочок, вливаємо вершки і знімаємо з вогню.
Інгредієнти:
курка копчена – 480 м;
горох сухий колотий – 340 г;
бекон – 140 г;
масло вершкове – 55 г;
селера черешкова – 1 стебло;
морква – 95 г;
цибуля – 95 г;
вода – 18 л;
запашний і чорний перець в горошинах;
невеликі листя лавра – 2 шт.;
кам'яна сіль;
зелень свіжа.
Приготування
За три-чотири години до передбачуваного приготування супу промиваємо і замочуємо горох в теплій або гарячій воді. За цей час готуємо також інші компоненти страви. Нарізаємо кубиками м'якоть копченої курки, бекон, очищену цибулину і моркву і шаткуємо також дрібно стебло селери.
Налаштовуємо спочатку мультиварку на режим «Мультиповар» або «Випічка» при температурі 160 градусів і пасеруємо на вершковому маслі спочатку три хвилини бекон, а потім додаємо моркву, цибулю і селеру і смажимо ще хвилин п'ять. На наступному етапі всипаємо горох, вливаємо воду гарячу, знижуємо температуру до 120 градусів і готуємо страву протягом сорока хвилин. Після цього додаємо курку копчену, солимо страву, перчимо, додаємо лаврове листя і варимо ще хвилин тридцять.
Подаємо супчик, доповнивши його в тарілці свіжою зеленню.
Сирний суп з копченою куркою - рецепт з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Неймовірно смачний суп з копченою куркою виходить, якщо додати в нього плавлений сир. Для приготування такої страви ставимо на конфорки плити каструлю з очищеною водою, і поки вона нагрівається, чистимо і шаткуємо кубиками картоплю невеликими. Разом з тим готуємо овочеву піджарку. Очищаємо і нарізаємо соломкою моркву і невеликими кубиками цибулини шалот, після чого закладаємо овочеву масу в сковороду з прогрітим рослинним або розтопленим вершковим маслом. Пасеруємо компоненти до м'якості і відставляємо на час в сторону. Поки вариться картопля, нарізаємо кубиками копчену курку і перетираємо на тертці плавлений сир.
До практично готовим картопляним скибочкам додаємо овочеву піджарку і куряче копчене м'ясо, кидаємо також лаврове листя і горошини перцю і варимо до готовності всіх компонентів супу. Тепер вводимо підготовлений плавлений сир, підсолюємо супчик і додаємо зелень. Варимо, розмішуючи, до розпускання сирних скибочок, вливаємо вершки і знімаємо з вогню.
Гороховий суп з копченою куркою - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
За три-чотири години до передбачуваного приготування супу промиваємо і замочуємо горох в теплій або гарячій воді. За цей час готуємо також інші компоненти страви. Нарізаємо кубиками м'якоть копченої курки, бекон, очищену цибулину і моркву і шаткуємо також дрібно стебло селери.
Налаштовуємо спочатку мультиварку на режим «Мультиповар» або «Випічка» при температурі 160 градусів і пасеруємо на вершковому маслі спочатку три хвилини бекон, а потім додаємо моркву, цибулю і селеру і смажимо ще хвилин п'ять. На наступному етапі всипаємо горох, вливаємо воду гарячу, знижуємо температуру до 120 градусів і готуємо страву протягом сорока хвилин. Після цього додаємо курку копчену, солимо страву, перчимо, додаємо лаврове листя і варимо ще хвилин тридцять.
Подаємо супчик, доповнивши його в тарілці свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп - класичний рецепт
Одним з найпопулярніших і улюблених перших страв можна з упевненістю назвати гороховий суп. Напевно, в кожному будинку є свій коронний рецепт.
Гороховий суп з копченостями в мультиварці
Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий
Сирний суп з ковбасою
Всі ми з вами звикли до традиційних гарячих супів, таким як борщ, щі, гороховий супчик. Але сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт
Гороховий суп з куркою - рецепт
Пропонуємо вам на обід зварити смачний, легкий і дуже ароматний гороховий супчик з куркою, який порадує ваших близьких і гостей. У нашій статті ми
Рецепт сирного супу з куркою
Гарячі страви покращують роботу травної системи і, звичайно, вони повинні бути на нашому столі регулярно. І якщо вам набридли класичні супи, тоді
Суп з копченою ковбасою
Суп з копченою ковбасою - смачне і поживне блюдо, яке зігріє вас холодною зимою. Незважаючи на простоту приготування та інгредієнтів, він вийдуть з