Вечеря за 30 хвилин

Вечеря за 30 хвилин
Нагодувати сімейство за півгодини не так просто. Адже для приготування більшості пристойних страв, навіть не особливо вишуканих, потрібно набагато більше часу. У вас його немає? Не впадайте у відчай! З нашими рецептами вам знадобиться для швидкого приготування смачного вечері не більше 30 хвилин. Крім того, отримані страви вразять вас своєю оригінальністю і займуть почесне місце в списку кращих домашніх страв.
Спаржа з беконом
Вечеря за 30 хвилин

Інгредієнти:

  • спаржа зелена – 30 шт.;

  • смужки бекону;

  • йодована сіль крупна і свежеперемолотый перець;

  • олія соняшникова або оливкова без аромату.


  • Приготування
    В даному випадку нам знадобиться спаржа і тонко нарізані довгі смуги бекону. Найчастіше такі продаються в будь-якому супермаркеті. Там же можна придбати і спаржу. Останню витримуємо хвилин п'ять у підсоленому окропі, після чого витираємо від вологи і обертаємо смугами бекону, які попередньо підсолимо і поперчимо. Залишилося тільки обсмажити заготовки в олії на сковороді або запекти під грилем в максимально розігрітій духовці.
    Ніжна куряча грудка з шинкою і сиром
    Вечеря за 30 хвилин

    Інгредієнти:

  • куряче філе – 880 г;

  • спеції на вибір (італійські трави, мелений коріандр, каррі, куркума і т. п.) – за смаком;

  • шинка і сир – по 280 г;

  • оливкова і вершкове масло – 3 ст. ложки;

  • сухарі для панірування – 1/2 склянки;

  • йодована сіль крупна і свежеперемолотый перець – за смаком;

  • яйце куряче добірне велике – 1 шт.


  • Приготування
    Першим ділом розрізаємо курячу грудку на нетовсті середнього розміру скибочки, приправляємо їх сіллю, спеціями на свій вибір і смак і залишаємо хвилин на п'ять. За цей час нарізаємо ідентичними за розміром шматочками шинку і сир і трохи разбалтываем виделкою яйце, посоливши його за смаком.
    Потім кожен шматочок курки в яйці, потім в сухарях і підрум'янюємо в суміші вершкового і рослинного масла на вогні трохи більше середнього до хрусткої скоринки з двох сторін. Тепер на кожен рум'яний викладаємо шматочок по одному відрізу шинки, зверху сир. Смажимо вироби під кришкою до розплавлення останнього і подаємо страву зі свіжими овочами.
    Макарони з консервованим тунцем
    Вечеря за 30 хвилин

    Інгредієнти:

  • макарони – 410 г;

  • тунець (консервований) – 290 г;

  • часникові зубки – 2 шт.;

  • помідори свіжі – 290 г;

  • зелень – за смаком;

  • оцет винний білий – 5 мл;

  • йодована сіль крупна і свежеперемолотый перець – за смаком;

  • майонез – 55 р.


  • Приготування
    В даному випадку макарони з тунцем оформляються у вигляді салату, який буде як не можна до речі для подачі на вечерю, а готується всього за 30 хвилин або навіть швидше.
    Відразу ж ставимо воду для варіння макаронів, підсолюємо і після закипання закладаємо в каструлю вироби. Поки макарони варяться, очищаємо і подрібнюємо часникові зубки, а також ріжемо на часточки вимиті і обсушені томати і дрібно рубаємо свіжу зелень.
    По готовності зливаємо макарони на друшляк, даємо стекти, після чого змішуємо з скибочками консервованого тунця і помідорами, додаємо сіль, перець, оцет винний, часник і зелень, заправляємо все майонезом і перемішуємо.
    Що приготувати на вечерю за 30 хвилин з простих продуктів в мультиварці?
    Якщо для швидкого приготування вечері ви бажаєте використовувати мультиварку, то рекомендуємо розглянути варіанти страв з рисом. Це може бути плов з овочами або шматочками фруктів і сухофруктами. А для фанатів м'яса рекомендуємо рецепт швидкого приготування плову з м'ясним фаршем.
    Швидкий плов з фаршем
    Вечеря за 30 хвилин

    Інгредієнти:

  • рис – 140 г;

  • фарш – 490 г;

  • моркву і цибулина середнього розміру – 1 шт.;

  • помідори свіжі – 220-280 г;

  • барбарис сушений – за смаком;

  • часникові зубки – 1-2 шт.;

  • зелень – за смаком;

  • олія соняшникова або оливкова без аромату – 55 мл;

  • йодована сіль крупна і свежеперемолотый перець – за смаком;

  • вода – 310 мл.


  • Приготування
    Спочатку обсмажуємо на маслечко в режимі «Випічка» нарубаний цибулю з морквою протягом трьох хвилин. Тим часом очищаємо від шкірки томати, ріжемо їх кубиками і додаємо в мультикастрюлю разом з промитим рисом, барбарисом і гарячою водою. Підсолюємо страву за смаком, додаємо зелень за смаком і переводимо пристрій в режим «Плов» або «Рис» на двадцять хвилин.
    Додав: admin | 18-11-2016, 16:07
    Переглядів: 92