Вернуться назад Распечатать

Вечеря за 30 хвилин

Вечеря за 30 хвилин
Нагодувати сімейство за півгодини не так просто. Адже для приготування більшості пристойних страв, навіть не особливо вишуканих, потрібно набагато більше часу. У вас його немає? Не впадайте у відчай! З нашими рецептами вам знадобиться для швидкого приготування смачного вечері не більше 30 хвилин. Крім того, отримані страви вразять вас своєю оригінальністю і займуть почесне місце в списку кращих домашніх страв.
Спаржа з беконом
Вечеря за 30 хвилин

Інгредієнти:

  • спаржа зелена – 30 шт.;

  • смужки бекону;

  • йодована сіль крупна і свежеперемолотый перець;

  • олія соняшникова або оливкова без аромату.


  • Приготування
    В даному випадку нам знадобиться спаржа і тонко нарізані довгі смуги бекону. Найчастіше такі продаються в будь-якому супермаркеті. Там же можна придбати і спаржу. Останню витримуємо хвилин п'ять у підсоленому окропі, після чого витираємо від вологи і обертаємо смугами бекону, які попередньо підсолимо і поперчимо. Залишилося тільки обсмажити заготовки в олії на сковороді або запекти під грилем в максимально розігрітій духовці.
    Ніжна куряча грудка з шинкою і сиром
    Вечеря за 30 хвилин

    Інгредієнти:

  • куряче філе – 880 г;

  • спеції на вибір (італійські трави, мелений коріандр, каррі, куркума і т. п.) – за смаком;

  • шинка і сир – по 280 г;

  • оливкова і вершкове масло – 3 ст. ложки;

  • сухарі для панірування – 1/2 склянки;

  • йодована сіль крупна і свежеперемолотый перець – за смаком;

  • яйце куряче добірне велике – 1 шт.


  • Приготування
    Першим ділом розрізаємо курячу грудку на нетовсті середнього розміру скибочки, приправляємо їх сіллю, спеціями на свій вибір і смак і залишаємо хвилин на п'ять. За цей час нарізаємо ідентичними за розміром шматочками шинку і сир і трохи разбалтываем виделкою яйце, посоливши його за смаком.
    Потім кожен шматочок курки в яйці, потім в сухарях і підрум'янюємо в суміші вершкового і рослинного масла на вогні трохи більше середнього до хрусткої скоринки з двох сторін. Тепер на кожен рум'яний викладаємо шматочок по одному відрізу шинки, зверху сир. Смажимо вироби під кришкою до розплавлення останнього і подаємо страву зі свіжими овочами.
    Макарони з консервованим тунцем
    Вечеря за 30 хвилин

    Інгредієнти:

  • макарони – 410 г;

  • тунець (консервований) – 290 г;

  • часникові зубки – 2 шт.;

  • помідори свіжі – 290 г;

  • зелень – за смаком;

  • оцет винний білий – 5 мл;

  • йодована сіль крупна і свежеперемолотый перець – за смаком;

  • майонез – 55 р.


  • Приготування
    В даному випадку макарони з тунцем оформляються у вигляді салату, який буде як не можна до речі для подачі на вечерю, а готується всього за 30 хвилин або навіть швидше.
    Відразу ж ставимо воду для варіння макаронів, підсолюємо і після закипання закладаємо в каструлю вироби. Поки макарони варяться, очищаємо і подрібнюємо часникові зубки, а також ріжемо на часточки вимиті і обсушені томати і дрібно рубаємо свіжу зелень.
    По готовності зливаємо макарони на друшляк, даємо стекти, після чого змішуємо з скибочками консервованого тунця і помідорами, додаємо сіль, перець, оцет винний, часник і зелень, заправляємо все майонезом і перемішуємо.
    Що приготувати на вечерю за 30 хвилин з простих продуктів в мультиварці?
    Якщо для швидкого приготування вечері ви бажаєте використовувати мультиварку, то рекомендуємо розглянути варіанти страв з рисом. Це може бути плов з овочами або шматочками фруктів і сухофруктами. А для фанатів м'яса рекомендуємо рецепт швидкого приготування плову з м'ясним фаршем.
    Швидкий плов з фаршем
    Вечеря за 30 хвилин

    Інгредієнти:

  • рис – 140 г;

  • фарш – 490 г;

  • моркву і цибулина середнього розміру – 1 шт.;

  • помідори свіжі – 220-280 г;

  • барбарис сушений – за смаком;

  • часникові зубки – 1-2 шт.;

  • зелень – за смаком;

  • олія соняшникова або оливкова без аромату – 55 мл;

  • йодована сіль крупна і свежеперемолотый перець – за смаком;

  • вода – 310 мл.


  • Приготування
    Спочатку обсмажуємо на маслечко в режимі «Випічка» нарубаний цибулю з морквою протягом трьох хвилин. Тим часом очищаємо від шкірки томати, ріжемо їх кубиками і додаємо в мультикастрюлю разом з промитим рисом, барбарисом і гарячою водою. Підсолюємо страву за смаком, додаємо зелень за смаком і переводимо пристрій в режим «Плов» або «Рис» на двадцять хвилин.