М'ясо в соєвому соусі
Будь-яке м'ясо при взаємодії з соєвим соусом стає соковитішим і придбаває ні з чим не порівнянний смак і аромат, розкриваючись абсолютно по-новому. Далі ми пропонуємо рецепт приготування свинини з соєвим соусом на сковороді, доповнивши м'ясо при цьому цибулею, а також розповімо, як запекти м'ясні шматочки, попередньо промариновані в соєво-медовому маринаді з часником і гірчицею.
Інгредієнти:
свиняча лопатка (м'якоть) – 520 г;
соус соєвий – 55 мл;
цибуля ріпчаста – 320 г;
оцет винний білий – 30 мл;
без аромату соняшникова або оливкова олія – 70 мл;
солодка червона мелена паприка – 5 г;
сіль (за необхідності) – щіпка.
Приготування
Першим ділом для реалізації рецепта нарізаємо скибочками середнього розміру свіжу свинячу лопатку, притрушиваем м'ясо меленою паприкою, залишаємо хвилин на п'ятнадцять, а потім викладаємо в прогріте на сковороді олію соняшникову без аромату. Як тільки рідина почне відділятися, прикриваємо посудину кришкою і припускаємо свинину до випаровування всієї вологи (приблизно протягом двадцяти хвилин).
Очищаємо і нарізаємо півкільцями цибулини і готуємо соус для заливки м'яса, змішавши соєвий соус і білий винний оцет.
Як тільки м'ясо почне стріляти (волога випарується), вливаємо в сковороду підготовлений для заливки соус, знову прикриваємо ємність кришкою і протушиваем свинину три хвилини.
Після цього закладаємо півкільця цибулі і смажимо м'ясо під кришкою до м'якості і прозорості цибулевих скибочок (приблизно сім хвилин).
Інгредієнти:
свинина або яловичина (м'якоть) – 520 г;
соус соєвий – 240 мл;
мед – 20 г;
гірчиця – 25 г;
паприка мелена – 10 г;
зубки часникові – 4 шт.;
насіння кунжутне – за смаком.
Приготування
Якщо готувати м'ясо з соєвим соусом в духовці, то його попередньо треба замаринувати. Додамо на цей раз в соєвий маринад трохи меду, гірчиці, меленої паприки, а також подрібнений часник і перемішати.
Нарізаємо м'якоть свинини або телятини невеликими порційними шматочками, змішати з маринадом і ставимо на полицю холодильника мінімум години на чотири.
По закінченні часу викладаємо промаринованное м'ясо у форму для запікання, зверху виливаємо залишки маринадних рідини, страву посипаємо зверху кунжутним насінням, маємо в прогрітій до 205 градусів духовці і залишаємо на сорок хвилин.
Готове м'ясо подаємо з відварним рисом або картоплею і доповнюємо свіжими овочами.
М'ясо з цибулею в соєвому соусі – рецепт на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо, мариноване в соєвому соусі з медом – рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Креветки в соєвому соусі
Фантастично смачне частування рекомендуємо виготовити за нашими рецептами, описаним у цьому матеріалі. Далі розповімо, як кілька способів приготувати
Куряча грудка в соєвому соусі
Якщо не знаєте, як перетворити нудне страва з курячої грудки, скористайтеся нашими цікавими ідеями. Далі розповімо, як створити чудове частування,
Курка, маринована в соєвому соусі
Курятина улюблена багатьма кулінарами з-за своєї універсальності, це дозволяє готувати з неї дивовижні частування. Сьогодні поговоримо, як правильно
Маринад з соєвим соусом для курки
Не секрет, що будь-правильно замариноване м'ясо виходить смачніше і м'якше. Навіть звичайна курятина заграє новими пікантним смаком і ароматом, якщо
Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового
Свинина в соєвому соусі
Свинина в соєвому соусі - це чудове блюдо як для святкового, так і буденного обіду. Приготувати його досить просто, головне правильно замаринувати