Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинячі нирки - рецепт

Свинячі нирки - рецепт

23-09-2016, 10:26
1 492
Свинячі нирки - рецепт
Саме основне в приготування страв з свинячих нирок, не важливо за яким рецептом – це правильно їх обробити, тобто підготувати до приготування. Якщо все буде зроблено правильно, то ніякого стороннього запаху не залишиться, а ви отримаєте чудовий смачний продукт, а ще й доступний за ціною. Прочитавши цю статтю, ви дізнаєтеся, як правильно готувати свинячі нирки на прикладі конкретних рецептів.

Рецепт приготування свинячих нирок в сметані в мультиварці


Інгредієнти:

  • борошно – 80 г;

  • сметана – 150 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • нирки – 1 кг;

  • морква – 1 шт.;

  • сіль, спеції, рослинна олія.


  • Приготування
    Для того щоб нирки очистити і видалити з них запах замочуємо їх у воді на 1 годину, потім кладемо в холодну воду і даємо закипіти, робити це потрібно акуратно, т. к. при закипанні піна досить швидко піднімається шапкою. Як тільки закипіло, воду зливаємо, нирки промиваємо і повторюємо весь процес ще раз. Після цього, коли субпродукт трохи охолоне, ріжемо на зручні для вживання шматочки.
    А поки почистимо і подрібнити моркву і цибулю і обсмажимо їх в режимі випічки, додамо нирки, сіль і спеції, і будемо смажити близько п'яти хвилин. Далі сметану змішаємо ретельно з борошном, виливаємо все в чашу, перемішуємо і вмикаємо режим гасіння на 20 хвилин. Нирки важливо не переготовить, інакше вони стануть твердими.

    Рецепт смажених свинячих нирок по-китайськи


    Секрет китайських страв подібного плану в недовгому приготуванні і дрібної нарізки продуктів. Тому бруньки ми будемо готувати з допомогою особливого вимочування.
    Інгредієнти:

  • нирки свинячі – 05 кг;

  • часник – 2 зубчики;

  • цибуля – 1 шт.;

  • коньяк – 50 мл;

  • селера корінь – 80 г;

  • борошно – 100 г;

  • спеції, сіль, олія, оцет, зелень.


  • Приготування
    Кожну нирку розрізаємо плиском на дві половинки і видаляємо все зайве: жирок, плівки, жилки Тепер добре миємо й заливаємо водою з невеликою кількістю оцту, десь 50 мл на 1 л. Так залишаємо на 1 годину, процедуру повторюємо всього три рази. Але є і швидкий спосіб, що потрібно зробити неглибокі надрізи сіточкою і обваляти в соді, залишити так на 20 хвилин, а потім промити водою з оцтом.
    Селера очистимо і подрібнити за допомогою великої терки, цибулю покрошим дрібно і будемо обсмажувати на
    Свинячі нирки - рецепт
    розпеченій сковороді. Як тільки вони спассеровались, прибираємо зі сковороди.
    Підготовлені нирки нарізаємо на невеликі шматочки, посипаємо спеціями, солимо, видавлюємо часник і все добре перемішуємо. Борошно насипати в широку тарілку і обвалюємо в ній шматочки нирок. Сковорода для смаження повинна бути досить великою, щоб шматочки не лежали один на одному, а смажилися в один шар. Кладемо їх у розігріту олію і смажимо буквально 5 хвилин, потім вливаємо коньяк, додаємо селера з цибулею, перемішуємо, залишаємо ще на хвилинку і знімаємо з плити. Посипаємо зеленню і подаємо з гарніром, наприклад, з рисом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі нирки - рецепт приготування
    Свинячі нирки - рецепт приготування
    Саме складне в приготуванні свинячих нирок - це правильна підготовка. Використовуйте докладні рекомендації з цієї статті, і у вас вийде прекрасне
    Як приготувати свинячі нирки без запаху?
    Як приготувати свинячі нирки без запаху?
    Основною проблемою в процесі створення страви з свинячих нирок є їх попередня ретельна підготовка, тобто усунення стороннього, вельми неприємного
    Розсольник ленінградський – рецепт
    Розсольник ленінградський – рецепт
    Відмінною особливістю знаменитого ленінградського розсольнику є неодмінно наваристий яловичий бульйон і додавання перлової крупи в склад. Однак і тут
    Котлети з нирок
    Котлети з нирок
    Страви із субпродуктів люблять не всі, але якщо як слід їх приготувати, то вони сподобаються і самим вибагливим їдцям. Зараз ми вам розповімо, як
    Нирки в сметані - рецепт
    Нирки в сметані - рецепт
    Свинячі, баранячі, телячі нирки - не найпопулярніший субпродукт у кулінарів з-за характерного специфічного запаху. Але якщо їх правильно приготувати,