Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Розсольник з нирками в мультиварці

Розсольник з нирками в мультиварці

4-12-2014, 17:53
909
Розсольник з нирками в мультиварці

Страви, які ми їмо в дитинстві, залишаються в пам'яті на довгі роки. Мамині пиріжки для мене пахнуть і тепер, коли я їх готую. У них особливий запах і смак, адже готую я їх за маминим рецептом. Таких страв у мене є цілий список. Всі вони улюблені, рідні Всі вони нагадують про безтурботне дитинство.

Ось і розсольник я найчастіше готую з нирками, так як для мене це страва родом з дитинства. Так готувала розсольник моя мама. Інші види цієї страви мені просто не цікаві, хоча з-за гострого цікавості я часто експериментую на кухні.

Сьогодні, як ви вже змогли зрозуміти, готувати ми будемо розсольник з нирками. Блюдо це не святковий, а повсякденне, але дуже смачне. У приготуванні нам допоможе мультиварка, хоча в каструлі на плиті вийде не менш смачно.

Для приготування розсольнику з нирками в мультиварці необхідні такі продукти:
- 5 картоплин
- 2 свинячі нирки
- 1 цибулина
- 3 ст. л. перлової крупи
- 3-4 квашених огірків
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- 15 л бульйону (або води)
- рослинна олія для смаження

Нирки перед приготуванням необхідно розрізати і залити водою. Відправляємо в холодильник відмокати на 3-4 години. Міняємо Воду 2-3 рази.
Розсольник з нирками в мультиварці

Нарізаємо нирки соломкою і відправляємо смажитися в мультиварці в невеликій кількості рослинного масла. Для цього включаємо програму «Смаження» на 15-20 хвилин. Готуємо з відкритою кришкою мультиварки (і відкритою кватиркою, так як на цьому етапі запах буде не дуже).
Розсольник з нирками в мультиварці

Тим часом очищаємо овочі. Картоплю нарізаємо кубиками.
Розсольник з нирками в мультиварці

Цибулю нарізаємо кубиками і відправляємо його смажитися до нирок, як тільки вони стануть м'якими, а вода випарується (з цього моменту в кухні будуть витати апетитні аромати).
Розсольник з нирками в мультиварці

У чашу мультиварки додаємо картопляні кубики, перлову крупу і курячий або яловичий бульйон (можна замінити водою, але буде трохи менш смачно).

Мультиварку включаємо на програму «Суп» на 1 годину.

Тим часом дістаємо квашені огірки.
Розсольник з нирками в мультиварці

Нарізаємо їх невеликими кубиками. За 15 хвилин до закінчення приготування розсольнику закидаємо огіркові кубики. Блюдо солимо і перчимо за смаком.
Розсольник з нирками в мультиварці

По закінчення приготування пробуємо розсольник на сіль і перець.

Готовий розсольник подаємо в теплому вигляді. Можна додати в миску по ложці сметани.
Розсольник з нирками в мультиварці

Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як готувати розсольник з перловкою?
Як готувати розсольник з перловкою?
Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати
Розсольник з куркою
Розсольник з куркою
Розсольник - популярний і смачне блюдо, яке готують з перловкою. Напевно, у кожної господині є свої особливі рецепти створення цієї смакоти. І
Розсольник з нирками
Розсольник з нирками
Розсольник - перше страву російської кухні на огіркової основі. Його готують із свинини, яловичини, баранини. І сьогодні ми поділимося з вами
Розсольник з ковбасою
Розсольник з ковбасою
Розсольник - смачне блюдо, відоме ще з часів Русі. Його готують на основі перловки, солоних огірків і розсолу. І сьогодні ми його зваримо з
Розсольник в мультиварці
Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька