Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати свинячі нирки без запаху?

Як приготувати свинячі нирки без запаху?

23-09-2016, 10:25
1 887
Як приготувати свинячі нирки без запаху?
Страви з свинячих нирок не особливо популярні на наших столах, хоча в інших країнах вони вважаються практично делікатесом. Всьому виною є незнання, як правильно приготувати свинячі нирки без специфічного запаху і уникнути жорсткої «гумовою» консистенції.

Як приготувати свинячі нирки без запаху по-литовськи?


Інгредієнти:

  • свинячі нирки – 405 г;

  • білий оцет – 345 мл;

  • гриби – 100 г;

  • цибулина – 40 г;

  • борошно – 25 г;

  • масло рослинне – 55 мл;

  • біле вино – 55 мл;

  • петрушка – за бажанням;

  • спеції.


  • Приготування
    Для приготування свинячих нирок без запаху в миску наливаємо білого оцту і кидаємо ложку солі. Ретельно все перемішуємо, викладаємо нирки і промиваємо їх у приготовленому розчині. Після цього ставимо миску під струмінь холодної води і даємо продукту «прополоскаться» хвилин 20. Вимочені нирки нарізаємо смужками і кидаємо на сковороду з розтопленим маслом. Слідом додаємо подрібнену цибулю і пасеруємо до легкого рум'янцю. Далі вливаємо біле вино і тушкуємо страву до готовності хвилин 15. В іншій сковороді обсмажуємо нарізані пластинами гриби. Борошно змішуємо з сіллю, посипаємо нирки і перемішуємо. Викладаємо їх на блюдо, а зверху прикрашаємо грибочками і гілочкою свіжої петрушки.

    Як варити свинячі нирки без запаху?


    Інгредієнти:

  • свинячі нирки – 985 г;

  • часник – 3 зубки;

  • цибулина – 45 г;

  • морква – 40 г;

  • сметана – 45 мл;

  • соєвий соус – 25 мл;

  • вода;

  • масло вершкове – 55 г;

  • спеції;

  • молоко – 245 мл


  • Приготування
    Нирки промиваємо, заливаємо холодною водою і залишаємо на 6 годин. Потім ретельно промиваємо, знову заливаємо водою і доводимо до закипання. Повторюємо процедуру кип'ятіння кілька разів, а потім продукт остуджуємо, обсушуємо і нарізаємо будь-яким чином. Овочі чистимо і нарізаємо: цибулю – півкільцями, моркву – кружечками, а часник подрібнюємо. Обсмажуємо їх разом в олії до м'якості. Далі викладаємо варені свинячі нирки і підрум'янюємо до готовності. З сметани, соєвого соусу і приправ готуємо соус і заливаємо їм приготоване блюдо. Тушкуємо страва 15 хвилин і подаємо до столу з гречаною кашею або картоплею.

    Як посмажити свинячі нирки без запаху?


    Інгредієнти:

  • свинячі нирки – 495 г;

  • молоко – 1 л;

  • масло топлене – 55 г;
  • Як приготувати свинячі нирки без запаху?

  • лимон – 35 г;

  • спеції;

  • зелень.


  • Приготування
    Нирки добре промиваємо, заливаємо молоком і залишаємо на 3 години. Потім розрізаємо свинячий продукт на шматочки, присипаємо спеціями і швиденько обсмажуємо на розігрітій маслечко з обох сторін. При подачі викладаємо нирки на блюдо, скроплюємо соком лимона і прикрашаємо рубаною зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі нирки - рецепт приготування
    Свинячі нирки - рецепт приготування
    Саме складне в приготуванні свинячих нирок - це правильна підготовка. Використовуйте докладні рекомендації з цієї статті, і у вас вийде прекрасне
    Свинячі нирки - рецепт
    Свинячі нирки - рецепт
    Саме клопітка і тривале заняття в приготуванні свинячих нирок - їх попередня підготовка. Але, якщо все зробити за описаним рекомендацій, можна
    Сосновий мед
    Сосновий мед
    Знаючи про всі корисні властивості соснових шишок, багато хто не роблять з нього мед, обмежуючись лише настоянкою. А адже таке ласощі, чудово
    Розсольник з нирками
    Розсольник з нирками
    Розсольник - перше страву російської кухні на огіркової основі. Його готують із свинини, яловичини, баранини. І сьогодні ми поділимося з вами
    Котлети з нирок
    Котлети з нирок
    Страви із субпродуктів люблять не всі, але якщо як слід їх приготувати, то вони сподобаються і самим вибагливим їдцям. Зараз ми вам розповімо, як
    Нирки в сметані - рецепт
    Нирки в сметані - рецепт
    Свинячі, баранячі, телячі нирки - не найпопулярніший субпродукт у кулінарів з-за характерного специфічного запаху. Але якщо їх правильно приготувати,