Яловиче серце - рецепти приготування
Яловиче серце дуже рідко з'являється на наших столах і не всі господині знають, що страви з нього виходять дивовижно смачними та корисними. У цій статті ми розповімо вам кілька рецептів, і ви дізнаєтесь, як правильно приготувати яловиче серце.
Інгредієнти:
серце яловиче – 355 г;
вода – 105 мл;
майонез – 35 мл;
свіжа петрушка;
цибуля ріпчаста – 165 г;
спеції;
столовий оцет – 1 ст. ложка.
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо тонкими смужками і заливаємо на 20 хвилин окропом. Потім рідину зливаємо, обсушуємо цибулю і маринуємо в суміші розведеного оцту. Відварене серце нарізаємо соломкою і додаємо в миску. Додаємо подрібнену зелень, маринована цибуля, приправляємо спеціями і заправляємо майонезом.
Інгредієнти:
яловиче серце – 505 г;
вода – 2 л;
картопля – 345 г;
морква – 165 г;
солоний огірок – 115 г;
спеції;
цибулина – 1 шт.;
масло вершкове – 45 р.
Приготування
Серце обробляємо, заливаємо холодною водою і відварюємо до готовності, додавши очищений ріпчасту цибулю. Потім дрібно нарізаємо серце і обсмажуємо на вершковому маслі. Додаємо нашатковану моркву, подрібнені огірки і картоплю, порізану соломкою, і вливаємо трохи води. Прикриваємо кришкою і тушкуємо страву близько години.
Інгредієнти:
яловичий бульйон – 305 мл;
серце яловиче – 485 г;
цибуля ріпчаста – 65 г;
борошно – 10 г;
масло – 25 мл;
спеції;
цукор – 5 г;
томатна паста;
яблучний оцет – 1 ч. ложка.
Приготування
Рецепт приготування яловичого серця досить простий. Субпродукт промиваємо, обробляємо, вимочуємо кілька годин у холодній воді, а потім обсушуємо і нарізаємо брусочками. Викладаємо заготовки на сковороду з олією і обсмажуємо 10 хвилин на слабенькому вогні. Потім присипаємо серце борошном, перемішуємо і заливаємо гарячим бульйоном. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо м'ясо 15 -2 години.
Чистимо цибулину, тонко шаткуємо і пасеруємо окремо до золотистого кольору. Додаємо томатне пюре, оцет, додаємо трохи цукру і тушкуємо масу кілька хвилин. Після цього перекладаємо отриману підливку до серця і готуємо страву ще 35 хвилин.
Інгредієнти:
яловиче серце – 505 г;
яйце – 45 г;
молоко;
манка – 10 г;
спеції;
батон – 2 скибочки;
сало – 55 г;
мелений сухарі – 105 р.
Приготування
Скибочки батона заливаємо молоком, засікаємо 15 хвилин, а потім віджимаємо хліб. Сало дрібно нарізаємо і перекручуємо через м'ясорубку разом з вареним серцем, очищеним цибулею і хлібним м'якушем. Вбиваємо в отриманий фарш яйце, додаємо манку, додаємо спеції і перемішуємо. Формуємо рівні котлетки, обвалюємо їх у мелених сухарях і обсмажуємо в маслі з двох сторін.
Тепер ви знаєте смачні рецепти страв з яловичого серця та можете порадувати своїх домочадців оригінальним стравою.
Рецепт салату з яловичим серцем
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо тонкими смужками і заливаємо на 20 хвилин окропом. Потім рідину зливаємо, обсушуємо цибулю і маринуємо в суміші розведеного оцту. Відварене серце нарізаємо соломкою і додаємо в миску. Додаємо подрібнену зелень, маринована цибуля, приправляємо спеціями і заправляємо майонезом.
Рецепт овочевого рагу з яловичого серця
Інгредієнти:
Приготування
Серце обробляємо, заливаємо холодною водою і відварюємо до готовності, додавши очищений ріпчасту цибулю. Потім дрібно нарізаємо серце і обсмажуємо на вершковому маслі. Додаємо нашатковану моркву, подрібнені огірки і картоплю, порізану соломкою, і вливаємо трохи води. Прикриваємо кришкою і тушкуємо страву близько години.
Рецепт тушкованого яловичого серця
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування яловичого серця досить простий. Субпродукт промиваємо, обробляємо, вимочуємо кілька годин у холодній воді, а потім обсушуємо і нарізаємо брусочками. Викладаємо заготовки на сковороду з олією і обсмажуємо 10 хвилин на слабенькому вогні. Потім присипаємо серце борошном, перемішуємо і заливаємо гарячим бульйоном. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо м'ясо 15 -2 години.
Чистимо цибулину, тонко шаткуємо і пасеруємо окремо до золотистого кольору. Додаємо томатне пюре, оцет, додаємо трохи цукру і тушкуємо масу кілька хвилин. Після цього перекладаємо отриману підливку до серця і готуємо страву ще 35 хвилин.
Рецепт котлет з яловичого серця
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки батона заливаємо молоком, засікаємо 15 хвилин, а потім віджимаємо хліб. Сало дрібно нарізаємо і перекручуємо через м'ясорубку разом з вареним серцем, очищеним цибулею і хлібним м'якушем. Вбиваємо в отриманий фарш яйце, додаємо манку, додаємо спеції і перемішуємо. Формуємо рівні котлетки, обвалюємо їх у мелених сухарях і обсмажуємо в маслі з двох сторін.
Тепер ви знаєте смачні рецепти страв з яловичого серця та можете порадувати своїх домочадців оригінальним стравою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати яловиче серце?
Не всі початківці кулінари знають, що яловиче серце здатне з легкістю замінити м'ясо в деяких стравах. Далі розповімо, як оригінально приготувати цей
Скільки варити яловиче серце?
Мало хто знає, що яловиче серце чудово замінює м'ясні компоненти в різноманітних стравах. Але щоб продукт дійсно ідеально вписався в основну страву
Салат з серця
Доповнивши звичайний салат субпродуктами, ви перетворите звична страва, перетворивши його щось незвичайне. Далі опишемо, як зробити таку закуску,
Салат з яловичого серця
Яловиче серце - делікатес, який не кожен день з'являється на нашому столі. І вже якщо цей продукт виявився у вас в холодильнику, то приготувати з
Салат зі свинячого серця
Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця
Страви з яловичого серця
Яловиче серце - смачний і корисний субпродукт, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. У нашій статті ми розглянемо кілька оригінальних і