Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Що приготувати з свинини на вечерю?

Що приготувати з свинини на вечерю?

23-09-2016, 09:38
258
Що приготувати з свинини на вечерю?
Страви зі свинини на вечерю відрізняються своїм різноманіттям і в теж час більшість з них досить легкі у приготуванні. Головне це придбання м'яса хорошої якості. А вже варіантів приготування у вас завжди буде настільки багато, що можна і заплутатися. Тому ми пропонуємо вам два абсолютно різних способу приготування свинини.

Що приготувати на вечерю з відвареної свинини швидко і смачно?


Цей рецепт підійде для тих, хто на дієті і їм зовсім не можна смаженого, але дозволена нежирна свинина.
Інгредієнти:

  • м'якоть свиняча – 07 кг;

  • цибуля – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • корінь селери – 50 г;

  • суміш перців – 5 г;

  • лаврушка – 1 аркуш;

  • часник – 2 зубки;

  • сушені овочі – 1 ст. ложка;

  • сіль.


  • Приготування
    М'ясо і овочі добре вимийте, щоб свинина вийшло дійсно смачною її краще зварити в овочевому бульйоні. Цибулю розрізати на дві частини, а моркву краще на три і з іншими корінням киньте в киплячу воду, почекавши близько півгодини покладіть туди і м'ясо. Так як вам потрібен не м'ясний бульйон, а смачно зварене м'ясо то класти його треба тільки в киплячу воду, це стосується всіх видів м'яса. Після того як вода ще раз закипить і на поверхні з'явиться піна, необхідно зменшити нагрів і обережно прибрати всю піну, після чого всипте всі спеції крім лаврушки і продовжуйте варити свинину не менше години. А за чверть години до готовності посоліть і покладіть лаврушку. Одержаний не крутий, але досить смачний бульйон можна використовувати для приготування соусу або ж відварити в ньому локшину на гарнір до відвареної свинини. Локшина відварена в бульйоні, завжди відрізняється особливим смаком і обов'язково вас порадує.

    Смачна вечеря з свинини


    Інгредієнти:

  • м'якоть свиняча – 700 г;

  • цибуля – 3 цибулини;

  • печериці – 300 г;

  • сметана (жирна) – 250 мл;

  • масло рослинне – 60 г;

  • гірчиця – 1 ч. ложка;

  • горіх мускатний;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Перед тим як приготувати свинину на вечерю її краще замаринувати, тоді вона дійсно здивує вас і близьких. Вимийте її, порізати не великими, але і не сильно дрібними порційними шматками, покладіть в каструльку. Тепер подрібніть одну цибулину в пюре, використовуючи блендер або будь-яку іншу кухонну техніку. Для того, щоб в блендері це зробити простіше, просто налийте 50 грам води в чашу подрібнювача і пюре у вас вийде відмінний. Після цього покладіть до м'яса гірчицю, перець і добре вимісіть руками, як би вдавлюючи приправи в свинину, потім всипте цибульне пюре, добре вимішайте і не соліть. Таке маринування зробить свинину дуже ніжною і краще підготувати її вранці.
    Перед приготуванням м'ясо вимийте і обсушіть, цибулю наріжте кільцями або в половину кільця і відправте смажитися на олії. Не чекаючи, коли він стане коричневим, додавайте до нього свинину, соліть і продовжуйте обсмажувати. Цибуля обсмажується першим, тому що сік, який вона виділяє, закупорює пори м'яса і з нього не
    Що приготувати з свинини на вечерю?
    виходить рідина, дозволяючи таким чином смаженої м'яса залишатися соковитим. Гриби подрібніть пластинками і висипте в сковорідку до м'яса з цибулею, дайте їм трохи обсмажитися, не більше 10 хвилин і додайте сметану і спеції, не забувши добре вимішати. Якщо сковорода не з товстим дном, то перекладіть все в будь-яку іншу посуд, призначену для гасіння, так як в процесі приготування нічого не повинно пригорати.
    Прикрасити готову страву ви можете крупно порізаної петрушкою і кропом. Як гарнір відмінно підійде варена картопля або спагетті, звичайно ж з овочевим салатом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грибний суп на курячому бульйоні
    Грибний суп на курячому бульйоні
    Грибні супи завжди відрізняються особливим ароматом, але якщо його приготувати на смачнючий курячому бульйоні - вийде прекрасне страву! Далі опишемо
    Свинина з картоплею в рукаві
    Свинина з картоплею в рукаві
    Самий безпрограшний варіант нагодувати велику компанію ситним і, головне смачним обідом - запекти м'ясо з картоплею одночасно. А щоб страва точно
    Свинина в цибулинні в домашніх умовах
    Свинина в цибулинні в домашніх умовах
    Дуже популярними стали усілякі рецепти м'яса в цибулинні. Не будемо відставати від перебігу та запропонуємо свої версії чудового страви. Далі
    Як смачно тушити яловичину?
    Як смачно тушити яловичину?
    Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
    Як приготувати шурпу з свинини?
    Як приготувати шурпу з свинини?
    Всім любителям ситних, жирних, наваристих супів присвячується. Ви ще не знаєте, як приготувати шурпу з свинини? В такому випадку, вам терміново