Грибний суп на курячому бульйоні

Рецепт грибного супу пюре з печериць на курячому бульйоні
Інгредієнти:
Приготування
Починати доведеться з приготування основи, а саме курячого бульйону його вам знадобиться 600 мл, а решту буде про запас. Очистіть одну цибулину, моркву і часник. Цибуля не ріжемо, а відразу відправляємо в каструлю, моркву можна порізати на великі кільця, а часник просто розріжте навпіл. Петрушку просто покладіть зовсім її не подрібнюючи і відразу ж покладіть спеції, але поки не користуючись сіллю, до цього овочевого коктейлю покладіть курку і затоку двома літрами води, поставте на піч. Після того як основа для вашого супу закипить, зніміть пінку і додайте трохи солі.
Поки бульйон буде потихеньку варитися, а на це йому потрібно 40-50 хвилин, приступайте до приготування грибів. Дві цибулини і всі гриби подрібніть і обсмажте просто до готовності застосовуючи рослинне масло. Після чого їм треба дати трохи охолонути, після чого перекладіть їх в блендер для подрібнення, долив до них 1 склянку вже процідженого і не киплячого, а також бульйону. У каструлю в якій будете готувати суп покладіть растапливаться масло після чого вводите борошно і обсмажуйте близько 2 хвилин. Потім поступово, не всі відразу додайте решту 400 мл бульйону і нехай він закипить. Тепер вводите подрібнені в блендері гриби з цибулею і бульйоном, знову ж давши закипіти. Після чого остаточно соліть, перчіть і проваріть ще хвилин сім. І тільки тоді додайте вершки і ще раз давши закипіти, можете вважати, що суп готовий.
Грибний суп на курячому бульйоні з локшиною
Інгредієнти:
Приготування
Залийте холодною водою складені в каструлі стегенця, одну очищену цибулину, одну очищену і крупно порізану моркву і спеції, після закипання зберіть пінку і посоліть. Поки готується бульйон дрібно наріжте другу цибулину і відправте її обсмажуватися на рослинній олії не більше 3 хвилин, а за цей час з

Рекомендуємо добрі рецепти

Суп на яловичому бульйоні
Супи на яловичому бульйоні завжди чудово смачні і ароматні. Далі опишемо три незвичайних рецепта незрівнянного першого страви і розповімо, якими

Як приготувати овочевий бульйон?
У приготуванні самого звичайного овочевого бульйону є деякі особливості, яким необхідно слідувати бездоганно. Далі в статті описані важливі

Розсольник з рисом і солоними огірками - рецепт
Дуже вдалою варіацією класичного російського першого страви можна назвати розсольник, доповнений рисом. Цей кислуватий суп вийде неодмінно ароматним,

Суп з галушками на курячому бульйоні
Курячий суп - це саме просте і універсальне блюдо. Адже його можна готувати кожен раз новим, додаючи до складу різні компоненти. Сьогодні пропонуємо

Суп на курячому бульйоні
Багато господинь, побачивши в магазині або на ринку хорошу бульйонну курку, обов'язково придбають її і при нагоді приготують відмінний курячий

Суп з сушених грибів
Супи з сушених грибів доступні в будь-який час року і, до того ж, виходять ароматними і насиченими, ніж перші страви із свіжих грибів. Рецепти