» » Рецепти з листкового бездріжджового тіста

Рецепти з листкового бездріжджового тіста

Рецепти з листкового бездріжджового тіста
Вироби з листкового бездріжджового тіста виходять ніжними, мягенькими і дуже смачними.
Що приготувати з листкового бездріжджового тіста дізнаєтеся з цієї статті.
Круасани з листкового бездрожжвого тесту
Інгредієнти:

  • готове листкове бездріжджове тісто – 450 г;

  • сирий жовток – 1 шт.;

  • пісок цукровий – 50 р.


  • Приготування
    Тісто розморожуємо, заздалегідь вийнявши його з морозильної камери, і злегка розкачуємо. Потім гострим ножем нарізаємо його довгими трикутниками. А щоб з тестом було легше працювати, притрушиваем стіл борошном. З широкої сторони трикутника робимо невеликий розріз, розкриваємо його і загортаємо в різні сторони. Якщо круасани з начинкою, то кладемо її на цей широкий край. Акуратно згортаємо трикутник від більшого до меншого краю, намотуючи тісто. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо готові круасани, підгинаючи краї всередину. У невеликій ємності збиваємо жовтки з цукром. Змащуємо цією сумішшю круасани і відправляємо в добре прогріту духовку і запікаємо близько 20 хвилин.
    Слойки з бездріжджового листкового тіста - рецепт
    Інгредієнти:

  • яблука кисло-солодкі – 4 шт.;

  • готове тісто листкове бездріжджове – 05 кг;

  • масло натуральне вершкове – 40 г;

  • кориця мелена;

  • пісок цукровий – 50 р.


  • Приготування
    Вимиті яблука очищаємо від шкірки і подрібнюємо кубиками. Розтоплюємо шматочок масла на сковороді, додаємо подрібнені яблука, притрушиваем меленою корицею і цукром. Тушкуємо все разом до м'якості яблук. Тепер готуємо тісто: розморожуємо його, попередньо вийнявши з морозилки, і зовсім небагато розкачуємо. Нарізаємо тісто прямокутниками, робимо надрізи з одного краю. Із зворотного від надрізів боку поміщаємо яблучну начинку. Краї защипуємо. Поміщаємо слойки на деко, змащуємо верх збитим жовтком. Випікаємо При 220 градусах до рум'яності.
    Пиріжки з листкового бездріжджового тіста
    Інгредієнти:

  • яйця курячі великого розміру – 2 шт.;

  • сир сулугуні – 800 г;

  • листкове бездріжджове тісто – 500 р.


  • Приготування
    Заздалегідь виймаємо листкове тісто з морозилки і розморожуємо. Сулугуні подрібнюємо за допомогою терки, додаємо яйце і ретельно вимішуємо. Розкачуємо тісто і ділимо на 6 частин. На одну сторону кладемо начинку, прикриваємо другою стороною і скріплюємо краю. В окремій мисочці збиваємо яйце, промазуємо кожен пиріжок. У добре нагрітій духовці випікаємо близько 20 хвилин.
    Пиріг з листкового бездріжджового тіста
    Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто – 450 г;

  • сир м'який – 05 кг;

  • кінза – 1 пучок;

  • зелень кропу – 40 г;

  • сир – 120 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • цибуля зелена – 1 пучок.


  • Приготування
    Листкове тісто природним шляхом розморожуємо. Духовку відразу прогріваємо до 180 градусів. Відокремлюємо приблизно чверть тіста і обидві частини розкачуємо за розміром форми. Часник і зелень дрібненько рубаємо. Подрібнюємо сир. Розминаємо сир, додаємо зелень, часник і сир. Рівномірно викладаємо начинку на розкачану більшу частину тесту таким чином, щоб краю на 2 см можна було підвернути до центру. Накриваємо меншою частиною і акуратно скріплюємо краю. Випікаємо до рум'яності близько чверті години.
    Печиво з листкового бездріжджового тіста
    Інгредієнти:
    Рецепти з листкового бездріжджового тіста

  • мед натуральний рідкий – 2 ст. ложки;

  • тісто листкове бездріжджове – 450 г;

  • пісок цукровий – 75 р.


  • Приготування
    Прогріваємо Духовку до 200 градусів. Тісто розморожуємо і трохи розкачуємо. Змащуємо зверху тоненьким шаром меду. З одного та іншого боку, у напрямку до центру скачуємо тісто трубочками. Місце стику злегка змащуємо медом і притискаємо один до одного. Ріжемо трубочки скибочками шириною до 7 мм. Поміщаємо заготовки на деко, притрушиваем цукром і випікаємо до легкої рум'яності.
    Додав: admin | 23-09-2016, 09:33
    Переглядів: 444