Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Швидко і смачно приготувати з свинини?

Швидко і смачно приготувати з свинини?

21-08-2016, 19:12
446
Сьогодні ми розповімо вам, що можна швидко і смачно приготувати з свинини. Страви вийдуть дуже ситними, поживними і чудово підійдуть до будь-якого гарніру.

Швидка і смачна свиняча підлива на сковорідці


Швидко і смачно приготувати з свинини?

Інгредієнти:

  • свинина – 405 г;

  • цибулина – 65 г;

  • сік томатний – 155 мл;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Свинину розморожуємо, ріжемо соломкою, а цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Інгредієнти викладаємо в казанок, вливаємо олію і обсмажуємо хвилин 10 помішуючи. Далі вливаємо томатний сік, додаємо спеції, перемішуємо і тушкуємо підливу 45 хвилин до готовності.

    Швидка і смачна свинина в мультиварці


    Швидко і смачно приготувати з свинини?

    Інгредієнти:

  • свинина – 515 м;

  • цибулина – 65 г;

  • морква середня – 65 г;

  • борошно – 25 г;

  • олія рослинна;

  • вода – 415 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    З м'яса акуратно зрізаємо жир, видаляємо жилки і шаткуємо невеликими скибочками. У ємність мультиварки наливаємо масло, кидаємо свинячі шматочки і цибулю з морквою, очищені та подрібнені тоненькою соломкою. Закриваємо прилад, вибираємо режим «Смаження» і включаємо таймер на 15 хвилин. У процесі приготування періодично помішуємо вміст. Після звукового сигналу, приправляємо блюдо спеціями і додаємо борошно, розведену невеликою кількістю води. Заливаємо все холодною водою і перемішуємо. Встановлюємо програму «Гасіння» і готуємо гуляш 60 хвилин. Він прекрасно поєднується з гречкою, рисом, картоплею або макаронами.

    Як приготувати свинину швидко і смачно в духовці?


    Швидко і смачно приготувати з свинини?

    Інгредієнти:

  • свинина – 515 м;

  • сметана – 35 мл;

  • морква і цибуля – по 45 г;

  • часник;

  • спеції;

  • кріп свіжий.


  • Приготування
    Цибулю і моркву чистимо, шаткуємо на тертці і пасеруємо на маслечко. Окремо підрум'янюємо свинину, нарізану кубиками. На дно форми викладаємо м'ясо, підсолюємо за смаком, потім овочеву обжарку і заливаємо сметаною. Присипаємо блюдо рубаним кропом і запікаємо страва 45 хвилин при 180 градусах. Після закінчення часу, швидкий і смачний вечерю зі свинини, готовий!

    Швидкий і смачний шашлик зі свинини


    Швидко і смачно приготувати з свинини?

    Інгредієнти:

  • окіст свинячий – 995 г;

  • лимони – 105 г;

  • цибуля ріпчаста – 140 г;

  • спеції ;

  • кінза – за бажанням.


  • Приготування
    М'ясо розморожуємо і нарізаємо брусочками середніх розмірів. Свинину викладаємо в миску, збризкуємо лимонним соком, додаємо цибулю, нашатковану кільцями, спеції і подрібнену свіжу кинзу. Перемішуємо і маринуємо м'ясо протягом 3 годин, прибравши посуд в холодильник. Далі нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик на вугіллі з усіх боків.

    Як швидко і смачно приготувати суп з свинини?


    Швидко і смачно приготувати з свинини?

    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 315 г;

  • томати в соку – 405 г;

  • морква– 55 г;

  • цибулина – 80 г;

  • картопля – 405 г;

  • перець солодкий – за бажанням;

  • спеції;

  • часник – 10 г;

  • масло рослинне – 15 мл


  • Приготування
    Шматок свинини обробляємо і заливаємо фільтрованою водою. Доводимо вміст до закипання і кидаємо очищену цілу цибулину і спеції. Знімаємо з поверхні піднялася пінку і проварюємо бульйон 15 години. Далі проціджуємо його і знову кип'ятимо. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і відправляємо в бульйон. Цибулю і часник чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на рослинному маслечко до золотистого відтінку. Солодкий перець звільняємо від насіння, рубаємо кубиками і відправляємо в сковороду з овочами. Очищену моркву тремо на тертці і теж пасеруємо там же. Далі додаємо розім'яті томати, перемішуємо і тушкуємо вміст 5 хвилин. М'ясо обробляємо на волокна і кидаємо в бульйон. Кидаємо за смаком спеції і викладаємо обжарку. Кип'ятимо суп, обережно знімаємо з плити, наполягаємо страву під кришкою 20 хвилин, а потім подаємо, прикрасивши свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?
    Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?
    Якщо на підготовку м'яса до пікніка не залишилося часу, пропонуємо скористатися описаними далі експрес-рецептами. Розповімо, як швидко, а головне
    Свинина в сметані
    Свинина в сметані
    Шалено смачне, ніжне і надзвичайно ароматне блюдо навчимо вас готувати за описаним далі рецептами. Розповімо, як загасити свинину зі сметанною
    Як тушкувати яловичину?
    Як тушкувати яловичину?
    Добитися м'якості і соковитості яловичини можна шляхом тривалого томління страви. Далі розповімо, як тушкувати м'ясо по-новому і запропонуємо
    Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
    Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
    Сьогодні, щоб приготувати печеню, не треба проводити на кухні кілька годин і готувати його до важкої жаровні. Пропонуємо кілька досить оригінальних
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
    Як приготувати гуляш зі свинини?
    Як приготувати гуляш зі свинини?
    Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення