Швидко і смачно приготувати з свинини?
Сьогодні ми розповімо вам, що можна швидко і смачно приготувати з свинини. Страви вийдуть дуже ситними, поживними і чудово підійдуть до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
свинина – 405 г;
цибулина – 65 г;
сік томатний – 155 мл;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Свинину розморожуємо, ріжемо соломкою, а цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Інгредієнти викладаємо в казанок, вливаємо олію і обсмажуємо хвилин 10 помішуючи. Далі вливаємо томатний сік, додаємо спеції, перемішуємо і тушкуємо підливу 45 хвилин до готовності.
Інгредієнти:
свинина – 515 м;
цибулина – 65 г;
морква середня – 65 г;
борошно – 25 г;
олія рослинна;
вода – 415 мл;
спеції.
Приготування
З м'яса акуратно зрізаємо жир, видаляємо жилки і шаткуємо невеликими скибочками. У ємність мультиварки наливаємо масло, кидаємо свинячі шматочки і цибулю з морквою, очищені та подрібнені тоненькою соломкою. Закриваємо прилад, вибираємо режим «Смаження» і включаємо таймер на 15 хвилин. У процесі приготування періодично помішуємо вміст. Після звукового сигналу, приправляємо блюдо спеціями і додаємо борошно, розведену невеликою кількістю води. Заливаємо все холодною водою і перемішуємо. Встановлюємо програму «Гасіння» і готуємо гуляш 60 хвилин. Він прекрасно поєднується з гречкою, рисом, картоплею або макаронами.
Інгредієнти:
свинина – 515 м;
сметана – 35 мл;
морква і цибуля – по 45 г;
часник;
спеції;
кріп свіжий.
Приготування
Цибулю і моркву чистимо, шаткуємо на тертці і пасеруємо на маслечко. Окремо підрум'янюємо свинину, нарізану кубиками. На дно форми викладаємо м'ясо, підсолюємо за смаком, потім овочеву обжарку і заливаємо сметаною. Присипаємо блюдо рубаним кропом і запікаємо страва 45 хвилин при 180 градусах. Після закінчення часу, швидкий і смачний вечерю зі свинини, готовий!
Інгредієнти:
окіст свинячий – 995 г;
лимони – 105 г;
цибуля ріпчаста – 140 г;
спеції ;
кінза – за бажанням.
Приготування
М'ясо розморожуємо і нарізаємо брусочками середніх розмірів. Свинину викладаємо в миску, збризкуємо лимонним соком, додаємо цибулю, нашатковану кільцями, спеції і подрібнену свіжу кинзу. Перемішуємо і маринуємо м'ясо протягом 3 годин, прибравши посуд в холодильник. Далі нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик на вугіллі з усіх боків.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 315 г;
томати в соку – 405 г;
морква– 55 г;
цибулина – 80 г;
картопля – 405 г;
перець солодкий – за бажанням;
спеції;
часник – 10 г;
масло рослинне – 15 мл
Приготування
Шматок свинини обробляємо і заливаємо фільтрованою водою. Доводимо вміст до закипання і кидаємо очищену цілу цибулину і спеції. Знімаємо з поверхні піднялася пінку і проварюємо бульйон 15 години. Далі проціджуємо його і знову кип'ятимо. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і відправляємо в бульйон. Цибулю і часник чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на рослинному маслечко до золотистого відтінку. Солодкий перець звільняємо від насіння, рубаємо кубиками і відправляємо в сковороду з овочами. Очищену моркву тремо на тертці і теж пасеруємо там же. Далі додаємо розім'яті томати, перемішуємо і тушкуємо вміст 5 хвилин. М'ясо обробляємо на волокна і кидаємо в бульйон. Кидаємо за смаком спеції і викладаємо обжарку. Кип'ятимо суп, обережно знімаємо з плити, наполягаємо страву під кришкою 20 хвилин, а потім подаємо, прикрасивши свіжою зеленню.
Швидка і смачна свиняча підлива на сковорідці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину розморожуємо, ріжемо соломкою, а цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Інгредієнти викладаємо в казанок, вливаємо олію і обсмажуємо хвилин 10 помішуючи. Далі вливаємо томатний сік, додаємо спеції, перемішуємо і тушкуємо підливу 45 хвилин до готовності.
Швидка і смачна свинина в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
З м'яса акуратно зрізаємо жир, видаляємо жилки і шаткуємо невеликими скибочками. У ємність мультиварки наливаємо масло, кидаємо свинячі шматочки і цибулю з морквою, очищені та подрібнені тоненькою соломкою. Закриваємо прилад, вибираємо режим «Смаження» і включаємо таймер на 15 хвилин. У процесі приготування періодично помішуємо вміст. Після звукового сигналу, приправляємо блюдо спеціями і додаємо борошно, розведену невеликою кількістю води. Заливаємо все холодною водою і перемішуємо. Встановлюємо програму «Гасіння» і готуємо гуляш 60 хвилин. Він прекрасно поєднується з гречкою, рисом, картоплею або макаронами.
Як приготувати свинину швидко і смачно в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву чистимо, шаткуємо на тертці і пасеруємо на маслечко. Окремо підрум'янюємо свинину, нарізану кубиками. На дно форми викладаємо м'ясо, підсолюємо за смаком, потім овочеву обжарку і заливаємо сметаною. Присипаємо блюдо рубаним кропом і запікаємо страва 45 хвилин при 180 градусах. Після закінчення часу, швидкий і смачний вечерю зі свинини, готовий!
Швидкий і смачний шашлик зі свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо розморожуємо і нарізаємо брусочками середніх розмірів. Свинину викладаємо в миску, збризкуємо лимонним соком, додаємо цибулю, нашатковану кільцями, спеції і подрібнену свіжу кинзу. Перемішуємо і маринуємо м'ясо протягом 3 годин, прибравши посуд в холодильник. Далі нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик на вугіллі з усіх боків.
Як швидко і смачно приготувати суп з свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Шматок свинини обробляємо і заливаємо фільтрованою водою. Доводимо вміст до закипання і кидаємо очищену цілу цибулину і спеції. Знімаємо з поверхні піднялася пінку і проварюємо бульйон 15 години. Далі проціджуємо його і знову кип'ятимо. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і відправляємо в бульйон. Цибулю і часник чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на рослинному маслечко до золотистого відтінку. Солодкий перець звільняємо від насіння, рубаємо кубиками і відправляємо в сковороду з овочами. Очищену моркву тремо на тертці і теж пасеруємо там же. Далі додаємо розім'яті томати, перемішуємо і тушкуємо вміст 5 хвилин. М'ясо обробляємо на волокна і кидаємо в бульйон. Кидаємо за смаком спеції і викладаємо обжарку. Кип'ятимо суп, обережно знімаємо з плити, наполягаємо страву під кришкою 20 хвилин, а потім подаємо, прикрасивши свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?
Якщо на підготовку м'яса до пікніка не залишилося часу, пропонуємо скористатися описаними далі експрес-рецептами. Розповімо, як швидко, а головне
Свинина в сметані
Шалено смачне, ніжне і надзвичайно ароматне блюдо навчимо вас готувати за описаним далі рецептами. Розповімо, як загасити свинину зі сметанною
Як тушкувати яловичину?
Добитися м'якості і соковитості яловичини можна шляхом тривалого томління страви. Далі розповімо, як тушкувати м'ясо по-новому і запропонуємо
Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
Сьогодні, щоб приготувати печеню, не треба проводити на кухні кілька годин і готувати його до важкої жаровні. Пропонуємо кілька досить оригінальних
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення