Сьогодні ми розповімо вам, що можна швидко і смачно приготувати з свинини. Страви вийдуть дуже ситними, поживними і чудово підійдуть до будь-якого гарніру.
Швидка і смачна свиняча підлива на сковорідці
Інгредієнти: свинина – 405 г; цибулина – 65 г; сік томатний – 155 мл; олія рослинна; спеції. Приготування Свинину розморожуємо, ріжемо соломкою, а цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Інгредієнти викладаємо в казанок, вливаємо олію і обсмажуємо хвилин 10 помішуючи. Далі вливаємо томатний сік, додаємо спеції, перемішуємо і тушкуємо підливу 45 хвилин до готовності.
Швидка і смачна свинина в мультиварці
Інгредієнти: свинина – 515 м; цибулина – 65 г; морква середня – 65 г; борошно – 25 г; олія рослинна; вода – 415 мл; спеції. Приготування З м'яса акуратно зрізаємо жир, видаляємо жилки і шаткуємо невеликими скибочками. У ємність мультиварки наливаємо масло, кидаємо свинячі шматочки і цибулю з морквою, очищені та подрібнені тоненькою соломкою. Закриваємо прилад, вибираємо режим «Смаження» і включаємо таймер на 15 хвилин. У процесі приготування періодично помішуємо вміст. Після звукового сигналу, приправляємо блюдо спеціями і додаємо борошно, розведену невеликою кількістю води. Заливаємо все холодною водою і перемішуємо. Встановлюємо програму «Гасіння» і готуємо гуляш 60 хвилин. Він прекрасно поєднується з гречкою, рисом, картоплею або макаронами.
Як приготувати свинину швидко і смачно в духовці?
Інгредієнти: свинина – 515 м; сметана – 35 мл; морква і цибуля – по 45 г; часник; спеції; кріп свіжий. Приготування Цибулю і моркву чистимо, шаткуємо на тертці і пасеруємо на маслечко. Окремо підрум'янюємо свинину, нарізану кубиками. На дно форми викладаємо м'ясо, підсолюємо за смаком, потім овочеву обжарку і заливаємо сметаною. Присипаємо блюдо рубаним кропом і запікаємо страва 45 хвилин при 180 градусах. Після закінчення часу, швидкий і смачний вечерю зі свинини, готовий!
Швидкий і смачний шашлик зі свинини
Інгредієнти: окіст свинячий – 995 г; лимони – 105 г; цибуля ріпчаста – 140 г; спеції ; кінза – за бажанням. Приготування М'ясо розморожуємо і нарізаємо брусочками середніх розмірів. Свинину викладаємо в миску, збризкуємо лимонним соком, додаємо цибулю, нашатковану кільцями, спеції і подрібнену свіжу кинзу. Перемішуємо і маринуємо м'ясо протягом 3 годин, прибравши посуд в холодильник. Далі нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик на вугіллі з усіх боків.
Як швидко і смачно приготувати суп з свинини?
Інгредієнти: м'якоть свинини – 315 г; томати в соку – 405 г; морква– 55 г; цибулина – 80 г; картопля – 405 г; перець солодкий – за бажанням; спеції; часник – 10 г; масло рослинне – 15 мл Приготування Шматок свинини обробляємо і заливаємо фільтрованою водою. Доводимо вміст до закипання і кидаємо очищену цілу цибулину і спеції. Знімаємо з поверхні піднялася пінку і проварюємо бульйон 15 години. Далі проціджуємо його і знову кип'ятимо. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і відправляємо в бульйон. Цибулю і часник чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на рослинному маслечко до золотистого відтінку. Солодкий перець звільняємо від насіння, рубаємо кубиками і відправляємо в сковороду з овочами. Очищену моркву тремо на тертці і теж пасеруємо там же. Далі додаємо розім'яті томати, перемішуємо і тушкуємо вміст 5 хвилин. М'ясо обробляємо на волокна і кидаємо в бульйон. Кидаємо за смаком спеції і викладаємо обжарку. Кип'ятимо суп, обережно знімаємо з плити, наполягаємо страву під кришкою 20 хвилин, а потім подаємо, прикрасивши свіжою зеленню.