» » Пісні страви – рецепти на кожен день

Пісні страви – рецепти на кожен день

Пісні страви – рецепти на кожен день
Запевняємо, що будь-який з ваших улюблених страв можна трансформувати в пісний аналог. Такі рецепти пісних страв на кожен день не займуть багато часу, оскільки технологія їх приготування вже напевно вам знайома. Ніяких вигадливих інгредієнтів також не знадобиться, так як ми будемо пускати в хід тільки сезонні овочі і використовувати базові спеції.

Пісні коржі на сковороді


Смачне пісне меню на кожен день роблять деталі, на зразок цих простих коржів піти. Коли часу на приготування буде бракувати, таку піту можна розрізати і наповнити улюбленим салатом, покласти боби або крупи, а потім упакувати обід з собою.
Інгредієнти:

  • цільнозернові борошно - 275 г;

  • звичайна мука - 55 г;

  • цукор - 5 г;

  • дріжджі - 10 г;

  • рослинне масло - 45 мл


  • Приготування
    Підсолодіть склянку теплої води і всипте дріжджі слідом. Через 10 хвилин, коли активізуються дріжджі, з'єднайте разом обидва види борошна, влийте до них масло і додайте рідину. Сформуйте туге тісто.
    Перед тим, як спекти такий пісний хліб в духовці, залиште його полежати на півгодини, потім розділіть на порції, розтягніть руками і залиште запектися при 250 градусах на 7-8 хвилин. Коржі повинні роздутися, утворивши порожнину всередині. Після охолодження в цю порожнину якраз і буде закладатися начинка.

    Як приготувати пісний майонез будинку?


    В період посту прилавки рясніють асортиментом пісних майонезів. На жаль, більшість з цих продуктів напхане штучними загусниками і смаковими добавками, а тому ми рекомендуємо придбати пакетик соєвого молока і приготувати майонез самостійно.
    Інгредієнти:

  • рослинне масло - 235 мл;

  • соєве молоко - 115 мл;

  • лимонний сік - 15 мл;

  • гірчиця - 5 р.


  • Приготування
    Як і для приготування звичайного майонезу, для приготування пісного аналога вам знадобиться блендер. Спершу у чаші збивають соєве молоко з лимонним соком і, не припиняючи збивання, починають підливати олію. Збивати майонез доведеться довго, а краще всього два підходи, поки він не загусне. Далі соус з'єднують з гірчицею і охолоджують.

    Рецепт пісних вареників з картоплею та грибами


    Серед інших пісних страв на кожен день вареники слід виділити особливим пунктом, оскільки їх можна заготовити в промислових кількостях, помістити в морозильну камеру і готувати в ті часи, коли готувати зовсім не хочеться.
    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • тепла вода - 235 мл;

  • борошно - 345 г;

  • рослинне масло - 45 мл


  • Для начинки:

  • картопляні бульби - 730 г;

  • ріпчаста цибуля - 65 р.


  • Приготування
    Приготуйте тісто, змішавши всі компоненти разом зі списку. Картоплю відваріть, а тонкі півкільця цибулі обсмажте. Пюрируйте бульби, підлив трохи картопляного відвару, якщо в цьому буде необхідність. Змішайте пюре з цибулевої засмажкою, злегка остудіть.
    Розкачайте пласт тіста і наріжте його, після викладіть порції картоплі в центр і скріпіть краю разом. Заморозьте вареники або відразу ж приступайте до відварювання.

    Пісний грибний крем-суп


    Інгредієнти:

  • консервована квасоля - 740 г;

  • овочевий бульйон - 630 мл;
  • Пісні страви – рецепти на кожен день

  • копчена паприка - 1/2 ч. ложки;

  • печериці - 330 г;

  • часник - 2 зубки;

  • цибуля - 55 р.


  • Приготування
    Приготуйте просту грибну засмажку з цибулею і коли вся волога з грибів випарується, додайте до них пюрированный часник. Через півхвилини всипте паприку і покладіть квасолю, залити все бульйоном і залиште проваритися протягом 15 хвилин. Збийте вміст каструлі блендером відразу після зняття з вогню. Готовий суп можна доповнити порцією свіжих овочів і зелені, або посипати грінками.
    Додав: admin | 28-04-2016, 21:31
    Переглядів: 273