Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісні страви швидко і смачно - рецепти

Пісні страви швидко і смачно - рецепти

28-04-2016, 21:31
1 222
Пісні страви швидко і смачно - рецепти
Даний матеріал в першу чергу буде цікавий тим, хто дотримується посту. Запропоновані пісні страви готуються швидко і виходять смачно, а рецепти не містить компонентів тваринного походження.

Смачні пісні булочки в духовці


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 320 г;

  • білокачанна капуста – 220 г;

  • вода тепла – 175 мл;

  • оливкова олія – 35 мл;

  • часникові зубці – 1-2 шт.;

  • дріжджі сухі – 5 г;

  • цукровий пісок – 10 г;

  • кухонна сіль – 5 р;

  • кукурудзяне борошно – 75 р.


  • Приготування
    Для приготування пісних капустяних булочок дрібненько шаткуємо капусту або просто натираємо її на крупній тертці. Очищаємо і подрібнюємо зубчик часнику. Прогріваємо на сковороді оливкове масло і підрум'янюємо в ньому часник і капусту протягом десяти хвилин або до м'якості на помірному вогні.
    Поки капуста смажиться і остигає, розпускаємо в теплій воді дріжджі, цукровий пісок і залишаємо хвилин на десять-п'ятнадцять в теплі. Після цього додаємо в суміш борошно і сіль і виробляємо заміс м'якого тіста, вимішуючи його руками не менше п'ятнадцяти хвилин. Після цього додаємо остигнула до трохи теплого стану капусту і ще раз ретельно вимішуємо. Поміщаємо капустяне тісто в підходящу ємність, прикриваємо зволоженим тканинним відрізу і поміщаємо в тепло на півтори години.
    Після цього на припыленной кукурудзяним борошном поверхні формуємо з тіста свого роду ковбаску, ріжемо її на порційні фрагменти і оформляємо з них булочки бажаної форми. Маємо вироби на деко, застеливши його попередньо пергаментным листом і промазав оливковою олією або присипавши кукурудзяним борошном. Необхідний температурний режим для таких булочок 220 градусів, а необхідний час випікання - 25 хвилин.
    При бажанні можна дещо трансформувати цей рецепт. Капустяну начинку при цьому розподіляємо на тісті вже подійшло і покладеним шаром на деко і випікаємо до готовності. Швидко і смачно отримуємо пісний пиріг з капустою.

    Рецепти швидких і смачних пісних салатів


    Квасолевий теплий салат
    Інгредієнти:

  • біла консервована квасоля – 220 г;

  • заморожена стручкова квасоля – 180 г

  • морква – 220 г;

  • ріпчаста цибулина – 160 г;

  • кухонна сіль – 5 р;

  • свежесмолотая суміш перців – 5 г;

  • оливкова або соняшникова рафінована олія – 35 мл;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Для приготування теплого салату пасеруємо на рослинній олії натерту моркву і нашаткований півкільцями цибулю до м'якості. Після цього додаємо попередньо відварену до готовності стручкову квасолю, додаємо квасолю консервовану, присмачую масу сіллю, перцем, зеленню і перемішуємо.
    Салат картопляний з грибами і маринованою цибулею
    Інгредієнти:

  • нарізані мариновані гриби – 320 г;

  • картопля в мундирі середнього розміру – 360 г;

  • солоні огірки – 180 г;

  • ріпчаста цибулина – 180 г;

  • кухонна сіль – 5 р;

  • свежесмолотая суміш перців – 5 г;

  • оливкова або соняшникова рафінована олія – 35 мл;

  • свіжа зелень;


  • Для маринаду:

  • вода очищена – 245 мл;

  • цукровий пісок – 30 г;

  • кухонна сіль – 10 г;

  • оцет столовий – 70 мл


  • Приготування
    Для початку замаринуем цибулька. Для цього просто очистимо його, наріжемо півкільцями і заправимо компонентами зі списку інгредієнтів. Через двадцять хвилин його необхідно відкинути на друшляк і дати добре стекти.
    Поки маринується цибулю подрібнюємо мариновані грибочки і очищений картопля в мундирі, дрібненько рубаємо свіжу зелень. Підготовлені компоненти змішуємо в салатнику, заправляємо за смаком сіллю, перцем і олією і перемішуємо.

    Рецепт пісних млинців - швидко і смачно


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 320 г;

  • газована мінеральна вода – 625 мл;

  • рослинна олія без аромату – 125 мл;

  • цукровий пісок – 55 г;
  • Пісні страви швидко і смачно - рецепти

  • сіль поварена – 5 р.


  • Приготування
    В теплій газованій воді розчиняємо цукровий пісок і сіль, вливаємо суміш в ємність з просіяним борошном і виробляємо заміс тіста необхідної консистенції без домішки грудок. Даємо тісту настоятися протягом півгодини, а потім прогріваємо хорошенечко в сковороді рослинну рафіновану олію і виливаємо тісто. Гарненько перемішуємо його і приступаємо до випікання млинців, використовуючи ту ж прогріту сковороду, в якій розігрівалося масло, більше її не промасливая.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тісто без яєць і дріжджів
    Тісто без яєць і дріжджів
    Навіть без додавання в тісто яєць і дріжджів можна зробити чудову основу для різноманітної випічки. Прикладом для цього послужать рецепти, описані
    Пісні страви під час великого посту - рецепти
    Пісні страви під час великого посту - рецепти
    У тижні обмеження раціону від продуктів тваринного походження доводиться викручуватись з приготуванням новенького і неодмінно смачної страви. Далі
    Тісто для пасок на Великдень
    Тісто для пасок на Великдень
    Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два
    Пісні булочки
    Пісні булочки
    Щоб урізноманітнити пісне меню незвичайним стравою пропонуємо спекти відмінні пишні булочки. Ці чудові вироби здатні швидко наситити або вгамувати
    Пісні страви у мультиварці
    Пісні страви у мультиварці
    Давно не секрет, що мультиварці під силу впоратися з будь-яким блюдом і далі зупинимося на приготуванні пісних страв за допомогою цього диво-приладу.
    Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
    Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
    Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного