Вернуться назад Распечатать

Пісні страви швидко і смачно - рецепти

Пісні страви швидко і смачно - рецепти
Даний матеріал в першу чергу буде цікавий тим, хто дотримується посту. Запропоновані пісні страви готуються швидко і виходять смачно, а рецепти не містить компонентів тваринного походження.

Смачні пісні булочки в духовці


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 320 г;

  • білокачанна капуста – 220 г;

  • вода тепла – 175 мл;

  • оливкова олія – 35 мл;

  • часникові зубці – 1-2 шт.;

  • дріжджі сухі – 5 г;

  • цукровий пісок – 10 г;

  • кухонна сіль – 5 р;

  • кукурудзяне борошно – 75 р.


  • Приготування
    Для приготування пісних капустяних булочок дрібненько шаткуємо капусту або просто натираємо її на крупній тертці. Очищаємо і подрібнюємо зубчик часнику. Прогріваємо на сковороді оливкове масло і підрум'янюємо в ньому часник і капусту протягом десяти хвилин або до м'якості на помірному вогні.
    Поки капуста смажиться і остигає, розпускаємо в теплій воді дріжджі, цукровий пісок і залишаємо хвилин на десять-п'ятнадцять в теплі. Після цього додаємо в суміш борошно і сіль і виробляємо заміс м'якого тіста, вимішуючи його руками не менше п'ятнадцяти хвилин. Після цього додаємо остигнула до трохи теплого стану капусту і ще раз ретельно вимішуємо. Поміщаємо капустяне тісто в підходящу ємність, прикриваємо зволоженим тканинним відрізу і поміщаємо в тепло на півтори години.
    Після цього на припыленной кукурудзяним борошном поверхні формуємо з тіста свого роду ковбаску, ріжемо її на порційні фрагменти і оформляємо з них булочки бажаної форми. Маємо вироби на деко, застеливши його попередньо пергаментным листом і промазав оливковою олією або присипавши кукурудзяним борошном. Необхідний температурний режим для таких булочок 220 градусів, а необхідний час випікання - 25 хвилин.
    При бажанні можна дещо трансформувати цей рецепт. Капустяну начинку при цьому розподіляємо на тісті вже подійшло і покладеним шаром на деко і випікаємо до готовності. Швидко і смачно отримуємо пісний пиріг з капустою.

    Рецепти швидких і смачних пісних салатів


    Квасолевий теплий салат
    Інгредієнти:

  • біла консервована квасоля – 220 г;

  • заморожена стручкова квасоля – 180 г

  • морква – 220 г;

  • ріпчаста цибулина – 160 г;

  • кухонна сіль – 5 р;

  • свежесмолотая суміш перців – 5 г;

  • оливкова або соняшникова рафінована олія – 35 мл;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Для приготування теплого салату пасеруємо на рослинній олії натерту моркву і нашаткований півкільцями цибулю до м'якості. Після цього додаємо попередньо відварену до готовності стручкову квасолю, додаємо квасолю консервовану, присмачую масу сіллю, перцем, зеленню і перемішуємо.
    Салат картопляний з грибами і маринованою цибулею
    Інгредієнти:

  • нарізані мариновані гриби – 320 г;

  • картопля в мундирі середнього розміру – 360 г;

  • солоні огірки – 180 г;

  • ріпчаста цибулина – 180 г;

  • кухонна сіль – 5 р;

  • свежесмолотая суміш перців – 5 г;

  • оливкова або соняшникова рафінована олія – 35 мл;

  • свіжа зелень;


  • Для маринаду:

  • вода очищена – 245 мл;

  • цукровий пісок – 30 г;

  • кухонна сіль – 10 г;

  • оцет столовий – 70 мл


  • Приготування
    Для початку замаринуем цибулька. Для цього просто очистимо його, наріжемо півкільцями і заправимо компонентами зі списку інгредієнтів. Через двадцять хвилин його необхідно відкинути на друшляк і дати добре стекти.
    Поки маринується цибулю подрібнюємо мариновані грибочки і очищений картопля в мундирі, дрібненько рубаємо свіжу зелень. Підготовлені компоненти змішуємо в салатнику, заправляємо за смаком сіллю, перцем і олією і перемішуємо.

    Рецепт пісних млинців - швидко і смачно


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 320 г;

  • газована мінеральна вода – 625 мл;

  • рослинна олія без аромату – 125 мл;

  • цукровий пісок – 55 г;
  • Пісні страви швидко і смачно - рецепти

  • сіль поварена – 5 р.


  • Приготування
    В теплій газованій воді розчиняємо цукровий пісок і сіль, вливаємо суміш в ємність з просіяним борошном і виробляємо заміс тіста необхідної консистенції без домішки грудок. Даємо тісту настоятися протягом півгодини, а потім прогріваємо хорошенечко в сковороді рослинну рафіновану олію і виливаємо тісто. Гарненько перемішуємо його і приступаємо до випікання млинців, використовуючи ту ж прогріту сковороду, в якій розігрівалося масло, більше її не промасливая.