Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

М'ясне асорті

28-04-2016, 21:17
1 346
М'ясне асорті
М'ясне асорті - це не тільки ефектно подана до столу нарізка з м'ясних делікатесів. Таким чином можна назвати комбіноване страва з різних сортів м'яса, запечене в духовці, а також салат з безліччю м'ясних компонентів.
Кілька простих рецептів м'ясного асорті представлені нижче.

Як приготувати рулет «М'ясне асорті» в духовці – рецепт


Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 650 г;

  • м'якоть свинини – 650 г;

  • м'якоть яловичини – 650 г;

  • заморожена овочева суміш (горошок, морква і цибуля) – 650 г;

  • ароматні сухі трави або набір спецій для м'яса ;

  • майонез – 280 м;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Приступаючи до приготування м'ясного асорті, кожен вид м'яса промиваємо, обсушуємо, ріжемо для отримання тонкого шару і відбиваємо небагато. Потім присмачую отримані заготовки майонезом, пряною сумішшю трав, спецій і сіллю і залишаємо на пару годин для маринування.
    По закінченні часу викладаємо на промаслений лист фольги шарами яловичину, свинину і курку, чергуючи з овочевою сумішшю і звертаємо рулетом. Закріплюємо виріб шпагатом, запечатуємо у фольгу і розміщуємо на деку в прогрітій до 180 градусів духовці. Через дві години витягаємо страву з духовки, даємо повністю охолонути спочатку при кімнатних умовах, а потім в холодильнику, розгортаємо фольгу і шпагат, розрізаємо рулет і подаємо до столу.

    Салат «М'ясне асорті» з грушею


    Інгредієнти:

  • яловича або свиняча м'якоть – 550 г;

  • дрібний яловичий язик – 1 шт.;

  • філе куряче – 550 г;

  • тамбовський окіст – 420 г;

  • груші – 4 шт.;

  • за два середніх маринованих і свіжих огірка;

  • один лимон;

  • майонез;

  • пучок тархуну;

  • сіль;

  • перець мелений чорний;

  • готові тарталетки для подачі.


  • Приготування
    Попередньо вимитий мову, м'ясо куряче філе відварюємо до готовності. Мова готовності перекладаємо на п'ять хвилин в крижану воду і очищаємо, а свинину чи яловичину і курку залишаємо в бульйоні до повного охолодження.
    М'ясне асорті
    Після цього нарізаємо м'ясні компоненти соломкою. Тим же манером шаткуємо тамбовський окіст і попередньо очищені плоди груші, свіжі і мариновані огірочки. Викладаємо підготовлену нарізку в широку миску, додаємо подрібнені листочки тархуну і заправляємо майонезом і лимонним соком, присмачую за смаком сіллю і меленим перцем. Рекомендуємо груші після нарізування одразу ж трохи збризнути лимонним соком, щоб уникнути потемніння.
    По готовності даємо салату просочитися кілька годин у холодильнику, а потім розкладаємо по тарталеткам і тут же подаємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Піца асорті
    Піца асорті
    Піца асорті - це чудове рішення для начинки, якщо складно визначитися, що нового покласти на основу. Далі запропонуємо три таких оригінальних
    Рецепт м'ясного рулету
    Рецепт м'ясного рулету
    Це неймовірне, красиве блюдо можна назвати шедевром кулінарії. Пропонуємо вразити ваших гостей гарним і оригінальним в оформленні, м'ясних рулетом.
    Салат з язиком і грибами
    Салат з язиком і грибами
    Яловичий язик при правильному приготуванні перетворюється в ніжні і апетитні шматочки м'яса. І сьогодні ми поговоримо про справжній делікатес: салаті
    М'ясний салат з грибами
    М'ясний салат з грибами
    Різновидів м'ясних салатів дуже багато. Вони регулярно прикрашають наші повсякденні і святкові столи. І сьогодні ми поговоримо про м'ясні салати із
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо
    Салат в тарталетках - рецепт
    Салат в тарталетках - рецепт
    Тарталетки - це чудова закуска, яка відмінно виглядає на фуршетному або святковому столі. Самі тарталетки можна придбати в магазині або виготовити