Салат в тарталетках - рецепт
Тарталетки - елегантна і прекрасна закуска, яка виглядає дуже ефектно і чудово підходить для фуршетного або святкового столу. Кошики для приготування цієї страви можна купити в магазині і відразу перейти до приготування різноманітних начинок.
Такі тарталетки будуть не тільки, до речі, під час повсякденного трапези, але і стануть відмінним доповненням до будь-якого святкового застілля.
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
яйце - 3 шт.;
помідор - 200 г;
мариновані гриби - 150 г;
майонез - 150 мл;
сіль і перець - за смаком.
Приготування
Куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді, потім охолоджуємо і нарізаємо дрібними кубиками. Яйця заздалегідь варимо круто, очистити і дрібно шаткуємо. Помідори розрізаємо невеликими скибочками і зливаємо акуратно зайвий сік, що виділився. Всі інгредієнти змішуємо в чашці, додаємо нарізані пластинами мариновані грибочки, солимо, перчимо за смаком і заправляємо салат майонезом. Гарненько перемішуємо закуску і начиняємо їй готові тарталетки.
Інгредієнти:
тарталетки - 20 шт.
Для салату:
яловичий язик - 1 шт.;
яловичина - 500 г;
куряче філе - 500 г;
маринований огірок - 2 шт.;
свіжий огірок - 2 шт.;
стиглі груші - 4 шт.;
лимон - 05 шт.
Для заправки:
лимон - 1 шт.;
тархун - 1 пучок;
майонез;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Яловичий язик добре промиваємо і кладемо в киплячу воду. Після закипання акуратно знімаємо пінку і варимо при закритій кришці протягом 3 годин. За годину до готовності додаємо яловичину і куряче філе. Потім обережно виймаємо готовий язик, промиваємо під холодною водою і очистити від плівки. Після цього всі остигле м'ясо шаткуємо тонкою смужкою і перекладаємо в глибоку миску.
Огірки і груші моєму, витираємо рушником і разом з маринованими огірочками нарізаємо точно такий же соломкою. Груші збризкуємо лимонним соком і залишаємо на кілька хвилин. А цим часом поки готуємо заправку: обриваємо листочки тархуну і подрібнюємо. З лимона вичавлюємо сік, а натираємо цедру на дрібній терочке. Додаємо сіль, перець, кладемо майонез, все ретельно перемішуємо і знімаємо заправку на 30 хвилин у холодильник.
Тепер змішуємо всю м'ясну нарізку з огірками і грушами, поливаємо заправкою, перемішуємо салат і даємо йому настоятися протягом 2 годин. Безпосередньо перед подачею на стіл, розкладаємо закуску по тарталеткам, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Ця закуска досить проста в приготуванні, але разом з цим виходить дуже смачною, дивно красивою і апетитними на вигляд.
Інгредієнти:
тарталетки - 10 шт.;
куряча грудка - 300 г;
стебло селери - 100 г;
консервований ананас - 100 г;
зелений виноград - 100 г;
подрібнений мигдаль - 50 г;
редиска і зелень петрушки для прикраси.
Для соусу:
сметана для заправки;
лимон - 05 шт.;
сіль і перець - за смаком.
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати салат в тарталетках. Курячі грудки відварюємо до м'якого, майже розвареного стану в злегка підсоленій воді. Потім даємо м'яса повністю охолонути і поділяємо його на невеликі волокна. Селера і ананас подрібнюємо, а виноград розрізаємо на дві половинки. У мисці змішуємо сметану, додаємо трохи лимонного соку, приправляємо за смаком перцем і сіллю. Тепер змішуємо в салатнику все інгредієнти: селера, курячу грудку, ананас, мигдаль, виноград, заправляємо соусом і добре перемішуємо. Викладаємо готовий салат в тарталетки, прикрашаємо зверху рубаною петрушкою і тонко нарізаної скибочками редиски.
Тарталетки з куркою і грибами
Такі тарталетки будуть не тільки, до речі, під час повсякденного трапези, але і стануть відмінним доповненням до будь-якого святкового застілля.
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді, потім охолоджуємо і нарізаємо дрібними кубиками. Яйця заздалегідь варимо круто, очистити і дрібно шаткуємо. Помідори розрізаємо невеликими скибочками і зливаємо акуратно зайвий сік, що виділився. Всі інгредієнти змішуємо в чашці, додаємо нарізані пластинами мариновані грибочки, солимо, перчимо за смаком і заправляємо салат майонезом. Гарненько перемішуємо закуску і начиняємо їй готові тарталетки.
М'ясний салат в тарталетках
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Яловичий язик добре промиваємо і кладемо в киплячу воду. Після закипання акуратно знімаємо пінку і варимо при закритій кришці протягом 3 годин. За годину до готовності додаємо яловичину і куряче філе. Потім обережно виймаємо готовий язик, промиваємо під холодною водою і очистити від плівки. Після цього всі остигле м'ясо шаткуємо тонкою смужкою і перекладаємо в глибоку миску.
Огірки і груші моєму, витираємо рушником і разом з маринованими огірочками нарізаємо точно такий же соломкою. Груші збризкуємо лимонним соком і залишаємо на кілька хвилин. А цим часом поки готуємо заправку: обриваємо листочки тархуну і подрібнюємо. З лимона вичавлюємо сік, а натираємо цедру на дрібній терочке. Додаємо сіль, перець, кладемо майонез, все ретельно перемішуємо і знімаємо заправку на 30 хвилин у холодильник.
Тепер змішуємо всю м'ясну нарізку з огірками і грушами, поливаємо заправкою, перемішуємо салат і даємо йому настоятися протягом 2 годин. Безпосередньо перед подачею на стіл, розкладаємо закуску по тарталеткам, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Курячий салат в тарталетках для святкового столу
Ця закуска досить проста в приготуванні, але разом з цим виходить дуже смачною, дивно красивою і апетитними на вигляд.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати салат в тарталетках. Курячі грудки відварюємо до м'якого, майже розвареного стану в злегка підсоленій воді. Потім даємо м'яса повністю охолонути і поділяємо його на невеликі волокна. Селера і ананас подрібнюємо, а виноград розрізаємо на дві половинки. У мисці змішуємо сметану, додаємо трохи лимонного соку, приправляємо за смаком перцем і сіллю. Тепер змішуємо в салатнику все інгредієнти: селера, курячу грудку, ананас, мигдаль, виноград, заправляємо соусом і добре перемішуємо. Викладаємо готовий салат в тарталетки, прикрашаємо зверху рубаною петрушкою і тонко нарізаної скибочками редиски.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання
Тарталетки з креветками
Тарталетки з креветками - це дивовижна делікатесна закуска, яка відмінно підійде для святкового або фуршетного столу. А зробити її досить просто, і
Тарталетки з сьомгою
Тарталетки - це чудова і швидка закуска для вечірок, фуршетних столів. Варіацій їх приготування досить багато - все залежить від ваших уподобань. Ми
Тарталетки з куркою
Хто ж з нас не пробував закуску в тарталетках?! Її різновидів досить багато - все залежить від ваших уподобань. У нашій статті ми підібрали для вас
Тарталетки з сиром
Хто з нас не любить сир? Його, напевно, люблять усі. Його використовують у приготуванні багатьох святкових страв. І сьогодні ми зібрали для вас
Закуски з креветками
Закуски з креветками - відмінне рішення для фуршетного і святкового стола. Приготувати їх не складе особливої праці, а ваші домашні та гості