Тістечко макаронів

Як приготувати тістечко макаронів?
Макаронів - крихкі і «примхливі» тістечка, технологія приготування яких має безліч «підводних каменів», про головні з яких ми розповімо нижче.
Тістечко макаронів - складний рецепт, однак, розібравшись у всіх нюансах, навіть недосвідчена господиня зможе впоратися з їх приготуванням.
Базовий рецепт французького тістечка макаронів
Інгредієнти:
Для макаронів:
Для крему:
Приготування
Для ідеального тістечка на зворотному боці паперу для випікання малюємо кола відповідні розміром десерту з відступами в 2 см один від одного.
Мигдаль подрібнюємо разом з цукровою пудрою до максимально можливої однорідності. У мисці збиваємо яєчні білки, потихеньку присипаючи до них цукор (1 ложка за раз до повного розчинення). Продовжувати збивання необхідно до тих пір, поки яєчно-цукрова маса не стане однорідною і блискучою, з білими списами. Як тільки основа добре зіб'ється, можна класти ванільний екстракт і барвник.
Тепер час додати мигдалеву борошно - половину всієї кількості, помішуючи при цьому вбиті білки силіконової лопаткою. Дійте максимально обережно, інакше десерт втратить занадто багато повітря, і в результаті ми отримаємо цукрову корж замість ніжного безе.
Останній етап - замішування, на якому за допомогою силіконової лопатки яєчно-мигдалеву масу обережно вимішують від країв до центру, зсередини до поверхні. Підсумкову консистенцію десерту кондитери за аналогією називають «рідкою лавою», так що зробити висновки про готовність основи для десерту досить просто.
Майбутнє мигдальне тістечко макаронів формують за допомогою кондитерського мішка із звичайної конусоподібною насадкою, якщо у вас такого немає, то використовуйте файл,

Коли тістечка сформовані, залиште їх на 15-30 хвилин або до тих пір, поки їх поверхня не схопиться легкої скоринкою, яка не буде липнути до пальця при торканні.
Тепер залишилося відправити французькі тістечка макаронів в духовку на 15-20 хвилин при 180 градусах. Слідкуйте за тим, щоб поверхня тістечка не стала золотистою, а просто щільно і добре схопилася.
Коли тістечка охолонуть, їх промащують кремом зі збитого з білками масла і цукру. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Тістечко безе
Тістечко безе - улюблений багатьма з дитинства десерт, рецепт приготування якого протягом тривалого часу не змінюється. І сьогодні ми розповімо про

Тістечко "Буше"
Секрет повітряного тістечка "Буше" криється в особливому вигляді бісквіта, який використовується для випічки десерту. Легкий бісквіт "Буше" можна

Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих

Трюфелі: рецепт
Трюфелі - дуже популярний у всьому світі десерт, придуманий трохи більше ста років тому талановитим французьким кондитером. Причому назву «трюфелі»

Французьке печиво
Французьке печиво - це дивовижне ласощі для ласунів на основі мигдальної муки і цукрової пудри. Це повітряний і ніжний десерт, який не залишить

Тістечко «Шу»
Східне тістечко «Шу» нагадує звичні для нас еклери, тому тим, хто випробував рецепт знаменитого десерту, запросто вдасться відтворити рецепт «Шу» з