Картопляні крокети

Картопляні крокети з сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо в підсоленій воді. Важливо злегка недотримати, щоб вона не почала розвалюватися. Зливаємо воду і даємо картоплі охолонути. Натираємо її на дрібній тертці. У блендері подрібнюємо крекери. Віночком збиваємо 2 яйця з сіллю і сухими травами, вводимо їх в картоплю. Додаємо натертий на крупній тертці сир і 2/3 крекерной крихти. Солимо, перчимо. Вимішуємо картопляне тісто і формуємо невеликі коржі. Опускаємо їх спочатку в злегка збитому яйці, після вивалюємо в крекерах. Крокети з сиром обсмажуємо з двох боків до утворення золотистої хрусткої скоринки. Викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати зайве масло. Після, розкладаємо по тарілках і подаємо з соусом із сметани з зеленню і кубиками фети.
Як приготувати картопляні крокети з грибами?
Інгредієнти:
Для панірування:
Приготування
Картоплю відварюємо в мундирах у злегка підсоленій воді. Остуджуємо, знімаємо шкірку і розминаємо виделкою до однорідності. Вливаємо ложку рослинної олії. Пробуємо, якщо потрібно, досолює.
Обсмажуємо до прозорості дрібно нарізану цибулю, додаємо натерту моркву. Коли зарум'яниться, туди ж відправляємо накрошенние кубиками гриби. Солимо, перчимо. Після того, як піде виділилася з грибів волога, смажимо ще хвилин 10 - до рум'яного кольору.
Для панірування змішуємо і подрібнюємо в блендері пластівці, висівки, сухарі, сухі трави. Додаємо сіль і знову перемішуємо.
Мокрими руками, щоб не липла картопля, формуємо невеликі коржі. В центр викладаємо трохи грибної начинки, закриваємо картоплею і скачуємо кульку. Обвалюємо в панірувальної суміші і викладаємо на застелений пергаментом деко. Картопляні крокети запікаємо 20 хвилин в духовці при температурі 230 градусів.
Картопляні крокети з м'ясом
Інгредієнти:

Приготування
Картоплю миємо й запікаємо 8 хвилин у мікрохвильовій печі при потужності 750 Вт. Чекаємо, поки охолоне, чистимо і розминаємо виделкою. Дрібно нарізану цибулю підсмажити на вершковому маслі до прозорості, додаємо фарш і обсмажуємо все разом. Солимо, перчимо, заправляємо соєвим соусом. З'єднуємо м'ясо з картоплею. Вологими руками формуємо кульки, які послідовно обвалюємо в борошні, збитому з сіллю яйці і сухарях. Обсмажуємо крокети у фритюрі при 170 градусах. Подаємо з овочевим салатом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопляні котлети з фаршем
Якщо вашій родині набридло звичайне картопляне пюре, то зробіть з нього картопляні котлетки, а щоб вони вийшли ситніше, додайте трохи м'ясної

Картопляні котлети з грибами
Коли хочеться приготувати на вечерю щось не дуже складне, але смачне і корисне, то варто подумати про картопляні котлети з грибами. Це блюдо можна

Картопляні биточки
Любите смачні гарніри? Значить ви повинні знати таке чудове і просте блюдо як биточки з картоплі. Їх можна готувати на пару, на сковороді і навіть в

Рецепти закусок на день народження
Якщо вам набридли на День народження традиційні варіанти закусок - олів'є", «оселедець під шубою» та інші салати з майонезними заправками, тоді

Французький багет - рецепт
Французькі багети відомі на весь світ, оскільки саме їх подають до гарячих, ситним, ароматним супів, других страв і навіть до сніданку. Отже,