Brioschi - рецепт

Рецепт булочки бріош
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати тісто для бриошей, спочатку зробимо опару. Для цього вливаємо в миску тепле молоко, додаємо дрібку цукру, дріжджі гарненько розмішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Збиваємо яйця, змішуємо їх з молоком і дріжджами. В окремій мисці змішуємо борошно, сіль і цукор, вливаємо молочну суміш, додаємо м'яке масло і збиваємо міксером на маленькій швидкості. Потім збільшуємо швидкість і продовжуємо збивати близько 8 хвилин. Вимішуємо руками тісто, збираємо в кулю і в змащеній маслом формі залишаємо підходити в теплому місці на 15-2 години, щоб воно підійшло.

Формочки для бриошей змащуємо маслом і ставимо на деко. Тісто ділимо на 12 кульок, кожному з них надаємо форму невеликий кеглі, «голова» brioschi повинна становити близько 1/3 «тіла». Акуратно переносимо булочки форми, злегка притискаємо тісто навколо кульки, щоб утворилася канавка, і вдавлюємо його всередину. Накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 1 годину. Духовку нагріваємо до 90 градусів, змащуємо булочки brioschi збитим яйцем і випікаємо 25-30 хвилин до золотистого кольору. Даємо хвилин 10 охолонути у формочках, потім виймаємо і подаємо до столу. Якщо ви хочете зберегти brioschi, то тримайте їх у закритому пакеті, попередньо повністю остудити. А ще в нас є рецепт англійських булочок скони , які теж подаються на сніданок!
Рекомендуємо добрі рецепти

Часникові булочки
Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок

Булочки для хот-догів
Любителі домашньої випічки без проблем впораються з рецептом булочок для хот-догів. Таке приємне доповнення буде доречно не тільки для приготування

Булочки на молоці
Булочки - смачна випічка, яку обожнюють багато. Їх готують з родзинками, корицею, ягодами, шоколадом. А щоб вони вийшли повітряними, давайте сьогодні

Brioschi з заварним кремом
Brioschi - це французькі здобні булочки з додаванням вершкового масла. Також в тісто часто додають родзинки, шоколад. І зараз ми розповімо, як їх

Скони
Скони - це традиційні англійські булочки, які готують до чаю. Вони відмінно підійдуть для сніданку, причому як солодкі - з яблуками, так і картопляні