Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фарш для домашніх пельменів

Фарш для домашніх пельменів

10-04-2016, 21:44
353
Фарш для домашніх пельменів
Хоч історики довели, що пельмені прийшли до нас з Піднебесної, в нашій країні вони по праву давно вважаються національним блюдом. Але в теж час їх рецепти, а в особливості рецепти приготування фаршу для пельменів кардинально різняться в залежності від регіону.

Рецепт приготування фаршу з свинини та яловичини для пельменів в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • свинина – 06 кг;

  • яловичина – 06 кг;

  • цибуля – 4 цибулини;

  • вода – 50 мл;

  • сіль – 10 г;

  • перець.


  • Приготування
    Кінцевий результат, звичайно ж, залежить від якості інгредієнтів для фаршу, тому якщо з яйцями і цибулею і так все зрозуміло, то до вибору м'яса треба поставитися з особливою ретельністю. Заморожене м'ясо краще не брати, хоч пельмені і заморожуються для подальшого зберігання, але справа в тому, що фарш вже всередині них, а якщо заморожене м'ясо переробляти в фарш при розморожуванні і механічному подрібненні велика частина соків просто вийде і фарш буде сухою і несмачний.
    М'ясо добре вимийте і обсушіть, приберіть з нього плівки і жили, якщо на яловичині є жир, його потрібно обрізати, а ось жир свинячий нагоді для виготовлення хорошого фаршу. М'ясо подрібніть настільки, щоб вам було зручно в подальшому його переробляти, цибулю також порізати не дрібно, але і щоб він вліз в м'ясорубку. Переробивши все у фарш з допомогою кухонної техніки, перевірте консистенцію і при необхідності додайте води. Гурмани додають м'ясний або овочевий бульйон, але з рідиною у фарші потрібно бути обережним, для смаку вона ніколи не завадить, а ось ліплення пельменів може зробити абсолютно неможливою із-за занадто рідкої консистенції фаршу. Солити фарш стоїть прямо перед ліпленням пельменів, так як сіль витягує воду і при не обережності, ефект від раннього засолу буде такий же як від заморозки, чистий фарш без додавання води або бульйону, буде сухою. Після додавання рідини посоліть, поперчіть і починайте ліпити пельмені .

    Як приготувати найкращий фарш для сибірських домашніх пельменів - рецепт


    Інгредієнти:

  • свиняча шия – 02 кг;

  • яловичина – 035 кг;

  • м'ясний бульйон – 35 г;

  • цибуля – 2 цибулини;

  • борошно – 30 г;

  • петрушка або кропива – 1 пучок;

  • сіль – 15 г;
  • Фарш для домашніх пельменів

  • перець.


  • Приготування
    Головна відмінність цього фаршу в тому, що раніше він готувався з оленини або з м'яса лося. Тепер же відміну залишилося тільки в тому, що м'ясо не переробляється м'ясорубкою, воно повинно бути дрібно рубане, досягти цього можна за допомогою спеціальної програми в кухонному комбайні, віртуозного застосування блендера або ж великого гострого ножа. Зелень і цибулю також повинні бути дрібно порублены, а не пропущені через м'ясорубку. Після, додавши у фарш сіль, спеції і борошно, можна ввести бульйон і приступати до ліплення.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт смачних домашніх пельменів
    Рецепт смачних домашніх пельменів
    Безсумнівно, найсмачніші пельмені ті, що приготовані власноруч. Тому далі запропоновані цікаві та незвичайні рецепти, які допоможуть вам приготувати
    Як приготувати фарш для пельменів?
    Як приготувати фарш для пельменів?
    Багато хто погодиться, що домашні пельмені набагато смачніше, хоча і часу на їх приготування потрібно витратити чимало. Якщо ви зважилися створити цю
    Фарш для пельменів з свинини
    Фарш для пельменів з свинини
    Безсумнівно домашні пельмені всі люблять, бо рецептів їх так багато. У цій статті ми зупинимося на ідеальному наповненні для цих виробів. Розповімо,
    Пельмені - класичний рецепт
    Пельмені - класичний рецепт
    Приготування домашніх пельменів – процес звичайно не швидкий і досить тривалий, проте, результат ваших праць виправдається з лишком. Ваші вироби
    Фарш для пельменів з яловичини і свинини
    Фарш для пельменів з яловичини і свинини
    Визначивши для себе ідеальну основу для пельменів потрібно подумати про правильне наповнення. Тому далі ми запропонуємо кілька варіантів відмінною
    Фарш для пельменів
    Фарш для пельменів
    Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти