Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рибний пиріг рецепт

Рибний пиріг рецепт

10-04-2016, 21:34
437
Рибний пиріг рецепт
Сьогодні ми запропонуємо вам рецепти пирогів з рибною начинкою з консерви і свіжої риби. Це неймовірно смачне блюдо стане прекрасним рішенням для домашньої сімейної трапези або частування для гостей, що раптово наскочили. Запропоновані варіанти припускають швидке приготування даної випічки, що дозволить заощадити час.

Рибний пиріг з сайрою і рисом - рецепт


Інгредієнти:
Для тіста:

  • великі курячі яйця – 4 шт.;

  • сметана середньої жирності – 165 г;

  • майонез класичний – 165 г;

  • кефір середньої жирності – 165 мл;

  • розпушувач – 20 г;

  • кухонна сіль – 5 р;

  • пшеничне борошно – скільки буде потрібно.


  • Для начинки:

  • сайра консервована – 1 стандартна банку;

  • рис круглий – 95 г;

  • ріпчасті цибулини – 285 г;

  • олія рафінована рослинна – 65 мл;

  • вершкове або рослинне масло для змазування дека.


  • Приготування
    Починаємо приготування пирога з підготовки компонентів для начинки. Для цього спочатку нам необхідно відварити у підсоленій воді рис до м'якості зерен. В цей час одночасно пасеруємо очищені і дрібненько нарубані кубиками цибулини до прозорості і легкого підрум'янення.
    Відкорковуємо банку сайри, рідиною заправляємо готовий рис, рибу розминаємо виделкою і відправляємо туди ж разом з приготовленої цибулевої піджаркою. Перемішуємо все гарненько і беремося за підготовку тесту. Обробляємо міксером яйця з дрібкою солі до отримання посвітлілою і повітряної маси. Тепер вливаємо кефір, закладаємо майонез і сметану, перемішуємо, невеликими порціями просіваємо в тісто борошно і розмішуємо, домагаючись консистенції тесту як густа сметана, однорідною і гладкою текстурою.
    Тепер оформляємо пиріг. Для цього наливаємо в промаслений форму половину тіста, зверху розподіляємо начинку з сайри і рису і заливаємо рештою тестом. Готується такий пиріг швидко. Приблизно через тридцять хвилин перебування в прогрітій до 180 градусів духовці він підрум'яниться і буде готовий до вживання.

    Рецепт рибного пирога з дріжджового листкового тіста і свіжої риби


    Інгредієнти:

  • листкове дріжджове тісто – 520 г;

  • свіжий картопля – 420 г;

  • філе будь-якої риби – 220 г;

  • ріпчасті білі цибулини – 195 г;

  • свіжозмелену чорний перець – 5 р;

  • кухонна сіль – 5 р;


  • Приготування
    Маючи в морозильній камері упаковку листкового дріжджового тіста і шматочок рибного філе, можна швидко оформити неймовірно смачний рибний пиріг. Для цього тісто розморожуємо при кімнатних умовах, а в цей час приготуємо рибну начинку. В даному випадку ми доповнимо її картоплею і цибулею. Для цього картопляні бульби промиваємо, очищаємо і нарізаємо дуже тонкими кружальцями. Кільцями шаткуємо також ріпчасту цибулину, а рибне філе нарізаємо середнього розміру скибочками.
    Розморожене тісто розкладаємо на відрозі пергаментного паперу і розкочуємо качалкою до розміру приблизно 45 на 30 сантиметрів. Довгу сторону поділяємо візуально на дві половини і на одній з них розкладаємо картопляні
    Рибний пиріг рецепт
    гуртки, відступивши від країв приблизно за п'ять-сім сантиметрів. Присмачую овоч сіллю і перцем, зверху розподіляємо гуртки цибулі, а на нього викладаємо скибочки риби. Її також солимо і приправляємо перцем. Вільну сторону розрізаємо на діагональні смуги і, підвертаючих їх догори і як би закриваючи пиріг, формуємо свого роду сіточку. Защипуємо краї тіста і переносимо виріб разом із пергаментом деко, який згодом розташовуємо на середній полиці прогрітій до 185 градусів духовки. Через п'ятдесят хвилин пиріг підрум'яниться і буде готовий.
    При бажанні для апетитної рум'яної скоринки можна перед випіканням змастити поверхню виробу збитим яйцем.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з рибними консервами
    Пиріг з рибними консервами
    Прекрасним способом по-новому урізноманітнити обід або домашнє чаювання стане несолодка випічка з описаним рецептами. Далі розповімо, як зробити
    Рибний пиріг на швидку руку
    Рибний пиріг на швидку руку
    Чудовими, і неймовірно смачними виходять ароматними різноманітні пироги з рибним наповненням. Далі докладно опишемо три абсолютно різних рецепта
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
    Рибний пиріг з дріжджового тіста
    Рибний пиріг з дріжджового тіста
    Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським
    Рибний пиріг на кефірі
    Рибний пиріг на кефірі
    Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного